اندونزی
-
رد طرح مالیات مدارس در اندونزی
نهضت العلماء و محمدیه متفق القول اند که طرح مالیات مدارس را رد کنند
-
دانشگاه پارامدینه
دانشگاه پارامدینه یک مؤسسه آموزش عالی است که هدف آن تولید فارغ التحصیلانی است که دارای عمق ایمان، حساسیت وجدان، تیز بینی، توانایی کار، وسعت بینش و استقلال روحیه باشند.
-
پروفسور دکتر دیدیک جنیدی رحبینی، رئیس جدید دانشگاه پارامدینه
پروفسور دکتر دیدیک جنیدی رحبینی، یک دانشگاهی، استاد دانشگاه و اقتصاددان است که کتاب ها، مقالات و نوشته های زیادی را در رسانه های جمعی مختلف نوشته است. دیدیک همچنین یکی از چهره های حزب امانت ملی (PAN) است که به عنوان عضوی از مجلس نمایندگان اندونزی برای دوره نمایندگی ۲۰۰۴ – ۲۰۰۹ خدمت کرد. دیدیک…
-
اسلام کارکردی: احیا و تحقق بخشیدن ارزشهای اسلامی
دین دارای دو نقطه قوت اصلی است، یعنی به عنوان یک عامل وحدت (محور وحدت) و یک عامل تفرقه (محور تفرقه). در بیان کارشناسان پدیدارشناسی دینی حقیقتی وجود دارد که دین یکسان با هسته است. از یک طرف، می تواند کاربردهای خارق العاده ای برای زندگی بشر مثلاً به عنوان یک ژنراتور برق بسیار ارزان تر فراهم کند…
-
زندگینامه روسای مجلس علمای اندونزی
مجلس علمای اندونزی در ۷ رجب ۱۳۹۵ هـ.ق / ۲۶ جولای ۱۹۷۵ در جاکارتا، و در پی برگزاری جلسه مشورتی علماء، رهبران دینی، دانشمندان و روشنفکران از سراسر کشور تأسیس شد. این مجلس نهادی رسمی و مشورتی مذهبی است که با عضویت علماء وشخصیت های برجسته دینی و فکری مسلمان اندونزی تشکیل شده و هدف از تشکیل آن ایجاد…
-
چهار ژورنال برتر دانشگاه های اسلامی
رتبه بندی ژورنال دانشگاه های اسلامی دولتی در سطح جهان همچنان افزایش می یابد. اخیراً، چهار ژورنال دانشگاه های اسلامی دولتی از Scimago Journal & Country Rank یا SJR بالاترین رتبه Q۱ یا Quartile ۱ را از آن خود کردند و بالاترین در آسیا در زمینه مطالعات دینی قرار گرفتند.
-
شهر پونتیاناک یک مسجد شناور خواهد داشت
شهرداری پونتیاناک، استان کالیمانتان غربی، مسجدی با طرح شناور برای افزودن نشانه های دیدنی به شهر می سازد. کارهای معماری دیگری که می تواند به یک نشانه ای از شهر در کرانه رود "کاپُواس" تبدیل شود ساخت یک مسجد شناور است.
-
مامون مراد البرباسی
مأمون مراد البرباسی، به عنوان رئیس جوان دانشگاه محمدیه جاکارتا منصوب شد.
-
کتاب انقلاب ایران، ناصر تامارا
در سال ۱۹۷۹، ۴۲ سال پیش، مردم ایران با دولت شاه رضا پهلوی که خودسر و ناکارآمد در اداره کشور شناخته می شد، مخالفت و سرنگون کردند. بعداً ایران به رهبری آیت الله خمینی خود را جمهوری اسلامی اعلام کرد.
