پاکستان
-
تدابیر حفاظتی برای دسته های عزاداری در کراچی
کراچی: تلویزیون خصوصی ARY News در گزارش خود می گوید موکب اصلی 8 محرم ساعت 12 ظهر امروز از پارک نیشتر خارج می شود که با رسیدن به امام بارگاه ایرانیان از مسیرهای سنتی خود به پایان می رسد.
-
امام بارگاه های باستانی کراچی
کراچی: به محض شروع ماه محرم در اولین ماه سال هجری، دسته های عزاداری در بسیاری از مکان های عمومی از جمله امام بارگاه های کراچی برگزار می شود. علما و ذکر در مجالس و مجالسی که به یاد شهدای کربلا در بسیاری از مکانهای عمومی از جمله پارک نیشتر و تالار خلیق دینا در کراچی برگزار میشود.
-
راه اندازی مرکز رسمی آموزش زبان روسی در دانشگاه اردو - اسلام آباد
این مرکز با هزینه ای بالغ بر ۷۰ میلیون روپیه تحت حمایت گروه روابط بین الملل دانشگاه اردو فدرال و زیر نظر مرکز علوم و فرهنگ روسیه (ایوان دوستی) با حمایت دولت روسیه تأسیس شده است که معلمان روسی در آن زبان روسی را رایگان تدریس خواهند کرد۔
-
معرفی شاعر مرثیه سرای پاکستان آقای دکترسید هلال نقوی
کراچی: وی شعرگویی را از سال 67 با سرودن غزل شروع کرد. بعد از آن روی شعر آزاد تمرکز کرد. با این حال، او را دردرجه اول می توان به عنوان شاعر سرشناس شعر نو معرفی کرد. او بیش از همه به خاطر سبک جدید خود در مرثیه گویی(شعر عاشورایی) معروف است.
-
گزاشی از حذف بودجه اختصاص یافته به اقلیت های مذهبی پاکستان و حقوق اقلیت ها در پرتو قانون اساسی پاکستان
تمام اقلیت های مذهبی پاکستان از حقوق اساسی برخوردار هستند، زیرا قانون اساسی پاکستان ضامن حقوق برابری برای همه شهروندان این کشور است. پاکستان بعد از استقلال مواجه مسائل و مشکلات گونا گونی بوده، لذا نتوانسته بسیاری از مسائل حائز اهمیت را توجه دهد،
-
نگاهی اجمالی به تاریخچه سینما پاکستان
سینما و فیلم بزرگترین منبع نمایش و ترویج فرهنگ ها و ارزش های اخلاقی در جامعه است. آنها به ما نشان می دهند که مردم یک منطقه خاص چگونه زندگی می کنند و چگونه فعالیت های خود را انجام می دهند.
-
آئین عزاداری عاشورا در قوم پشتون شمال پاکستان
هر ساله میلیون ها نفر از مردم مسلمان پاکستان بویژه شیعیان با حضور پرشکوه و خودجوش در مجالس عزاداری در مساجد و حسینه ها و همچنین آیین های مختلف در سطح شهر، عشق و ارادت خود را به امام حسین(ع) و یاران با وفای آن حضرت ابراز می کنند. در پاکستان با جمعیت 250 میلیون نفر که 80 درصد آن را اهل تسنن…
-
نگاهی به سبک زندگی و فرهنگ و هنر مردم پاکستان
کراچی: در بخشهای سنتی پاکستان، سازماندهی اجتماعی حول محور خویشاوندی میچرخد نه حول محور نظام کاست که در هند استفاده میشود. برادری ( نسب پدری، به معنای واقعی کلمه «برادری») مهمترین نهاد اجتماعی است. ازدواج درون فامیلی به طور گسترده انجام میشود، یک مرد در بسیاری از جوامع پاکستانی ترجیح می…
-
PACC چیست؟
کراچی: مرکز فرهنگی آمریکایی پاکستان ، که عموماً به عنوان PACC شناخته می شود، یک سازمان فرهنگی است که به معنای واقعی کلمه دو ملیتی است.
-
قانون 144 از اول تا دهم محرم الحرام در استان سند برای حفظ نظم و امنیت در ایام محرم اجرا می شود
کراچی : در پاکستان، مردم حق دارند برای هر هدفی تجمع مسالمت آمیز داشته باشند. هر گاه در تجمعی خطر نقض صلح وجود داشته باشد، دولت با اعلام غیرقانونی بودن آن بر اساس قانون، از این نوع تجمعات جلوگیری می کند. و برای این منظور قانون 144 توسط دولت اجرا می شود.
