ارتباطات بینادینی
-
بررسی رابطه تاریخی یهودیان و مسلمانان در کتاب اسلام یهودی
“اسلام یهودی” اثر سوزانا هشل، اسلام را به عنوان نجاتدهنده یهودیان معرفی میکند. هشل در این کتاب به رابطه تاریخی یهودیان و مسلمانان پرداخته، شباهتهای دو مذهب را مورد بررسی قرار داده و به نقش اسلام در حفظ هویت یهودیان اشاره کرده است. سایت اسلامیک در این ارتباط گفتوگویی با او انجام داده است…
-
کارشناسان حوزه اسلامی آلمان بررسی کردند؛ آیا جامعه آلمان درک درستی از اسلام دارد؟
در ابتدای ماه آوریل، استادان حوزه مطالعات اسلامی از دانشگاههای گوته فرانکفورت و فیلیپس ماربورگ به همراه مدیر مرکز لایبنیتس برای مطالعات شرق مدرن و همچنین شارلوت ویدمان، روزنامهنگار برلینی در نشستی با عنوان “ آیا ما درک درستی از اسلام داریم؟”، با یکدیگر به گفتوگو پرداختند.
-
سردی روابط دستگاه های رسمی فرانسه و شورای فرانسوی آئین اسلام
چندی است که رابطه بین دستگاه های رسمی فرانسه و "شورای فرانسوی آیین اسلام" (CFCM) رو به سردی گذاشته است.
-
۴۲ درصد مسلمانان فرانسه خود را قربانی تبعیض دینی می دانند
به نوشته روزنامه لوپاریزین بر اساس نتایج یک نظرسنجی صورت گرفته توسط موسسه نظرسنجی ایفوپ ۴۲ درصد مسلمانان فرانسه خود را قرباتی تبعیض ناشی از اعتقادات خود می دانند.
-
پیام پاکستان بهترین قانون همزیستی مسالمت آمیز است
پیر شهزاد فیصل ایاز قاسمی، عضو شورای ایدئولوژی اسلامی و رئیس اتحاد مشایخ پاکستان گفت اعلامیه ملّی «پیغام پاکستان» که با تلاشهای دولت این کشور و فتوای متفق بیش از پنج هزار تن از علما، مفتیان و مشایخ تمام مذاهب پاکستان صادر شده، کاملاً با «میثاق مدینه» سازگار است.
-
انتصاب رییس جدید شورای پاپی گفتمان بینادینی و افق چشم انداز گفتمان مسیحیت کاتولیک و اسلام شیعی
پس از درگذشت کاردینال فرانسوی «ژان لویی پیئر توران»[۱]، اسقف اسپانیایی «میگل آنخل آیوزو گیسو»[۲] جانشین وی گردید و به ریاست شورای پاپی گفتمان بینادینی مقرّ مقدّس (واتیکان) منصوب شد.
-
گفتوگوی بینمذهبی در جامعه آلمان پیشرفت زیادی داشته است
«گروه ابراهیمی» عنوان انجمنی است که برای گفتوگو میان پیروان سه دین اسلام، مسیحیت و یهودیت در کشور آلمان شکل گرفتهاست.
-
ایجاد کمیسیون تخصصی برای مقابله با نژادپرستی علیه مسلمانان
گروهی از متخصصان علوم مختلف، سیاستمداران و اعضای سازمانهای اجتماعی آلمان در نامهای سرگشاده به مسئولان دولت فدرال، خواهان ایجاد کمیسیون تخصصی برای مقابله با نژادپرستی علیه مسلمانان شدند.
-
نفوذ آیین کاتولیک در فرانسه به سود اسلام رو به افول می باشد
یک نشریۀ فرانسوی با اشاره به نتایج یک بررسی اذعان میکند که توجه به مسیحیت کاتولیک در فرانسه روزبهروز در حال کاهش است.
-
آلمانیها خطر حمله راستگرایان افراطی را بیشتر از اسلامگرایان میدانند
آخرین نظرسنجی بنیاد تحقیقاتی «اینفرا تست دی مپ» نشان میدهد که از نظر مردم آلمان خطر حملۀ راستگرایان افراطی بیشتر از اسلامگراها و گروههای چپ افراطی است.
-
برگزاری چهارمین کنفرانس علمی- الهیات سراسری روسیه «قرائتهای بیگییف»
اسلام و گفتوگوی بین مذاهب، جامعه اسلامی روسیه و وضعیت کنونی آنان محورهای اصلی چهارمین کنفرانس علمی- الهی بیگییف بود که در تاریخ یازده سپتامبر در روستوف برگزار شد.
-
چشم اندازهای گفتگوهای بین مذاهب: ارزش های مشترک و دین عملی
بنیاد روسکیمیر به موجب میزگردی با عنوان «گفتگوی میان اقوام در روسیه: تجربه و چشم انداز» به بررسی حفظ درک مذهبی میان اقوام در روسیه و خارج از کشور پرداخت.طی نشست برگزار شده در تاریخ سوم نوامبر در نیژنی نووگراد، در یازدهمین گردهمایی روسکی میر، میز گردی با عنوان «گفتگوی میان اقوام در روسیه: تجربه…
-
خداوند و شیوا الهه هندوستان
افراط گرایان هندو و مسلمان همیشه بدنبال تشویش اذهان عمومی و برانگیختن احساسات مردم هستند و بسیاری از احزاب نیز آنان را بازیچه دست خود برای رسیدن به اهدافشان می کنند، واقعیت آنست که ترقی و پیشرفت همیشه در فضای آرام و با تمرکز بر روی هدف صورت می گیرد.
-
حمایت پاتریارک کریل از مسلمانان روسیه در بازدید از غازان
پاتریاک کریل با اشاره به این موضوع که همکاران کلیسا همواره مشکلات مرتبط با اسلام و برنامه های تروریستی را جدی می گیرند خطاب به مسلمانان روسیه تاکید کرد که ادارات دینی اسلامی روسیه می توانند در امر مبارزه با تروریسم روی کمک های کلیسای ارتدوکس حساب کنند.