-
نوار غزه: سرزمین موعود، انتفاضه و پاکسازی قومی
نام کتاب: نوار غزه: سرزمین موعود، انتفاضه و پاکسازی قومی نام نویسنده: تریاس کونچهیونو، روزنامه نگار ارشد و معاون سابق سردبیر روزنامه کمپاس سال نشر: ۲۰۰۹ تجاوزات اسرائیل در نوار غزه باعث
-
پروفسور دکتر امین رئیس
پروفسور دکتر حاج محمد امین رئیس (متولد شهر سوراکارتا، جاوه میانی، ۲۶ آوریل ۱۹۴۴؛ سن ۷۷ سال) سیاستمدار اندونزیایی است. وی برای دوره ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۴ به عنوان رئیس مجلس اندونزی خدمت کرد. نام وی در سیاست اندونزی به عنوان یکی از افرادی
-
مسجد ۹۹ گنبد ماکاسار، نماد جدید سولاوسی جنوبی که با شکوه و جذاب است
مسجد ۹۹ گنبد شهر ماکاسار، این شهر را به یک مقصد گردشگری تبدیل کرده است. اکنون می توانید شهر ماکاسار واقع در استان سولاوسی جنوبی را از زاویه دیگری ببینید، یعنی از مسجد ۹۹ گنبد که به عنوان نماد شهر ماکاسار تبدیل شده است. ماکاسار یک میلیون جذابیت دارد که مطمئناً هرکسی را متحیر خواهد کرد. سواحل…
-
عدالت جنسیتی اسلامی برای بهبود اکولوژیک
همه ما با توجه به میزان دریافتی که در خودمان داریم و ذخیره می کنیم، اتفاقات طبیعی و اجتماعی را با استفاده از عدسی و استدلال خود محدود می بینیم، لذت می بریم و تفسیر می کنیم. اولین دریافت معمولاً از فرهنگ نهادینه شده در خانواده و جامعه روی می دهد.
-
انجمن هنرمندان فرهنگیان مسلمان اندونزی (Lesbumi)
انجمن هنرمندان فرهنگیان مسلمان اندونزی (Lesbumi) سازمان فرهنگی نهضت العلما است. وجود این انجمن پاسخی از سازمان فرهنگی حزب کمونیست اندونزی بود که در آن زمان در زمینه فرهنگی بسیار تأثیرگذار بود. همانند سایر زمینه های فعالیتهای انجام شده توسط حزب کمونیست، در زمینه فرهنگ نیز سازمان فرهنگی حزب…
-
خصوصیات اندیشه اسلامی محمدیه
منهج "ترجیح" به عنوان روشی برای پاسخگویی به موضوعات احکام شرعی مبتنی بر بینش و یا دیدگاه درک دینی است. این بینش ها و یا دیدگاه ها از ویژگی های اندیشه اسلامی محمدیه است. به گفته دهوان مُخرَجی، دبیر مجلس ترجیح و تجدید محمدیه، بینش ترجیح شامل موارد ذیل است: ۱) درک دینی؛ ۲) تجدید؛ ۳) تحمل؛ ۴) گشودگی…
-
اطلس ولی سونگو
این کتاب با استفاده از روش های باستان شناسی، اتیولوژی، قومی – تاریخی، مطالعات فرهنگی آگوس سونیوتو به طرز ماهرانه ای مجموعه ای از نقش های اصلی علما را در گسترش اسلام در اندونزی نشان می دهد.
-
کیایی حاجی آگوس سونیوتو، مورخ بسیار فاخر اندونزی
مورخان و مردم اندونزی، به ویژه شهروندان نهضت العلماء، کیایی حاجی آگوس سونیوتو را از دست داده اند. وی در روز سه شنبه، ۲۷ آوریل ۲۰۲۱ مصادف با ۱۵ رمضان ۱۴۴۲ هـ. درگذشت. وی آخرین بار در بیمارستان نیروی دریایی دکتر راملان، سورابایا، جاوه شرقی در حدود ساعت
-
چرا جلوگیری از تروریسم سخت است؟
تریسنو رهارجو، رئیس شورای قانون و حقوق بشر سازمان محمدیه، در نشستی مجازی با موضوع "تروریسم، حقوق بشر و مسیر سیاست های دولت" جمعه، ۲ آوریل، تعدادی از عواملی را که باعث می شود عمل مجرمانه تروریسم در اندونزی متوقف نشود یا سخت متوقف شود، توضیح داد.
