اندونزی
-
تفاسیر نادرست از قوانین
از زمان اصلاحات، اندونزی در جنبه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، دینی، ایدئولوژیک و غیره به یک کشور آزاد و باز تبدیل شده است.
-
کاهش کارنامه حقوق بشر اندونزی در طول سال ۲۰۱۹
به گفته سازمان جهانی نظارت بر حقوق بشر، کارنامه حقوق بشر اندونزی در سال ۲۰۱۹ کاهش یافته است. ۹ موضوع اجرای حقوق بشر در اندونزی در گزارشی منتشر شده در اواسط ژانویه سال ۲۰۲۰، شامل آزادی مذهبی، ال جی بی تی، حقوق زنان و دختران تا آزادی مطبوعات در پاپوا است.
-
۷ سنت منحصر به فرد از سال نو چینی در اندونزی
جشن سال نو چینی ۲۵۷۱ کنگزی امسال با روز شنبه، ۲۵ ژانویه ۲۰۲۰ برابر است و به عنوان روز تعطیل ملی اعلام شده است. تعدادی از سنت های منحصر به فرد جامعه چینی در جشن سال نو چینی از منابع مختلف خلاصه و تقدیم می شود:
-
کارناوال مد جمبر - اندونزی
کارناوال مد جمبر یک رویداد کارناوال مد است که همه ساله در شهر جمبر، جاوه شرقی برگزار می شود.
-
تصوف تحول گرا
در تحقیقات آموزش عالی وزارت دین اندونزی ۲۰۱۸ دریافتند که برگزاری برنامه مجلس تصوف تحول گرا برای جماعت آن بسیار تأثیرگذار است.
-
حج و استقرار و وحدت ملی
ما هنوز در تلاش برای استقرار ملی پس از انتخابات ۲۰۱۹ هستیم. این خطر سیاست است که بر اساس مسائل هویت استوار است، نه ارائه ایده ها. به ویژه هنگامی که قطبی شدن به دلیل احساسات و نفرت ناشی از تحریک و دروغگویی ها بسیار قوی بوده است.
-
سنت های استقبال از ماه مبارک رمضان
اندونزی به عنوان یک کشور با اکثریت مسلمان، سنت های مختلفی پیش از ماه رمضان دارد. در اینجا ۱۶ سنت منحصر به فرد در اندونزی برای استقبال این ماه مبارک ارائه می شود:
-
پتانسیل سینمای اندونزی پس از جشنواره فیلم اندونزی ۲۰۱۸
فیلم سینمایی "مارلینای قاتل در ۴ مرحله"، به کارگردانی خانم مُولی سوریا ۱۰ جایزه جشنواره فیلم اندونزی، ازجمله بهترین فیلم، بهترین سینماتوگرافی و بهترین بازیگر نقش اول زن را در سال ۲۰۱۸ کسب کرد.
-
عملکرد گردشگری اندونزی
اداره مرکزی آمار در تاریخ ۱ فوریه ۲۰۱۹ اطلاعات مربوط به رشد گردشگری و حملونقل ملی در سال ۲۰۱۸ را منتشر کرد. گزارششده است که تعداد گردشگران خارجی به اندونزی به ۱۵.۸۱ میلیون نفر رسید که در مقایسه با سال ۲۰۱۷ (۱۴.۰۴ میلیون نفر) به ۱۲.۵۸ درصد افزایش پیداکرده است.
-
ماهیت تبلیغ مراسم سِکاتِن
برای جشن تولد پیامبر (ص)، مردم جوگجاکارتا مراسم فرهنگی دارند که صدها سال ادامه یافته است. این مراسم اغلب به نام سِکاتِن یادشده است. کلمه "سِکاتِن" (sekaten) از شهادتین گرفتهشده است که به معنی دو کلمه شهادت است؛ یعنی یک "ایجاب و قبول" بین بنده و خداوند متعال است.
-
۷۱.۵۶ درصد از علما طرفدار چارچوب نظام حکومتی در اندونزی
تحقیقات انجامشده توسط مرکز مطالعات اسلام، دموکراسی و صلح تحصیلات تکمیلی دانشگاه اسلامی سونان کالیجاگا شهر جوگجاکارتا و مرکز مطالعات اسلام و جامعه دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله جاکارتا نشان داد که ۷۱.۵۶ درصد از علما مفهوم دولت ملت را پذیرفتهاند و ۱۶.۴۴ درصد از آنها این مفهوم را قبول نکردهاند.
-
خشونت علیه زنان (در اندونزی)
۲۵ نوامبر به عنوان روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان توسط سازمان ملل متحد برگزیده شد.
-
سنتهای جالب در مورد میلاد پیامبر اکرم (ص)
اکثریت مسلمانان در مجمعالجزایر اندونزی روز تولد پیامبر را جشن میگیرند. جالب است که هرکدام از این جشنها در مناطق مختلف ویژگیهای خاص خود را دارد.
-
نگاه اجمالی به تاریخچه استقلال اندونزی
اولین کشور مستعمره اندونزی در سال ۱۵۰۹، پرتغال بود که برای اولین بار وارد منطقه مالاکا شدند. پرتغالیها در ۱۰ اوت ۱۵۱۱ میلادی به رهبری مردی به نام آلفونسو دالبوکرک (Alfonso de Albuquerque) کنترل مالاکا را به دست آوردند. پسازآن منطقه اقتدارشان را از جزیره مادورا تا تِرناته گسترش دادند.
