ارتباطات و همکاری های فرهنگی
-
نگاهی به فعالیت سازمان همکاری های روس در قرقیزستان
مهمترین حوزههای کاری مرکز علمی و فرهنگی روسیه در قرقیزستان توسعه پروژههای فرهنگی در قرقیزستان، معرفی فرهنگ و تاریخ اقوام روسیه، سیاستهای داخلی و خارجی، ظرفیتهای فرهنگی و اقتصادی به مردم قرقیزستان و همکاری با شرکای قرقیزی از طریق موزهها، تئاترها و سالنهای سینمایی، تالارهای کنسرت و گالریهای…
-
قرقیزستان و کشورهای عربی
جمهوری قرقیزستان در طی ۲ سال اخیر تمرکز ویژهای را برای گسترش روابط خود با کشورهای عرب حاشیه خلیجفارس نشان داده است. عربستان سعودی، بحرین و قطر، اصلیترین کشورهای مدنظر بیشکک برای توسعه روابط در این زمینه بودهاند.
-
آیا قرقیزستان می تواند با قدرت نرم ترکیه مقابله نماید؟
ابزار و وسیله اصلی قدرت نرم ترکیه تبلیغ ارزش های اسلامی و کیفیت نظام آموزشی است.
-
گزارش نشست مطالعاتی «تاریخ فرهنگی روابط بینالمللی ایران نوین و معاصر»
در تاریخ ۳ آبان ۱۳۹۸، نشستی پژوهشی پیرامون « تاریخ فرهنگی روابط بینالمللی ایران معاصر و نوین» و نیز بازیگران و کنش های دیپلماتیک در این عرصه، در مرکز پژوهشی دانشگاه سوربن برگزار شد.
-
مراکز فرهنگی خارجی در مصر: بخش اول ـ اروپا و آمریکا
موقعیت جغرافیایی و تمدنی مصر سبب شده تا با کسب جایگاهی برجسته در طول تاریخ، همواره در کانون توجه قدرتهای بزرگ دنیا قرار داشته باشد.
-
لژیون دونور" یک ابزار فرهنگی در خدمت دیپلماسی فرانسه است
نشریه «لو پتی ژورنال» چاپ پاریس اخیراً مصاحبهای با مدیر شرکتی که مسئولیت نشانهای افتخار فرانسه «لژیون دونور» را بر عهده دارد، روی سایت خود منتشر ساخته که در آن ضمن پرداختن به موضوع اهدای نشان لژیون دونور به شخصیتها و افراد مختلف، اعمّ از فرانسوی و خارجیان از ملل مختلف، از آن به عنوان ابزاری…
-
فعالیت های بنیاد سوروس در جمهوری قرقیزستان
بنیاد «سوروس ـ قرقیزستان»، بنیاد بینالمللی غیردولتی است که بر اساس آنچه در سایت رسمی خود اعلام نموده، هدف آن، تلاش برای ایجاد شرایط شکلگیری جامعه باز در قرقیزستان است
-
بررسی مراکز و فعالیتهای فرهنگی و آموزشی آمریکا در گرجستان
آمریکا برای پیشبرد دیپلماسی عمومی، فرهنگی و رسانهای خود در گرجستان به نهادینهسازی، تصویب قوانین و برنامهها برای اقدامات معطوف به ارتباطات و اطلاعرسانی، آموزش، توجیه، تفاهم و مبادلات فرهنگی و علمی دست زدهاست.
-
واکاوی تطبیقی ساختار و عملکرد نمایندگیهای فرهنگی دیگر کشورها در ایتالیا: بخش دوم: ایالات متحدۀ آمریکا
سفارت ایالات متحده در رم، سه کنسولگری خود را در شهرهای رم، فلورانس، و میلان مدیریت مینماید و بخش روابط و همکاریها در سفارت ایالات متحده، افق چشماندازی را ترسیم کرده که در واقع، همان مفاد قانون اساسی و سیاست بینالملل آمریکاست.
-
تلاش عربستان برای بازگشت
با توجه به جو سنگینی که پس از حوادث اخیر علیه عربستان سعودی شکل گرفته، حضور رئیس سازمان «رابطه العالم اسلامی» در کنفرانسی که سطح برگزاری آن ملی و با موضوع صلح وآشتی تعریف شده، نشاندهندۀ بازگشت آنها به صحنه و همچنین نشانگر داشتن «لابی» مناسب در سریلانکاست.
