ایتالیا
-
برج پیزا (ایتالیا)
برج پیزا ایتالیا
-
اطلاع رسانی درباره بیماری کرونا در رسانههای ایتالیا
اگر "دانش، توانایی است"؛ عدم بهره مندی از دانش، ناتوانی به بار میآورد؛ و اطلاعات نادرست، این توانایی را مختل ساخته؛ و در مسیر نادرست به جریان میاندازد.
-
بازتاب حمله به تاسیسات نفتی آرامکو در رسانههای ایتالیا
نخستین بازتاب رسانه ای حمله به تاسیسات نفتی آرامکو در ایتالیا؛ به خبررسانی این رخداد؛ بدون گمانه زنی در خصوص عامل آن اختصاص داشت
-
اقدامات ویژه وزارت فرهنگ ایتالیا در همه گیری کرونا
بی شک تجارت فرهنگ و صنعت گردشگری ایتالیا از فاصله گذاری اجتماعی خسارت دیده؛ و محدودیت ها و شرایط حاکم بر جهان پساکرونا، امکان جبران این خسارات در کوتاه مدت را نا محتمل ساخته؛ اما؛ راهبرد جایگزینی توقف با تعلیق؛ این خسارات را به حداقل رسانده است.
-
واکاوی تطبیقی ساختار و عملکرد نمایندگیهای فرهنگی دیگر کشورها در ایتالیا
حجم مناسبات دو کشور ژاپن و ایتالیا در سطحی در جریان است که تنها در۲۰ سال گذشته قریب به ۶۰ سفر متقابل هیأتهای عالی رتبه میان دو کشور به وقوع پیوسته ؛ و انعقاد ۴۲ پیمان خواهرخواندگی میان شهرهای دو کشور از سال ۱۹۶۰ م. تا کنون نیز، میتواند برآوردی از مناسبات فرهنگی دو کشور به دست دهد که در سطوح…
-
برگزاری نشست اسلام در ایتالیا. هویتی در حال شکل گیری
در جریان این هم اندیشی، خوانشی که سخنرانان مسلمان از اسلام ارایه نمودند؛ خوانش اهل سنت از اسلام بود.
-
واکاوی تطبیقی ساختار و عملکرد نمایندگیهای فرهنگی دیگر کشورها در ایتالیا: بخش دوم: ایالات متحدۀ آمریکا
سفارت ایالات متحده در رم، سه کنسولگری خود را در شهرهای رم، فلورانس، و میلان مدیریت مینماید و بخش روابط و همکاریها در سفارت ایالات متحده، افق چشماندازی را ترسیم کرده که در واقع، همان مفاد قانون اساسی و سیاست بینالملل آمریکاست.
-
ساختار و عملکرد فرهنگی رژیم اشغالگر قدس در ایتالیا
فعالیتهای فرهنگی یهودیان در ایتالیا، علاوه بر جامعة یهودیان این کشور، به وسیلة نمایندگان اتحادیهها و انجمنهای بینالمللی یهودیان و نیز رژیم اشغالگر قدس و سرانجام، لابی یهود برنامهریزی و اجرا میشود.
-
ایتالیا در سال ۲۰۱۸ میلادی
ایتالیا سال ۲۰۱۹ میلادی را با چیدمانی نوین در ساختار قدرت آغاز کرد که در پسزمینۀ بحرانهای موجود، محتمل است بحرانهای داخلی و بینالمللی تازهای را برای این کشور به همراه داشته باشد.
-
انتصاب رییس جدید شورای پاپی گفتمان بینادینی و افق چشم انداز گفتمان مسیحیت کاتولیک و اسلام شیعی
پس از درگذشت کاردینال فرانسوی «ژان لویی پیئر توران»[۱]، اسقف اسپانیایی «میگل آنخل آیوزو گیسو»[۲] جانشین وی گردید و به ریاست شورای پاپی گفتمان بینادینی مقرّ مقدّس (واتیکان) منصوب شد.
-
بیگانه هراسی در ایتالیا؛ رویکردی دولتی یا فرهنگی جمعی؟
بدون شک هر کشوری مانند ایتالیا که سیاستهای نادرستی را در حوزۀ مهاجرتپذیری اتخاذ کند، به تقابل مشابهی میان جمعیت میزبان و مهاجر خواهد رسید که افزایش کمّی تعداد مهاجران به ۱.۵ میلیون نفر (۵.۸% از کل جمعیت) و کاهش کیفی مناسباتشان با جمعیت میزبان، به تشدید احساسات بیگانههراسانه میزبان نیز انجامیده…
-
«بیتلفن همراه هراسی» کودکان و نوجوانان ایتالیایی
در آغاز سال ۲۰۱۹ میلادی با ۲% رشد نسبت به سال گذشته، از ۷.۷۶ میلیارد جمعیت شهرنشین جهان، ۵.۱۱ میلیارد نفرکاربر تلفن همراه بودهاند.
-
ساختار و عملکرد فرهنگی عربستان سعودی در ایتالیا
پیمان مودت عربستان سعودی با جمهوری ایتالیا در سال ۱۹۳۲ م. به امضاء رسید .پس از گذشت نزدیک به دو دهه(۱۹۵۱م.)، این کشور دفتر نمایندگی خود را در ایتالیا دایر نمود و هفت سال بعد(۱۹۵ م.) سفارتخانه عربستان سعودی درشهر رم افتتاح شد