-
سنجش سطح عدم تحمل در زمینه های سیاسی و مذهبی
در این نوشتار، داده های چند ساله برای تتبع رشد نگرش عمومی نسبت به دموکراسی، فساد (مالی) و عدم تحمل ارائه خواهد شد.
-
شهادت امام حسین در حکایت مالایی
شهادت غمانگیز حسین با بدن خونین، دستان مقطوع، سر جدا از بدن در جهان اسلام شناختهشده است که همواره توسط بسیاری از مسلمانان یاد میشود. به مناسبت روز شهادت ایشان دردهم محرم همیشه در بسیاری از کشورها، چه اکثریت آن اهل تسنن و چه شیعه، مراسم برگزار میشود.
-
رقص سامان
رقص سامان توسط یونسکو در ششمین جلسه کمیته بین دولتی برای حفاظت از میراث جهانی ناملموس در بالی، ۲۴ نوامبر ۲۰۱۱ به عنوان میراث فرهنگی معنوی به ثبت رسید.
-
سنت و روز ملی باتیک
روز ملی باتیک (طراحی روی پارچه) عبارت است از روز گرامیداشت استقرار باتیک بهعنوان میراث فرهنگی و معنوی (شفاهی و غیرمادی یا ناملموس) بشر در ۲ اکتبر ۲۰۰۹ (۱۰ مهر ۱۳۸۸ ش) توسط یونسکو.
-
دانشگاه نهضت العلماء اندونزی (UNUSIA)
دانشگاه نهضت العلماء اندونزی (UNUSIA) دانشگاهی است در محیط سازمان اسلامی نهضت العلماء.
-
مجلس علمای اندونزی
مجلس علمای اندونزی نهادی رسمی و مشورتی مذهبی است که با عضویت علماء وشخصیت های برجسته دینی و فکری مسلمان اندونزی تشکیل شده و هدف از تشکیل آن ایجاد وحدت نظر در بین گرایشات متعدد فکری اسلامی وتحقق آرمان های مشترک اسلامی است.
-
حسین جعفر الحدّار
حسین جعفر الحدار (متولد ۲۱ ژوئن ۱۹۸۸ م یا برابر با ۳۱ خرداد ۱۳۶۷ ش) نامزد کارشناسی ارشد در تفسیر قرآن در دانشگاه اسلامی دولتی شریف هدایت الله جاکارتا و علاقه مند به مطالعات دینی و فلسفی (و تاریخی)، مدیر مؤسسه مطالعات فلسفه جاکارتا، مدیر آکادمی فرهنگی اسلامی جاکارتا و یک فعال در جنبش یا حرکت…
-
گارین نوگروهو
گارین نوگروهو (متولد جوگجاکارتا، ۶ ژوئن ۱۹۶۱؛ ۵۹ ساله) یکی از محبوب ترین کارگردانان فیلمنامه، فیلمنامه نویسان و تهیه کنندگان اندونزی است.
-
حبیب رزیق شهاب
حبیب محمد رزیق بن حسین شهاب معروف به حبیب رزیق متولد جاکارتا، ۲۴ آگوست ۱۹۶۵ برابر با ۲ شهریور ۱۳۴۴ (۵۵ سالگی)، یک شخصیت اسلامی اندونزی است که به عنوان رهبر و بنیانگذار سازمان جبهه مدافعان اسلام شناخته شده است.
-
پروفسور شفیق مغنی
پروفسور شفیق مغنی در حال حاضر استاد تمام وقت دانشکده ادب (در زمینه تاریخی فرهنگی اسلامی) دانشگاه اسلامی دولتی سونان آمپل، سورابایا است.
-
نادرشاه حسین
دکتر نادرشاه حسین متولد ۸ دسامبر ۱۹۷۳ استاد دائمی دانشکده حقوق در دانشگاه استرالیا است.
-
ویشنوتاما کوسوباندیو، وزیر سابق گردشگری و اقتصاد خلاق اندونزی
ویشنوتاما کوسوباندیو تاجر اندونزیایی است که وزیر گردشگری و اقتصاد خلاق در کابینه پیشرفته اندونزی (2019-2020) بود. وی یکی از بنیانگذاران شبکه تلویزیونی NET Mediatama Televisi است. پیش از این، او مدیر عامل شبکه تلویزیونی Trans 7، Trans TV، NET و همچنین رئیس کمیساریای NET بود.
-
ابوبکر بعاشیر
اگر می خواهید پیرمرد لجبازی را ببینید، به ابوبکر بعاشیر نگاه کنید. شرایط جسمی خوبی بدلیل سن ندارد، اما سر او سنگلاخ است. وی از پذیرش گناه خود امتناع ورزید و از بیعت و اقرار به باوفایی با جمهوری اندونزی و پانچاسیلا خودداری کرد. غیر از احکام قرآن و حدیث، برای او طاغوت است.
-
حداد علوی
حداد علوی خواننده سرودهای مذهبی اندونزیایی است. آلبوم وی با عنوان عشق حضرت رسول (چینتا رسول: Cinta Rasul) سال ۱۹۹۹ پرفروش ترین آلبوم مذهبی در تاریخ موسیقی اندونزی است. این آلبوم در نسخه ها و جلدهای مختلف بازتولید شده است.
-
دکتر عبدالمعطی
عبدالمعطی استاد دانشکده تربیت معلم دانشگاه اسلامی دولتی شریف هدایت الله جاکارتا (۲۰۱۴ تاکنون) است.
-
بویا حامکا
حاج عبدالمالک کریم امرالله یا حامکا (مخفف) عالم دینی، ادبی، مورخ و همچنین سیاستمداری بسیار مشهور در اندونزی بود.