اندونزی
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت دهم
سنن بونانگ به عنوان چهره ای از ولی سونگو شناخته شد که مهارت ویژه در تبلیغ و تسلط بر علوم فقه، اصول الدین، تصوف، هنر، ادبیات، معماری و... داشت.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت نهم
سنن گیری یک پادشاه و معلم مقدس بود که نقش مهمی در توسعه و انتشار اسلام در مجمع الجزایر نوسانتارا داشت.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت هشتم
سنن آمپل (Sunan Ampel) سنن آمپل فرزند شیخ ابراهیم سمرقندی بود که از مسن ترین چهره های ولی سونگو به شمار می آمد و نقش عمده ای در گسترش اسلام در جاوه و سایر مناطق مجمع الجزایر نوسانتارا داشت.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت هفتم
ولی سونگو اساسا یک نهاد تبلیغات بود که مبلغانی برای گسترش اسلام به صورت سازمان یافته و سیستماتیک فعالیت های تبلیغی در میان جامعه جاوه و دیگر جزایر مجاورت انجام می دادند.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت ششم
سری شاه کِرتاویجایا به عنوان نخستین مهاراجه ماجاپاهیت، توجه زیادی به گسترش اسلام داشت، چرا که علاوه بر وجود دوستان و بستگان و همچنین خادمان مسلمان، دو زن از چمپا و چین مسلمان بودند.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت پنجم
سلطان ملک الصالح که آرامگاه او در منطقه آچه شمالی واقع شده است، اولین شاه پاسای بود که نقش عمده ای در توسعه تبلیغ اسلام در مجمع الجزایر نوسانتارا داشت.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت چهارم
"ولی" به معنی مفعول به کسی که مراد خدا باشد، و ولی به معنی فاعل به کسی که مرید خدا باشد، اشاره می کند. هر دو معنی که یکی ارتباط خدا با انسان و دیگری ارتباط انسان با خدا را بیان می دارد، صحیح می باشد، خدا می فرماید:
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت سوم
بنا به گفته دنیس لومبارد از زمان سلسله شانگ (هزاره دوم پیش از میلاد)، منطقه رودخانه زرد میانی، منشأ فرهنگ چینی، با مناطق دریایی ارتباط داشتند.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (اولیای نه گانه) قسمت دوم
در نقشه جغرافیایی مدرن، نوسانتارا در تقاطع مسیر بین اقیانوس هند و اقیانوس آرام واقع شد که در مسیر تجارت سنتی، خلیج بنگال و دریای چین را ارتباط داد.
-
فتوا درباره انجام عبادت در وضعیت شیوع کرونا
کمیسیون فتوای مجلس علمای اندونزی روز دوشنبه، ۱۶ مارس کنفرانس مطبوعاتی با رسانه ها را با حضور سرکار خانم پروفسور حزیمه، رئیس کمیسیون فتوای مجلس علمای اندونزی؛ عبدالرحمن دحلان، نایب رئیس کمیسیون فتوا؛ دبیر و اعضای این کمیسیون برگزار کرد.
-
خواندن مدح اسلامی برای پیشگیری از کرونا
طلاب مدرسه دینی شبانه روزی KLC واقع در جاکارتای غربی با خواندن مدح اسلامی پس از نماز مغرب و عشاء، از خطرات شیوع بیماری کرونا در جاکارتا و سراسر اندونزی جلوگیری یا پیشگیری (معنوی) می کنند.
-
سیاستمدار حزب دموکراسی اندونزی تبلیغ ضد شیعه اخیر را نشانه ای از نادانی خوانده است
بودیمان سوجتمیکو، سیاستمدار از حزب دموکراسی مبارز (PDI-P) در روز شنبه، ۱۴ مارس به برگزاری یک تبلیغ اکبر ضد شیعه توسط سازمانی که خود را "اصحاب مسلمان" نامیده است، پاسخ داد.
-
اندیشه های ازیومردی عذرا ۶۵ ساله در نگاه همکاران
چهارشنبه، ۴ مارس ۲۰۲۰، ازیومردی عذرا، اندیشمند مسلمان که پروفسور تاریخ تمدن اسلامی دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله است، جشن ۶۵ ساله خود را برگزار کرد. این برنامه همچنین با رونمایی هشت کتاب جدید وی همراه بود.
-
شتاب نقش های عمومی زنان
در حال حاضر جنبش برابری زنان چالش های مربوط به لایحه ایجاد کار را تجربه می کند که می خواهد حقوق مرخصی زنان را مورد بازنگری قرار دهد، و ظهور لایحه پایداری و استحکام خانواده است که در تلاش است تا نقش زنان را به حوزه اصلی به عنوان سرپرست اصلی فرزندان بازگرداند.
-
پدیده هجرت در میان جوانان
اخیراً با جنبش های هجرت در رسانه های اجتماعی مواجه شده ایم. برای مثال در اینستاگرام تا زمانی که این مقاله نوشته شده است، تقریباً یک میلیون نفر به @pemudahijrah (جوانان هجرت) پیوسته اند.
-
۷۴ % مردم پاکستان به نظام ریاست جمهوری پاسخ منفی دادند
روزنامه کاوش در یک نظرسنجی موضوع " نظام پارلمانی" یا "نظام ریاست جمهوری" را به رای مردم گذاشت. در این نظرسنجی اکثریت مردم، سیستم پارلمانی را مناسب تر دانستند.