-
سیستم آموزشی پاکستان
کراچی : برای درک وضعیت سیستم آموزشی پاکستان، ابتدا باید ساختار آن را بررسی کنیم. سیستم آموزشی به سه سطح ابتدایی، متوسطه و عالی تقسیم می شود. آموزش ابتدایی شامل پنج سال تحصیل است، در حالی که آموزش متوسطه دارای دو سطح است: متوسطه پایین و متوسطه عالی، که هر کدام دارای سه سال تحصیل هستند. در نهایت،…
-
"بازار تاریخی قصه خوانی شهر پیشاور"
پیشاور یکی از قدیمی ترین شهرهای جنوب آسیا است که قدمت آن به بیش از 2500 سال قبل باز می گردد. این شهر در دوران باستان به نام "پوشکالاوتی" (Pushkalavati) شناخته می شد و بخشی از تمدن گندهارا بود که یک مرکز فرهنگی و تجاری مهم در منطقه بود.
-
شورای (فرهنگی) بریتانیا (British Council)
کراچی: شورای(فرهنگی) بریتانیا (British Council)یکی از سازمان های فرهنگی آموزشی بزرگ و فعال در عرصه بینالملل، متعلق به کشور بریتانیا است که به شکل ارائه فرصتهای آموزشی، فرهنگی و هنری، بیشتر در کشورهای مستعمره سابق بریتانیا به نفع کشور انگلیس فعالیت می کند.
-
ثمینه فیاض
در جامعه امروزی بیوه ها همچنان از حق خود محروم هستند
بر اساس یک برآورد، در حال حاضر بیش از 1.5 میلیون بیوه در پاکستان زندگی می کنند.
-
معرفی دانشگاه خصوصی همدرد
کراچی: دانشگاه همدرد یکی از موسسه های آموزشی و تحقیقاتی خصوصی معتبر، مهم و بزرگ پاکستان دارای پردیس هایی درکراچی، اسلام آباد است. این دانشگاه توسط حکیم سعید از شخصیتهای علمی فرهنگی برجسته پاکستان، بیانگذار و رئیس بنیاد همدرد تأسیس شد۔
-
دادگاه فدرال شریعت پاکستان
کراچی: دادگاه شریعت یک دادگاه قانونی پاکستان است که در سال 1980در زمان حکومت رئیس جمهور محمد ضیاءالحق تأسیس شد. تشکیلات مرکزی این دادگاه در اسلام آباد پایتخت پاکستان واقع است.
-
شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان
کراچی: شورای ایدئولوژی اسلامی یک نهاد قانونی پاکستانی است که در سال 1962 میلادی بر اساس شماره ماده 204 قانون اساسی مصوب 1962 تأسیس شد. در آن زمان این نهاد «شورای مشورتی اسلامی» نام گرفت. طبق قانون اساسی سال 1973 نام این سازمان به "شورای ایدئولوژی اسلامی" تغییر یافت.
-
افزایش 6000 درصدی استفاده از فیلتر شکن ها در پاکستان
به دلیل سانسور اجباری دولت ها در زمان های حساس از جمله: برگزاری انتخابات مناقشه ای و تحت فشار قرار دادن احزاب مخالف دولت ها، مردم سراسر جهان از جمله: مردم پاکستان از سرورهای (VPN) استفاده می کنند. شرکت "پروتون" سوئیس اعلام کرد که سرورهای (VPN) رایگان را در چندین کشور از جمله در پاکستان ارائه…
-
دستیابی به امنیت مالی و توانمند سازی زنان پاکستانی از طریق مالکیت خانه.
شرکت مالی خانه سازی در پاکستان (HBFC) که قبلاً با نام شرکت مالی ساختمان خانه (HBFC) شناخته می شد، یک شرکت تامین مالی مسکن پاکستانی است که یکی از شرکت های تابعه بانک دولتی پاکستان است. اکنون در کنار فعالیت های اصلی خود، با همکاری بانک دولتی پاکستان برای توانمند سازی زنان و ارتقای استقلال مالی…
-
برنامه حمایت روستایی چیترال-Chitral Rural Support Program (CRSP)
CRSP یک سازمان غیردولتی (NGO) است که در ولسوالی چیترال در زمینه توسعه روستایی در بخش ارتقای کیفیت آموزش، امکانات بهداشتی، توانمندسازی زنان و بخش بلایا در دورافتادهترین مناطق پاکستان در چیترال فعالیت میکند. این سازمان در دولت استانی خیبر پختونخوا بر اساس قانون جامعه، 1860 ثبت شده است. این…
-
تحلیل تطبیقی فعالیت های فرهنگی آمریکا و چین در پاکستان
از لحاظ فرهنگی، مؤلفه های مهمی همچون زبان، تمدن، هنر، دین، رسانه های جمعی و نهادهای آموزشی از مبانی مهم تاثیر و نفوذ قدرت به شمار میروند. قطعاً هدف اصلی این اقدامات، گسترش نفوذ و فرهنگ در کشورهای هدف میباشد، در حال حاضر چین و آمریکا نقش هایی را در حوزه های مختلف فرهنگی، اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک…
-
موسسه فرهنگ و توسعه آسیایی
موسسه فرهنگ و توسعه آسیایی IACD یک سازمان بین المللی غیردولتی متشکل از متخصصان حرفه ای است. که در سال 1993 در وزارت امور خارجه جمهوری کره ثبت شده است. هدف آن انتقال تجربه ارزشمند گذشته توسعه کره از طریق فعالیت های علمی است. IACD همچنین مایل است با اعزام انواع مختلف افراد متخصص به همسایگان شمالی…
-
قراردادهای انرژی جدید به ارزش 43 میلیون دلار بین شرکت های پاکستان و چین
قراردادهای انرژی جدید به ارزش 43 میلیون دلار بین شرکت های پاکستان و چین به امضا رسیده است.
