اسلام و مسلمانان
-
بررسی ریشه های تاریخی سلاله جلیله سادات و شرفا در کشور اتیوپی
کشور اتیوپی دروازه ورود اسلام به آفریقا محسوب می شود و قاطبه مسلمانان اتیوپی شافعی مذهب می باشند.
-
انتشار عمومی نقشه پراکندگی اسلام در اتریش
وزارت ادغام اتریش نقشه ی اسلام در این کشور را ترسیم و به صورت آنلاین در یک وب سایت عرضه شده است
-
تجاوز و قتل یک دختر بچه ۱۳ ساله اتریشی توسط مهاجرین مسلمان تبعه افغانستان
تجاوز و قتل یک دختر بچه ۱۳ ساله اتریشی به نام لئونی و. در روز شنبه ۲۶ جون توسط چند جوان و نوجوان افغان و مسلمان؛ در صدر اخبار اتریش طی هفته گذشته قرار داشت و بازتاب اجتماعی بسیار گسترده ای را ایجاد نمود.
-
دیدگاه کاردینال شون برون در باره نقشه اسلام در اتریش
مصاحبه کاردینال شون برون و اسقف اعظم وین، به حوادث پیرامون نقشه مراکز مسلمانان و جوامع دینی آنها در اتریش مرتبط است که طی هفته های اخیر توسط دفتر اسناد اسلام سیاسی دولت در اینترنت منتشر شد.
-
تیراندازی به دو زن مسلمان در وین
بر اساس گزارش ارسالی به پلیس؛ در تاریخ ۲۵ می، به سوی دو زن مسلمان در وین شلیک شده است.
-
مدرسه عالی الفلاح آفریقای جنوبی
مدرسه عالی الفلاح یک مدرسه اسلامی مستقل است که در شهر ساحلی دوربان، در کوازولو-ناتال، آفریقای جنوبی واقع شده است. در سال ۱۹۸۵، مدرسه احمدیه درهای خود را در جاده بلیر، کاتو مانور، دوربان باز کرد. این مدرسه اولین مدرسه اسلامی مستقل در دوربان، آفریقای جنوبی را تاسیس کرد.
-
سیریل رامافوسا، رئیس جمهور آفریقای جنوبی
اسلام دارای تاریخچه غنی و افتخارآمیزی در آفریقای جنوبی است
سیریل رامافوسا جامعه مسلمان آفریقای جنوبی را به خاطر نقشی که در مبارزه با آپارتاید بازی کردند، ستایش نمود. رئیس جمهور سیریل رامافوسا گفت که اسلام دارای تاریخچه غنی و افتخارآمیزی در آفریقای جنوبی است، و نقش این بخش از جامعه را در مبارزه با آپارتاید مورد ستایش قرار داد.
-
مراکز اسلامی شیعیان در فرانسه
شروع فعالیت شیعیان در فرانسه مربوط به اوایل پیروزی انقلاب اسلامی در ایران می باشد. در سال ۱۳۵۸ عده ایی از دانشجویان پرشور، مسلمان و انقلابی ایرانی با تجمع در محل رایزنی فرهنگی سابق ایران در پاریس، شماره ۶ خیابان ژان بار (Jean Bart)، اولین مرکز تجمع شیعیان را با نام «کانون اسلامی» یا همان «انجمن…
-
امسال هم بدون سفر سازمان یافته به حج از بوسنی و هرزگوین
دفتر حج و عمره جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین اعلام کرد: که امسال متأسفانه هیچ زیارت سازمان یافته ی حج از کشور ما وجود نخواهد داشت.
-
افتتاح بزرگترین مسجد جامع در مینسکِ بلاروس
نخستین مسجد جامع در شهر مینسک؛ پایتخت بلاروس که عملیات بازسازی و مرمت آن توسط ترکیه انجام شده است، با حضور روسای جمهور دو کشور، رئیس سازمان امور دینی ترکیه و برخی نمایندگان دینی منطقه اوراسیا افتتاح شد.
-
افتتاح قبرستان اسلامی در مانیل
احداث و افتتاح اولین قبرستان با اصول اسلامی و مرکز فرهنگی آن در مانیل
-
رویدادهای مهم تاریخی جامعه مسلمانان فیلیپین
تاریخچه درگیری جبیده
-
نگاهی گذرا به روابط ایران و روسیه
موافقت نامه فرهنگی فیمابین ایران و روسیه در سال ۱۳۴۵ ( در زمان شوروی سابق ) امضا شده که هنوز معتبر است و هم اکنون نیز پایه قانونی مناسبی برای فعالیت های فرهنگی دو کشور می باشد.
-
دکتر مارکوس ریتر- استاد رشته تاریخ هنر اسلامی
دکتر مارکوس ریتر ،پژوهشگر نامآشنا و استاد رشته تاریخ هنر اسلامی در دانشگاه وین است که سالیان متمادی در حوزه تاریخ هنر کشورهای اسلامی خصوصا ایران مشغول پژوهش و تدریس در این حوزه بوده است.
-
محمد بالاترین اسم مردان در اتریش و نگاه منفی به آن
سال گذشته ۱۱۱ نوزاد در شهر وین به دنیا آمدند که محمد نامیده شدندو حزب راستگرای آزادی از این بابت ابراز نگرانی کرده است.
