طالبان
-
طالبان چه موقع حمله به آسیای مرکزی را آغاز خواهد کرد؟
خبرگزاری لنتا در مقالهای تحت عنوان «ما به پیشروی ادامه خواهیم داد. طالبان افغانستان را تابع خود کرد. آنها چه موقع حمله به آسیای مرکزی را آغاز خواهند کرد؟» به قلم نیکیتا مندکوویچ مینویسد: طی دو سه ماهی که «طالبان» در افغانستان به قدرت رسیده است کشورهای همسایه افغانستان در آسیای مرکزی ظاهرا…
-
پوتین خواستار جلوگیری از ورود اسلامگرایی افراطی به CSTO شد
دمیتری پسکوف سخنگوی مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه مهم می داند که از نفوذ اسلام گرایی افراطی از افغانستان به خاک کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت دسته جمعی (CSTO) و جذب شهروندان به صفوف شبه نظامیان جلوگیری نمود.
-
نشست کشورهای همسایه افغانستان
مشاوران امنیت ملی و نمایندگانی از کشورهای همسایه افغانستان، به استثنای چین و پاکستان، ۱۹ آبان ماه در دهلی نو گرد هم آمدند تا نشستی امنیتی در مورد چگونگی تعامل با حکومت طالبان در افغانستان داشته باشند.
-
بیانیه حزب ملی متحد درباره طالبان
حزب ملی متحد (UNP) در واکنش به بیانیه اخیر سه فعال مسلمان در محکومیت بیانیه این حزب در مورد افغانستان اظهار داشت که "طالبان همچنان اجازه می دهد تا جنبش های تروریستی تحت نظارت آنها ایجاد شود " و فعالان از حزب انتقاد می کنند و از طالبان دفاع می کنند.
-
بررسی چهار تهدید اصلی؛
بررسی چهار تهدید اصلی
تیمور عمراف، مشاور علمی در مرکز کارنگی در مقاله خود با اشاره به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان به بررسی چهار تهدید عمدهای میپردازد که ممکن است دولتهای آسیای مرکزی از جانب افغانستان با آن مواجه شوند.
-
نقش طالبان در نقشه دنیای اسلام
کیریل سمنوف ستوننویس نشریه المونیتور واشنگتن و کارشناس شورای امور بینالملل روسیه: به قدرت رسیدن جنبش «طالبان» در افغانستان در اوت ۲۰۲۱ جامعه جهانی را با مسائل متعددی مواجه کرد، نظیر اینکه با این قدرت که از موضع اسلام حرف میزند و به برقراری نظام جامع دینی در افغانستان فرا میخواند چگونه باید…
-
تهدید طالبان برای آسیای مرکزی
نیکیتا مِندکوویچ، کارشناس مرکز مطالعات افغانستان معاصر و کارشناس شورای امور بینالملل روسیه در مقالهای تحت عنوان «طالبان و تهدید نظامی آن برای آسیای مرکزی» که در سایت شورای امور بینالملل روسیه منتشر شده است، چکیده مقاله خود را اینگونه ارائه میکند: به قدرت رسیدن جنبش تروریستی «طالبان» در…
-
نظرسنجی:
۵۰ درصد جوانان بنگلادشی از طالبان راضی هستند
با آنکه طالبان دولت جدید تشکیل داده اند، اما هنوز هیچ کشوری از جمله بنگلادش آنها را به رسمیت نشناخته است. در این وضعیت، نظرسنجی ای در باره طالبان با مشارکت ۲۳۲ دانشجو در داکا، پایتخت بنگلادش انجام شده است. بر اساس مطالعه گروه مطالعاتی در امور منطقه (SGRA) ، ۵۰ درصد جوانان از بازگشت طالبان به…
-
ایالات متحده آمریکا در افغانستان دچار شکستی شد که به "فرار شرم آور و ننگین" تبدیل شد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از وب سایت رسمی رئیس جمهوری بلاروس، لوکاشنکو ضمن اظهار نظر درباره رفتار ایالات متحده در افغانستان گفت: "این یک شکست است که به یک فرار شرم آور و ننگین تبدیل شد".
