جامعه
-
اختصاص ۶.۵ میلیون یورو برای پیشگیری از افراطگرایی
مونیکا گروترز، وزیر فرهنگ و رسانه در آلمان، ۶.۵ میلیون یورو به پروژههای مرتبط با پیشگیری از افراطگرایی و ارتقا دمکراسی اختصاص داد.
-
زنان مسلمان در جامعه آلمان کمتر مورد حمایت قرار میگیرند
نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا در آلمان نشان میدهد که زنان مسلمان نسبت به سایر زنان در آلمان کمتر مورد حمایت قرار میگیرند.
-
حزب راستگرای آلمان با دستکاری آمار، افکار عمومی را علیه مهاجران بسیج میکند
پژوهشهای محققان رسانه در هامبورگ و لایپزیگ نشان میدهد که حزب راستگرای آلترناتیو برای آلمان، به صورت سیستماتیک ترس از مهاجران در جامعه را افزایش میدهد.
-
هشدار مقامات آلمانی درباره خشونت مهاجران مسلمان در جامعه
درحالیکه مسلمانان در یکسال گذشته، بارها در جامعه آلمان مورد خشونت واقع شدهاند، مقامات آلمانی در هفتههای اخیر درباره خشونت مهاجران مسلمان در جامعه آلمان هشدار دادهاند.
-
جنبش ضد اسلامی پگیدا؛ از محبوبیت تا افول در آلمان
پیروان جنبش پگیدا، خودشان را اروپاییان میهنپرست مینامند و هدفشان را مبارزه با اسلامیشدن غرب عنوان میکنند.
-
نگرانی تشکل های دینی از قدرتگیری حزب آلترناتیو
نتیجه انتخابات ایالتی تورینگن، بسیاری از مسلمانان و یهودیان را شوکه کرده است. در این انتخابات، حزب راستگرای آلترناتیو برای آلمان توانسته است، حدود یکچهارم آرا را از آن خود کند.
-
دو نکته از جامعه و فرهنگ آلمان
هر چند که در آلمان تا حد زیادی این مسئله روشن است که شکست ارتش در بهار ۱۹۴۵ به معنای آزادی بود اما اوضاع برای لهستان، بالتیک و بسیاری دیگر از کشورهای اروپای شرقی فرق میکند؛ آنجا نیز کاپیتولاسیون نظامی ارتش آلمان بهمعنای رهایی از اشغال از سوی آلمان بود ولی در عین حال آغاز فقدان جدیدی از آزادی…
-
به پیشنهاد وزیر کشاورزی آلمان صورت میگیرد:
اشتغال دانشجویان و پناهجویان به جای کارگران فصلی
دولت آلمان قصد دارد تا دانشجویان و پناهجویان را به جای کارگران فصلی در بخش کشاورزی به کار گیرد. این تصمیم در پی کاهش تعداد کارگران فصلی در زمان بحران کورونا گرفته شده است.
-
هشدار مورخ آلمانی درباره بروز هولوکاستی جدید
ولفگانگ بنتس، مورخ آلمانی معتقد است که نژادپرستی علیه مسلمانان در جهان میتواند منجر به هولوکاستی دیگر شود. او به تازگی در گفتوگویی با رادیو آلمان اعلام کرده است؛ اسلامهراسی که پس از ۱۱ سپتامبر در سطح جهان به وجود آمده است، همانند احساسات نژادپرستانهای است که در زمان نازیها علیه یهودیان…
-
مقابله با کرونا؛ بزرگترین چالش دولت آلمان
این روزها، ویروس کرونا به مهمترین موضوع مورد بحث در جهان بدل شده است. حالا کمتر کشوری را میتوان یافت که از گزند این بیماری در امان مانده باشد. در این شرایط، اکثر کشورها به فکر تمهیدات مختلف برای مقابله با این بیماری هستند. آلمان نیز از این امر مستثنی نیست. آنگلا مرکل، صدر اعظم گفته است که…
-
جلسه ویژه بوندستاگ درباره افزایش حملات نژادپرستانه به مهاجران و مسلمانان
حمله نژادپرستانه به دو قهوهخانه در شهر هاناو آلمان، نهتنها مسلمانان و مهاجران این کشور را به وحشت انداخته، بلکه سیاستمداران آلمانی را نیز نگران کرده است. سخنرانیهای رئیسجمهور و وزیرکشور فدرال درباره محافظت بیشتر از مساجد و مقابله با تهدیدات گروههای راستگرای افراطی نشان میدهد که بیگانهستیزی…
-
استاد دانشگاه یوهانس گوتنبرگ ماینتس مطرح کرد: مشکلات داوطلبان مسلمان برای فعالیت در موسسات خیریه آلمان
دکتر کنستانتین واگنر، استاد دانشگاه یوهانس گوتنبرگ ماینتس معتقد است که جامعه آلمان، سازمانهای خیر و فعال در حوزههای بشردوستانه را به خودی و ناخودی تقسیم میکند. به گفته او، مسلمانان در فعالیتهای بشردوستانه و داوطلبانه در آلمان نقش مهمی ایفا میکنند، اما افکار عمومی به آنها اعتماد ندارد.
-
افزایش روزافزون اعتیاد؛ مشکلی که جامعه آلمان را تهدید میکند
دولت فدرال آلمان، سال گذشته اعلام کرد که ۸ میلیون معتاد در این کشور زندگی میکنند. نتایج تحقیقات مرکز اپیدمیولوژی اعتیاد در آلمان نیز نشان میدهد که ۳.۷ میلیون نفر از شهروندان غیرمعتاد آلمان که در سن ۱۸ تا ۶۴ سال قرار دارند، حداقل یکبار در سال از مواد مخدر استفاده میکنند. از سوی دیگر، پلیس…
-
نگاهی به واقعیتهای مهم زندگی مهاجران، پناهجویان و مسلمانان در آلمان
شورای کارشناسان بنیادهای ادغام و مهاجرت در آلمان در گزارشی مفصل، به واقعیتهای زندگی مهاجران، پناهجویان و مسلمانان پرداخته است. در این گزارش، آمار قابل توجهی درباره سن، تحصیلات و زندگی گروههای مختلف وجود دارد.
-
هشدار هابرماس به کشورهای اروپایی: با نابرابریهای اجتماعی در اروپا مقابله کنید
یورگن هابرماس، فیلسوف مشهور آلمانی، یک روز پس از تولد ۹۰سالگی خود در حضور هزاران نفر از دانشجویان و محققان در دانشگاه فرانکفورت از کشورهای اروپایی خواست تا خودخواهی ملی خود را کنار بگذارند و برای ازبینبردن نابرابریهای اجتماعی، با یکدیگر همکاری کنند.