-
اثرات فرهنگی کریدور اقتصادی چین پاکستان (CPEC) بر پاکستان
کریدور اقتصادی چین پاکستان (CPEC) یک پروژه شبکه زیربنایی چین به طول 3000 کیلومتر است که مبتنی بر دریا و خشکی بوده و هدف از این پروژه، اتصال شهر کاشغر چین به بندر گوادر پاکستان از طریق شبکه ای از بزرگراه ها، راه آهن و خطوط لوله، نیروگاه ها، پارکهای صنعتی است. مسیرآن سین کیانگ چین، کشمیر آزاد،گیلگیت-…
-
توصیه به کودکان، کشف تنوع فرهنگی از طریق قصه گویی
رویداد تحت عنوان "ماشومان او کلتور پیزندنه" (کودکان و فرهنگ شناسی) تحت پوشش پروژه یونسکو "شهری پاکستان" با همکاری مافکورا، سازمان غیرانتفاعی و با حضور حیات روغنی، رئیس سازمان غیرانتفاعی مافکوره مرکز تحقیق و توسعه، شهر پیشاور، ای. آر انور آهنگساز و موسیقار، پروفسور گلزار جلال یوسف زی و پروفسور…
-
بنیانگذاری برنامه مهارت های دیجیتال توسط ارتش پاکستان
بنیانگذاری برنامه مهارت های دیجیتال در دبیرستان دولتی شمشاتو در منطقه حسن خیل پیشاور، ایالت خیبرپختونخوا توسط ارتش پاکستان گذاشته شده است تا جوانان با استعداد، ماهر و توانمند شوند.
-
پخش اعلامیه نکاح اجباری زنان مجرد مشغول در سازمان غیردولتی
علما و بزرگان محلی در منطقه پتن در ناحیه کوهستان خیبرپختونخوا تصمیم گرفته اند زنان در سازمان های غیردولتی اجازه کار در این منطقه را نخواهند داشت.
-
زنان فلسطین و کشمیر قربانی بدترین خشونت ها هستند
به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان، به همت بخش بانوان جماعت اسلامی پاکستان نشست خبری با ریاست دکتر حمیره طارق، رییس بخش بانوان حزب جماعت اسلامی پاکستان و با حضور داکتر سمیه راحیل قاضی، ریاست نظارت بر امور خارجه و معاون رییس حزب جماعت اسلامی پاکستان، ثمینه سعید، معاون رییس حزب جماعت…
-
تحریم کالاها و شرکت های رژیم صهیونیستی در پیشاور
تبلیغات علیه شرکت های رژیم صهونیستی با آغاز عملیات طوفان الاقصی در شبکه های اجتماعی تشدید شده و کاربران از مسلمانان تقاضای تحریم شرکت های مشهور غاصب صهیونیستی ازجمله: کوکاکولا، مک دونالد، کی اف سی و غیره کرده¬اند. اما پس از تصمیم مک دونالد برای ارائه غذای رایگان به ارتش اسرائیل با واکنش شدید…
-
موزه ملی پیشاور و گوشه ایران
موزه "عجائب گهر" یا موزه ملی پیشاور در سال ۱۹۰6 تأسیس شد. در ابتدا به یاد ملکه ویکتوریا به آن تالار ویکتوریا میگفتند. این ساختمان در دو طبقه و با معماری همگرا و ترکیبی از سبکهای اسلامی، انگلیسی، هندو، بودایی و مغول ساختهشده است. این موزه در اوایل ساخت خود دارای یک سالن بود اما امروزه دو…