-
عظمت مسجد پوشیده از اسماء حسنی
مسجد بزرگ اسماء الحسنی که در منطقه گادینگ سِرپونگ، تانگِرانگ، بانتن (در حومه جاکارتا) واقع شده است، اخیراً مورد بحث گسترده قرار گرفته است. این مسجد که در سال ۲۰۱۳ افتتاح شد، با یک نگاه باعث کنجکاوی می شود، به ویژه خوشنویسی نوع کوفی که به نظر می رسد بدنه ساختمان
-
خزیمه تاهیدو یانگو
پروفسور دکتر خزیمه تاهیدو یانگو (متولد سولاوسی میانی، ۳۰ دسامبر ۱۹۴۶ م) کارشناس فقه مقارن از اندونزی است. خزیمه اولین زن اندونزیایی است که دکترای خود را از دانشگاه الازهر مصر و با نمره عالی
-
رونمایی از کتاب "رومی خوانی: کتاب عشق و آیات عرفانی"
۲۱ فروردین ماه سال جاری رونمایی از کتاب "رومی خوانی: کتاب عشق و آیات عرفانی" با حضور شخصیت هایی همچون دکتر حیدر باقر، کیایی حسین محمد، پروفسور إتین انور، اولی الابصار عبدالله و ... برگزار شد.
-
حقایقی درباره بمب گذاری انتحاری
بمب گذاری انتحاری صبح روز یکشنبه، ۲۸ مارس در مقابل کلیسای کاتدرال در شهر ماکاسار رخ داد. پلیس فاش کرد که عوامل بمب گذاری انتحاری در کلیسای کاتدرال ماکاسار تازه عروس بوده اند. این زوج متاهل به شبکه تروریسم جماعت انصار الدوله
-
آژانس نظارت بر دارو و غذا
آژانس نظارت بر دارو و غذا نهادی در اندونزی است که وظیفه نظارت بر گردش دارو و غذا در اندونزی را دارد. عملکرد و وظایف این آژانس مانند وظایف سازمان غذا و دارو در ایالات متحده و آژانس دارویی اروپا در اتحادیه اروپا است.
-
معمر زین العاشقین
معمر زین العاشقین یک قاری ارشد و حافظ قرآن اهل اندونزی است که هم در سطح ملی و هم در سطح بین المللی شناخته شده است.
-
تفسیر المصباح
تفسیر المصباح تفسیر قرآن توسط محمد قریش شهاب است و توسط لِنتِرا هاتی منتشر شده است.
-
تنوع مدارس شبانه روزی اسلامی (حوزه) محمدیه
از بدو تاسیس، ذاتی ترین ویژگی محمدیه کانون توسعه آموزش، به ویژه مدارس دینی است. در دو دهه گذشته، محمدیه شروع به توسعه مدارس شبانه روزی اسلامی (حوزه) کرده است. مفهوم حوزه یا به پسانترن گفته می شود که توسط محمدیه مدیریت می شود
-
زیستگاه اصلی دایناسورها در دامنه کوه لاوو
موقعیت جغرافیایی پارک جنگلی موجوسِمی (Mojosemi) در دامنه کوه لاوو (Lawu) با جنگل های کاج و هزاران درخت غول پیکر، پارک دایناسورها را شبیه به فضای اصلی آن در زمان های باستان کرده است. مدیریت پارک توریستی پارک جنگلی موجوسمی
-
آقای یودی لطیف
یودی لطیف یک فعال و روشنفکر جوان است. افکار وی در زمینه های دین و دولت در رسانه های مختلفی منتشر شده است که یکی از آنها در کتاب "دولت پاریپورنا (کامل):تاریخیت، عقلانیت، فعلیت پانچاسیلا" بیان شده است.
-
دولت پاریپورنا (کامل): تاریخیت، عقلانیت، فعلیت پانچاسیلا
اندونزی یک کشور مجمع الجزایر است که دارای اقوام، فرهنگ ها و زبان های مختلف است. اندونزی دارای ۱۷.۵۰۴ جزیره، ۱.۳۴۰ گروه قومی و ۵۴۶ زبان است.
-
نقش و تأثیر فتاوای مجلس علمای اندونزی
تغییرات اجتماعی در نتیجه پویایی فرهنگی اغلب اصطکاک در جامعه ایجاد می کند. اسلام به عنوان یک دین جهانی با رهنمودهای خاص مبتنی بر قرآن و حدیث، برای ترجمه تحولات فرهنگی اجتماعی در قالب فتاوا، به نقش علما نیاز دارد.