-
نیمنگاهی به فعالیتهای فرهنگی ایالات متحده آمریکا در ژاپن
ژاپن به عنوان یکی از مهمترین کشورهای صنعتی جهان که تا سال ۲۰۱۱ میلادی، پس از آمریکا دومین کشور قدرتمند صنعتی بود
-
حضور فرهنگی ایالات متحده آمریکا در ترکیه
اولین گروه میسیونری که به آناتولی آمدند، «هیئت مبلغان مذهبی برای خارجیان» (ABCFM) بودند که دو مبلغ به نامهای «پلنی فیسگ» و «لوی پارسون» که هر دو آمریکایی بودند، تبلیغ خود را در این منطقه شروع کردند و با آمدن آنها به ازمیر در ۱۵ ژانویه سال ۱۸۲۰، فعالیت این گروه ابعاد گستردهتری به خود گرفت.
-
گستره فعالیت های آمریکا در پاکستان
چنانچه فعالیتهای آمریکا در پاکستان را جدا از روابط رسمی و استراتژیک دو کشور، و تنها از طریق شیوههای دیپلماتیک بررسی کنیم، خواهیم یافت که آمریکا فعالیتهای خود را در پاکستان، در تمام زمینهها از طریق آژانس توسعۀ بینالمللی آمریکا دنبال میکند.
-
مراکز فرهنگی آمریکا در بنگلادش
مراجعه به افکار عمومی و نخبگان این حقیقت را روشن میکند که آمریکا حداقل در میان بیشینۀ افکار عمومی وجهۀ مثبتی ندارد و شاید حمایت برخی سیاستمداران از این کشور، با رویکردی تاکتیکی و در راستای حفظ جایگاه خود (در نگاه خُرد) و نیز جلب حمایتهای مالی آمریکا (در نگاه کلان) توجیهپذیر باشد
-
ساختار و عملکرد فرهنگی رژیم اشغالگر قدس در ایتالیا
فعالیتهای فرهنگی یهودیان در ایتالیا، علاوه بر جامعة یهودیان این کشور، به وسیلة نمایندگان اتحادیهها و انجمنهای بینالمللی یهودیان و نیز رژیم اشغالگر قدس و سرانجام، لابی یهود برنامهریزی و اجرا میشود.
-
مسیرها و فرصتهای همکاریهای علمی و آموزشی با موسسات آلمان
آمارها نشان میدهند که هر سال بیش از ۵ هزار دانشجوی خارجی، دوره دکترای خود را در آلمان به پایان میرسانند و بیش از ۱۵ هزار محقق بینالمللی با حمایت موسسات پژوهشی آلمان و اتحادیه اروپا در این کشور به کار تحقیقاتی میپردازند.
-
فعالیت های فرهنگی ترکیه در افغانستان
«تیکا» نهادی است که فعالیتهای نخستوزیر ترکیه را در افغانستان به صورت مستقیم پیگیری میکند.
-
شبکۀ فرانسه در آفریقای جنوبی
سفارت فرانسه درکنار وظایف ذاتی خود به عنوان یک سفارتخانه در آفریقای جنوبی، توانستهاست بر تصور و ذهنیت مردم آفریقای جنوبی از فرانسه نیز تأثیر خوبی داشته باشد و به سیاست عمومی فرانسه در این کشور آفریقایی کمک نماید.
-
مقایسه قدرت نرم ترکیه، روسیه، چین و آمریکا در قرقیزستان
در کشور قرقیزستان با جمعیت ۵.۵ میلیون نفر، حدود ۲۵۰ هزار نفر در سازمانهای غیردولتی کار میکنند. این آمار ۱۲٪ از کل جمعیت شاغل در این جمهوری را دربرمیگیرد.
-
ساختار و عملکرد فرهنگی عربستان سعودی در ایتالیا
پیمان مودت عربستان سعودی با جمهوری ایتالیا در سال ۱۹۳۲ م. به امضاء رسید .پس از گذشت نزدیک به دو دهه(۱۹۵۱م.)، این کشور دفتر نمایندگی خود را در ایتالیا دایر نمود و هفت سال بعد(۱۹۵ م.) سفارتخانه عربستان سعودی درشهر رم افتتاح شد
-
بررسی همکاری فرهنگی ترکیه و تاتارستان
مشاور دولتی جمهوری تاتارستان و سرکنسول جدید ترکیه، در نشستی موضوعات مشترک حوزه فرهنگ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
-
امضای تفاهمنامه همکاری انستیتو اسلامی مسکو و اندونزی
تفاهمنامه همکاری در حوزه علم و همکاری آکادمیک بین انستیتو اسلامی مسکو و و دانشگاه دولتی اسلامی شریف هدایت الله جاکارتا (اندونزی) بسته شد.