اندونزی
-
مامان ماهایانا
مامان ماهایانا ادیب و شاعر اندونزیایی است. وی یکی از دریافت کنندگان جوایز افتخاری از رئیس جمهور سوسیلو بمبنگ یودهویونو سال ۲۰۰۵ بود.
-
چوت موتیا
چوت موتیا یک قهرمان ملی اندونزی از منطقه آچه بود. وی در آچه به خاک سپرده شد. وی بر اساس حکم ریاست جمهوری شماره ۱۰۷ سال ۱۹۶۴ عنوان قهرمان ملی اندونزی را به خود اختصاص داد.
-
گوس بهاء :محبوب در یوتیوب
گوس بهاء یا کیایی حاجی احمد بهاء الدین نور سلیم فرزند کیایی نور سلیم، سرپرست مدرسه شبانه روزی (حوزه) قرآن در شهر رمبانگ، جاوه میانی است. نسب وی به علمای بزرگ رسیده است. پدر او به همراه چند علمای دیگر مجالس تعلیم قرآنی از منطقه به منطقه دیگر را ترتیب داده اند.
-
محمد روسمادی
محمد روسمادی ماموریت پوشش خبری در کشورهایی از جمله: مالزی، قزاقستان، عربستان سعودی، اردن، فلسطین، اسرائیل، ترکیه، آلمان، ایالات متحده، کانادا را داشته است.
-
کیایی حاجی مفتاح الاخیار: از طلبه شدن تا رئیس کل نهضت العلماء
حضور افراد با علم و تجربه، به ویژه علمایی که اهمیت اخلاق را در زندگی می دانند، در یک سازمان مطمئناً یک فرهنگ قوی برای پیشرفت آن سازمان را ایجاد می کند. نقش و مشارکتی که از حضور او نشان داده شد، مطمئناً نمی تواند از مبارزات طولانی در زندگی او از زمان حضور در مراکز آموزشی تا ریاست بزرگترین سازمان…
-
حسین محمد
کیایی حاجی حسین محمد متولد شهر چیربون، ۹ مه ۱۹۵۳ است. پس از اتمام تحصیلات خود در مدرسه شبانه روزی اسلامی (حوزه یا پسانترن) لیربو، شهر کدیری، در سال ۱۹۷۳ تحصیلات خود را در دانشگاه دانشگاه علوم قرآن (PTIQ) جاکارتا ادامه داد و در سال ۱۹۸۰ فارغ التحصیل شد.
-
سرکار خانم انگیا إرمارینی
انگیا إرمارینی (متولد ۱۹۷۴ م) رئیس فتیات نهضت العلماء (دوره ۲۰۱۵ – ۲۰۲۰) و دبیر مرکز بهداشت نهضت العلماء است. انگیا یک سیاستمدار جوان از حزب نهصت ملت است که به عنوان معاون دبیر کل حزب فعالیت می کند.
-
پروفسور دکتر کیایی حاجی عبدالشکور یاسین
عبدالشکور یاسین در شهر ایندرامایو، جاوه غربی ۱۲ نوامبر ۱۹۶۰ متولد شد. او یک روحانی است که در ارائه مطالب سخنرانی خود در مورد اسلام از سبک علمای نهضت العلماء استفاده می کند.
-
یودیان وحیودی
یودیان وحیودی در ۱۹۷۸ از حوزه ترماس (Tremas) شهر پاچیتان و ۱۹۷۹ از حوزه المُنوِّر جوگجاکارتا فارغ التحصیل شد. لیسانس و فوق لیسانس خود را از دانشکده شریعت سونان کالیجاگا در سال ۱۹۸۲ و ۱۹۸۷ به دست آورد و لیسانس دیگری را از دانشکده فلسفه دانشگاه گاجامادا در سال ۱۹۸۶ کسب کرد.
-
صلاح الدین وحید
صلاح الدین وحید معروف به گوس صلاح روز یکشنبه، 2 فوریه 2020 ساعت 20.55 به وقت محلی پس از بحران شدید از جراحی قلب در بیمارستان قلب "هاراپان کیتا"، جاکارتا در سن 77 سالگی درگذشت. مشخصات مختصر گوس صلاح دکتر مهندس حاج صلاح الدین وحید معروف به گوس صلاح در شهر جومبانگ، جاوه شرقی 11 سپتامبر 1942 متولد…
-
حیدر باقر
حیدر باقر مدیرعامل گروه میزان است. او هنگامی که دانشجوی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه فناوری باندونگ (ITB) بود، به همراه دو تن از دوستان خود، ناشر میزان را در سال ۱۹۸۳ تاسیس کرد. حیدر با بورس تحصیلی فولبرایت، مدرک کارشناسی ارشد را از مرکز مطالعات خاورمیانه، دانشگاه هاروارد (۱۹۹۲) دریافت کرد.
-
پروفسور دکتر دوِیا اریس تینا پولوبوهو
پروفسور دکتر دوِیا اریس که در شهر لامپونگ، ۱۹ آوریل ۱۹۶۴ متولد شد، استاد تمام وقت جامعه شناسی دانشگاه حسن الدین ماکاسار (سولاوسی جنوبی) است. او در حال حاضر رئیس آن دانشگاه است.
-
پروفسور آری کونچورو، رئیس منتخب دانشگاه اندونزی 2019 – 2024
پروفسور آری کونچورو در سال ۱۹۶۲ متولد شد و مدرک دکترای اقتصاد خود را از دانشگاه براون دریافت کرد.
-
مرحوم بختیار إفّندی
چهره او ترکیبی منحصر به فرد از علم و دین بود. وی ضمن گذراندن تحصیلات متوسطه در کلمبیا، مونتانا، از یک حوزه دینی در جاوه میانی فارغ التحصیل شد.