-
برای به رسمیت شناختن دولت افغانستان عجله نمی کنیم
شهریار عالم، وزیر مشاور امور خارجه گفت که بنگلادش در حال حاضر دولت موقت طالبان در افغانستان را به رسمیت نمی شناسد. بنگلادش نمی خواهد در این زمینه عجله کند. وی روز چهارشنبه این اظهارات را در باره آخرین تحولات افغانستان به ویژه تشکیل دولت موقت طالبان در این کشور بیان کرد.
-
وزیر کشور: در بنگلادش طالبان یا شبه نظامی وجود ندارد
اسدالزمان خان کمال، وزیر کشور گفته است که در بنگلادش هیچ طالبان ویا شبه نظامی وجود ندارد. اما نیروهایی هستند که هرج و مرج ایجاد می کنند. علاوه بر این، برخی از نیروهای تروریستی سعی کرده اند با ایجاد نام های مختلف در زمان های مختلف کشور را بی ثبات کنند. وی در روز شنبه این اظهارات را در پاسخ به…
-
تاثیر تسلط طالبان بر فضای جامعه مسلمان فیلیپین
با درج عنوان " اسلامی " برای گروه طالبان در خبرگزاری راپلر فیلیپین ، یکی از مدیران کمیسیون ملی مسلمانان فیلیپین واکنش نشان داد.
-
وزیر: بنگلادش منتظر می ماند تا یک رئیس جمهور در افغانستان سوگند یاد کند
شهریار عالم، وزیر مشاور امور خارجه گفت داکا نمی تواند از دولت افغانستان استقبال کند تا زمانی که یک رئیس جمهور در کابل سوگند یاد کند.
-
پلیس: بنگلادشی هایی که به افغانستان رفته اند در حین بازگشت بازداشت می شوند
محمد شفیق الاسلام، کمیسر پلیس شهر داکا (DMP) گفت بنگلادشی هایی که به درخواست طالبان به افغانستان رفته اند، در صورت بازگشت به کشور، بازداشت می شوند و اقدامات قانونی علیه آنها انجام می شود.
-
طالبان در قدرت افغانستان؛ بنگلادش چه باید بکند؟
پیش از این، هنگامی که طالبان دولت مجاهدین را سرنگون کردند و قدرت را در دست گرفتند، بنگلادش هیچ ارتباطی با دولت طالبان برقرار نکرد. اکنون در واقعیت جدید بنگلادش چه خواهد کرد؟
-
پلیس بنگلادش: تعدادی از افراد برای پیوستن به جنگ راهی افغانستان شدند
روزنامه ایندیپندنت، چاپ داکا، ۱۴ اوت: محمد شفیق الاسلام، کمیسر پلیس شهر داکا گفته است که تعدادی از مردم بنگلادش برای پیوستن به طالبان عازم افغانستان شده اند. او در یک جلسه توجیهی در باره حفظ امنیت در مراسم روز ۱۵ اوت [روز کشته شدن بانگاباندو] در مقابل موزه یادبود بانگاباندو در دانموندی صحبت…
-
ستیزه جویان دوباره عازم افغانستان می شوند: ۴ نفر دستگیر شدند
ستیزه جویان دوباره عازم افغانستان می شوند: ۴ نفر دستگیر شدند روزنامه بنگلادش پراتیدین، چاپ داکا، ۱۸ ژوئیه: اعضای سازمانهای تروریستی ممنوع شده در بنگلادش دوباره به افغانستان می روند. رهبران ارشد "انصارالاسلام" نیز اعضای خود را مخفیانه تشویق می کنند که به افغانستان بروند.
-
تاثیر تحولات افغانستان بر کشورهایی مثل فیلیپین
طالبان سازمان جهادی اسلامی در افغانستان بوده که بیشتر از طایفه پشتون قوم غالب در این کشور بوده است.
-
بیانیه مهم طالبان درباره معامله قرن؛ بیت المقدس قابل معامله نیست.
امارت اسلامی این طرح ظالمانه را تقبیح نموده و آنرا تجاوز آشکارا بر حقوق فلسطینیان می داند.
-
نقش مذاکرات آمریکا و طالبان در صلح افغانستان
آیا مذاکرات امریکا و طالبان میتواند منجر به صلح در افغانستان شود؟ در این مذاکرات، آیا دو طرف منافع مردم و دولت افغانستان را مد نظر خواهند داشت؟