-
مصاحبه استاندارد با پروفسور رازیکا عدنانی فیلسوف فرانسوی در مورد اسلام
پروفسور رازیکا عدنانی فیلسوف فرانسوی: "اسلام باید سیاست و دین را از هم جدا کند"
-
کاهش بردباری اتریشی ها در قبال برخی از ادیان و پیروان آنان
روزنامه دراشتاندارد در قالب مقاله ای، نتایج تحقیقی را منتشر کرده که بیان کننده ی کاهش بردباری اتریشی ها در قبال برخی از ادیان و پیروان آنان در سال های اخیر است.
-
دوره آموزشی «تسکین روحی برای مسلمانان»
مرکز مطالعات تکمیلی دانشگاه وین، سومین و آخرین دوره آموزشی «تسکین روحی برای مسلمانان» را در اکتبر۲۰۲۱ برگزار خواهد کرد.
-
درخواست برخورد با تخلف اسلام گرایان
آنگلا وینتسینگ عضو کمیسیون اروپایی پارلمان اروپا از اتریش، درخواست دارد تا با تخلف اسلامگرایان در فروش کتاب جنجالی به نام «ایلمیحال» برخورد کنند
-
«آتیب» قدرتمند ترین مرکز اسلامی در اتریش
اتحادیه ی ترکی- اسلامی برای همکاری های فرهنگی و اجتماعی در اتریش؛ معروف به ATIB؛ بزرگترین اتحادیه مساجد در اتریش می باشد.
-
«قمر» نشریه جدید مسلمانان اتریش
طی ماه های گذشته مجله ای با عنوان قمر در اتریش منتشر گردیده که هدف خود را پوشش موضوعات مربوط به جامعه ی مسلمانان اعلام نموده و فعلا دو شماره از آن منتشر گردیده است. گزارش پیش رو ترجمه ی مطالبی است که در معرفی این مجله در سایت دویچلند فونک کولتور منتشر گردیده است.
-
قبرستان ریوسنجی آرامگاه اولین مترجم قرآن به زبان ژاپنی
قبرستان معبد ریوسِنجی Ryusenji در منطقه مِگورو Meguro در توکیو و آرامگاه آقای شومهئی اوکاوا Shumei Okawa نویسنده، اسلامپژوه و یکی از مترجمان قرآن به زبان ژاپنی که اولین قرآن را از زبان انگلیسی به ژاپنی ترجمه کرده است.
-
آداب برگزاری
مراسم عید فطر در کیپ تاون آفریقای جنوبی
عید سعید فطر جشنی اسلامی است که به مناسبت پایان ماه مبارک رمضان توسط مسلمانان در سراسر جهان برگزار می شود. در آفریقای جنوبی، کیپ تاون بیشترین جمعیت مسلمان این کشور را در خود جای داده است که به طور سنتی آغاز شوال را با برگزاری های گردهمایی های خانوادگی و تبادل هدایا جشن می گیرند.
-
اطلس ولی سونگو
این کتاب با استفاده از روش های باستان شناسی، اتیولوژی، قومی – تاریخی، مطالعات فرهنگی آگوس سونیوتو به طرز ماهرانه ای مجموعه ای از نقش های اصلی علما را در گسترش اسلام در اندونزی نشان می دهد.
-
سفر اومیت وورال به عربستان سعودی
جامعه اعتقادات اسلامی اتریش؛ در تاریخ ۲۹ آوریل ۲۰۲۱ برابر با۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر سفر اومیت وورال ریاست این مرکز به عربستان سعودی را منتشر کرد. آقای وورال در مکه؛ با دکتر ال عیسی ریاست لیگ جهانی مسلمانان ( رابطه العالم الاسلامی) دیدار کرده است.
-
فرهنگ عامیانه مردم مسلمان میندانائو
آشنایی با ادبیات فولکلوریک مردم مسلمان میندانائو فیلیپین
-
اتریش قصد دارد تا «اسلام سیاسی» را جرم کیفری معرفی کند
صدر اعظم اتریش اعلم کرد که اتریش قصد دارد تا «اسلام سیاسی» را جرم کیفری معرفی کند تا بتوان به لحاظ قانونی، علیه ایده های افراطی اقدامی انجام داد.
-
تحلیلی بر«قانون اسلام» در اتریش
قانون اسلام در اتریش پاسخی بود به مسئله ی هم زیستی مسلمانان مهاجر از بوسنی و هرزگوین در پادشاهی هابسبورگ ها؛ و به سبب آن مسلمانان در اتریش نیز توانستند دارای حقوق مدنی و جزایی مربوط به خود شوند.
-
مخالفت سر سخت جامعه مسلمانان اتریش با نظریه فرگشت
ریاست وقت مرکز اسلامی وین، ابراهیم اولگون نظریه ی فرگشت را دروغ و باطل می داند، و علم امروز را به خصوص در زمینه ی زیست شناسی ابزار دست قدرت ها می داند.
-
بازگشایی مسجد توحید در وین
به گزارش روزنامه تیرولر تاگس تسایتونگ در روز یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰؛ مسجد توحید با رأی مجمع داوری داخلی جامعه ی اعتقادات اسلامی درباره ی پرونده ی حقوقی این مسجد، بازگشایی شده است.