-
(تبدیل کردن) زبان اندونزی به زبان جهانی
زبان اندونزی در حال حاضر قابلیت زیادی برای تبدیل شدن به یک زبان جهانی، زبان بین المللی، زبان مورد استفاده در مجمع های بین المللی را دارد. جیمز کالین، کارشناس زبان مالایی در کتاب "زبان مالایی، زبان جهانی: تاریخ مختصر (۲۰۱۱)"، پیش بینی کرده است که گویندگان زبان مالایی که ریشه در زبان اندونزی…
-
سنت های منحصر به فرد عید فطر در اندونزی
هر منطقه در اندونزی در هنگام جشن عید برنامه و سنت منحصر به فرد خود را دارد، مانند بازگشت به شهر یا روستای خود و لذت بردن از لحظات در کنار خانواده و فامیل بودن .
-
افتتاح کتابخانه "کنز الحکمه" در جاکارتا
این کتابخانه اولین کتابخانه در اندونزی است که آثار علویین و علمای مربوط به علویین را در آن نگهداری می کند. در حال حاضر تعداد کلکسیون این کتابخانه به ۱۲ هزار عنوان رسیده است که بسیاری از این مجموعه هنوز در قالب متون دست نوشته ای از کتابخانه های خصوصی است.
-
راهکار دولت اندونزی برای جلوگیری از اعتیاد جوانان به بازی های دیجیتال
گزارش اخیر سازمان بهداشت جهانی در خصوص خطرهای اعتیاد جوانان به بازی های دیجیتال بر نگرانی های دولت اندونزی افزوده است.
-
سنت های مربوط به حج در بعضی از مناطق اندونزی
در سال ۲۰۱۷ ، مرکز تحقیق وزارت دین در چندین منطقه اندونزی به انجام تحقیقات مربوط به سنت حج پرداخت. سفر به حج در میان مسلمانان، به ویژه در اندونزی به طور کلی دارای سنت های متعددی است
-
کنگره امت اسلامی اندونزی ۹ بیانیه را صادر کرده است
هفتمین کنگره امت اسلامی اندونزی به عنوان شکلی از مسئولیت مذهبی، ملیتی و امت اسلامی روز جمعه، ۲۸ فوریه در شهر پانکال پینانگ، بانکا بِلیتونگ برگزار شد. محی الدین جنیدی، معاون رئیس مجلس علمای اندونزی گفت که مسلمانان اندونزی موظف هستند، جهت و مسیر زندگی ملت و کشور را مطابق با هدف اصلی تأسیس آن،…
-
زندگینامه پروفسور دکتر کیایی حاجی عبدالشکور یاسین
عبدالشکور یاسین در شهر ایندرامایو، جاوه غربی ۱۲ نوامبر ۱۹۶۰ متولد شد. مردم شهر ایندرامایو و مناطق اطراف آن او را با نام بویا شکور یاد می کنند.
-
آشنایی با یودیان وحیودی
یودیان وحیودی در ۱۹۷۸ از حوزه ترماس (Tremas) شهر پاچیتان و ۱۹۷۹ از حوزه المُنوِّر جوگجاکارتا فارغ التحصیل شد. لیسانس و فوق لیسانس خود را از دانشکده شریعت سونان کالیجاگا در سال ۱۹۸۲ و ۱۹۸۷ به دست آورد و لیسانس دیگری را از دانشکده فلسفه دانشگاه گاجامادا در سال ۱۹۸۶ کسب کرد.
-
مانیفست آیت الله علی خامنه ای
تجزیه و تحلیل خطبه نماز جمعه رهبر، ۲۷ دی ۹۸ توسط زهیری میسراوی (روشنفکر جوان سازمان اسلامی نهضت العلماء، تحلیلگر اندیشه ها و سیاست های خاور میانه در مؤسسه خاورمیانه)
-
اندونزی سازی درک اسلام
این مقاله قصد مطرح کردن بحث نژادی یا رد و بی احترامی نسبت به قومیت های خاصی مانند عرب ندارد.
-
در میزگرد "روابط دین و دولت"، وزیر دین به توافق، مدارا و عدالت اشاره کرد
از وزیر دین به عنوان سخنران اصلی در میزگرد "فراز و نشیب روابط دین با دولت" دعوت شد. این نشست به همت انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله جاکارتا در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
-
بازتاب رسانه ای شهادت سردار قاسم سلیمانی
چرا ایالات متحده فقط قادر است ژنرال قاسم سلیمانی را در فرودگاه بغداد که امنیت آن توسط نهادهای بین المللی تضمین شده است، شکست دهد؟
-
نگاهی اجمالی به وضعیت رسانه ها در اندونزی
کشور جمهوری اندونزی از نظر رسانه های دیداری و شنیداری و مطبوعات بسیار غنی است و بسیاری از مناطق محلی، رادیو و تلویزیون مخصوص آداب و فرهنگ اقلیمی خود را به زبان محلی داراست.
-
آشنایی با کتاب اطلس والی سونگو (بخش اول)
کتاب تاریخ ولی سونگو اثر آگوس سونیُوتو (Agus Sunyoto)، انواع داستان ها و حقایق تاریخی مهم و جالب را ارائه می دهد و محتویات و صفحات این کتاب یافته های تاریخی را به صورت روشن و قانع کننده کشف می کند.