-
آسِپ سیف الدین، رئیس دانشگاه الازهر اندونزی
پروفسور دکتر مهندس آسپ سیف الدین رئیس فعلی دانشگاه الازهر اندونزی و رئیس سابق دانشگاه یونیکا تریلوژی جاکارتا است.
-
دکتر مخلص حنفی
دکتر مخلص حنفی دکترای خود در تفسیر و علوم قرآن را از دانشگاه الازهر، قاهره گرفت و اکنون به عنوان رئیس کمیته تصحیح مصاحف قرآن وزارت دین اندونزی انجام وظیفه می کند.
-
پروفسور اوجات دراجت
پروفسور اوجات از ۲۶ جولای ۲۰۱۷ به طور رسمی ریاست دانشگاه تِربوکا (پیام نور) را به عهده گرفته است.
-
جیملی الصدیقی، شخصیت آموزشی، حقوقی و رئیس انجمن روشنفکران مسلمان اندونزی (ICMI)
جیملی الصدیقی استاد حقوق و کشورداری است که در میدان سیاست نیز فعالیت می کند.
-
حبیبی "پدر فناوری و دموکراسی اندونزی"
پروفسور دکتر بحرالدین یوسف حبیبی سومین رئیس جمهور اندونزی به مدت ۱.۴ سال و هفتمین معاون رئیس جمهور اندونزی به مدت ۲ ماه بود. وی در روز پنجشنبه، ۲۵ ژوئن ۱۹۳۶ در پَرِه پره، سولاوسی جنوبی متولد شد.
-
محمد هتّا
دکتر حاج محمد هتّا یک مبارز زمان استقلال اندونزی بود که اسم او را اغلب در کنار سوکارنو یاد می کنند. علاوه بر آن، به عنوان یک فعال سازمانی، فعال حزب سیاسی، دولت مرد، اعلام کننده استقلال، پیشگام تعاونی و نخستین معاون رئیس جمهور در اندونزی شناخته شده است.
-
کیایی حاجی معروف امین
معروف امین فارغ التحصیل حوزه علمیه تِبو ایرِنگ شهر جومبانگ، جاوه شرقی بود که کار تبلیغی خود را از پایین شروع کرد. او نیز وارد میدان سیاست شد. علوم دینی و بینش ملی، او را به عضویت مجلس مشاوران ریاست جمهوری و رئیس مجلس علمای اندونزی رساند.
-
إمها عین النجیب
محمد عین النجیب که به إمها عین النجیب و چاک نون مشهور است، (متولد ۲۷ مه ۱۹۵۳ میلادی) یک شخصیت فرهنگی و روشنفکری اندونزیایی است که ارزش های اسلامی را ترویج می کند.
-
زین المجدی، عالم دینی و سیاستمدار از لومبوک، اندونزی
زین المجدی به تدریج وضعیت استان نوسا تِنگارا غربی را بهبود بخشیده است. در یکی از تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه سنگاپور آمده است که رقابت این استان به طور چشمگیری از رتبه ۲۶ در سال ۲۰۱۵ به رتبه ۱۹ در سال ۲۰۱۶ دست یافته است.
-
حبیب لطفی بن یحیی
حبیب محمد لطفی بن علی بن یحیی (حبیب لطفی) در ۱۰ نوامبر ۱۹۴۶ برابر با ۲۷ رجب ۱۳۶۷ هـ در شهر پکالونگن، جاوه میانی متولد شد. حبیب لطفی بن یحیی علاوه بر اینکه عالم دینی است، در سازمان اسلامی نهضت العلماء نیز به عنوان یکی از اعضای شورای آن فعال است.
-
پروفسور سعید عقیل حسین المُنوَّر
سعید عقیل حسین المُنوَّر یک اندیشمند با تخصص فراوان و فعالیت های بسیار متنوع است.
-
آگوس سونیوتو (Agus Sunyoto) - اندونزی
کیایی حاجی آگوس سونیوتو متولد سورابایا، ۲۱ اوت ۱۹۵۹، نویسنده و مورخ و یکی از شخصیتهای سازمان اسلامی نهضت العلماء است. او در حال حاضر رئیس مرکز فرهنگی هنری مسلمانان اندونزی (Lesbumi) وابسته به نهضت العلماء است.
-
امانی لوبیس، نخستین رئیس زن دانشگاه شریف هدایت الله جاکارتا
انتخاب و انتصاب امانی لوبیس بهعنوان یک لوکوموتیو جدید برای این دانشگاه باعث شگفتزدگی جامعه دانشگاهی شد؛ چراکه ریاست این دانشگاه برای اولین بار در تاریخ خود به یک زن سپردهشده است.
-
پروفسور دکتر دوِیا اریس تینا پولوبوهو - اندونزی
پروفسور دکتر دوِیا اریس که در شهر لامپونگ، ۱۹ آوریل ۱۹۶۴ متولد شد، استاد تماموقت جامعهشناسی دانشگاه حسن الدین ماکاسار (سولاوسی جنوبی) است.
-
حیدر ناصر
نام دکتر حیدر ناصر در جامعه محمدیه، به ویژه در میان فعالان دانشجویی به خوبی شناخته شده است. زمانی که احمد شافعی معارف عهده دار ریاست محمدیه بود، حیدر ناصر مسؤولیت دبیر را به عهده گرفت.
-
پروفسور دکتر سعید عقیل سراج
پروفسور دکتر سعید عقیل سراج در شهر چیرِبون، ۳ جولای ۱۹۵۳ میلادی در یک خانواده و فضای دینداری قوی متولد شد. او همیشه می خواهد به تلاش و مبارزه برای اسلام در جنبه های مختلف بپردازد.