اندونزی
-
"خدا در قلب شماست"
کتاب "خدا در قلب شما است" به ۴ موضوع مختلف هجرت، اسلام حکیمانه، اخلاق اسلامی و تحمل پرداخته است.
-
آشنایی با فلسفه اسلامی
این کتاب سعی دارد جنبه های مختلف فلسفه اسلامی را به صورت متناسب، موجز، عامیانه و ساده برای درک آن ارائه دهد.
-
بازآزمایی دقت روش نقد حدیث
مسئله علمی مطرح شده توسط قمرالدین امین در اثر خود تحت عنوان "بازآزمایی دقت روش نقد حدیث" بررسی موضوع قابلیت اطمینان نقلهای احادیث پیامبر از جنبه ارزش تاریخی و روشهای تعیین آن ارزش است.
-
قمرالدین امین
قمرالدین امین مدیرکل ارشاد جامعه اسلامی وزارت دین اندونزی است که از ۱۶ مارس ۲۰۲۰ خدمت کرده است. او متولد ۵ ژانویه ۱۹۶۹ (۵۲ سالگی) است. وی به عنوان مدیرکل آموزش اسلامی در وزارت دین اندونزی برای دوره ۲۰۱۴-۲۰۲۰ خدمت کرد.
-
دریاچه توبا
دریاچه توبا بزرگترین دریاچه آتشفشانی در جهان و دومین دریاچه بزرگ جهان بعد از دریاچه ویکتوریا در آفریقا است.
-
وزیر جدیدگردشگری و اقتصاد خلاق
اصلاحیه کابینه پیشروی اندونزی که روز سه شنبه، ۲۰ دسامبر ۲۰۲۰ اعلام شد، تمام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۹ را در موقعیت های قدرت و سیاست ملی برآورده کرد.
-
نور الولا
این مؤسسه در درجه اول در زمینه آموزش تصوف یا بعد باطنی اسلام فعالیت می کند.
-
یاقوت خلیل قوماس: وزیر دین
یاقوت خلیل قوماس، فرزند کیایی حاجی محمد خلیل بیسری، یکی از بنیانگذاران حزب بیداری ملی (PKB) است. گوس یاقوت، نام مستعار وی در میان طلاب علوم دینی، یکی از شخصیت های جوان نهضت العلماء است. او همچنین برادر کوچکتر یحیی خلیل استاقوف، کاتب عام نهضت العلماء است.
-
نگاه قانون اندونزی به شبیه سازی انسان
شبیه سازی انسان در معرض دید است، قوانین و آموزه های اسلامی چگونه آن را نگاه می کنند؟
-
صدور پنج فتوای جدید در کنفرانس ملی مجلس علما
دهمین کنفرانس ملی مجلس علمای اندونزی که از ۲۵ تا ۲۶ نوامبر ۲۰۲۰ برگزار شد، منجر به صدور پنج فتوا شد. این پنج فتوا روز پنجشنبه، ۲۶ نوامبر در جاکارتا با حضور حسن الدین، رئیس جلسه کمیسیون فتوی و اسرار النعم، دبیر او بیان شد.
-
سنت های بزرگداشت میلاد حضرت محمد (ص)
اندونزی به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای مسلمان جهان دارای چندین سنت منحصر به فرد در بزرگداشت میلاد حضرت محمد (ص) است. تعدادی از سنتهای تولد پیامبر اسلام (ص) در اندونزی به شکل زیر خلاصه می شود.
-
پسانترن یا پُندوق پسانترن یا مدرسه دینی شبانه روزی
سن مناسب طلبه در مدارس شبانه روزی اسلامی بهتر است پس از فارغ التحصیلی از مدرسه ابتدایی یا در سن راهنمایی (حدود ۱۲ سال) باشد و بهتر است که از ابتدای کودکی خود بنیاد اساسی تربیت دینی را داشته باشند.
-
پانچاسیلا- اندونزی
پنچاسیلا ستون ایدئولوژیک کشور اندونزی است. این اسم از دو کلمه سانسکریت تشکیل شده است: pañca به معنای پنج و śīla به معنای اصل یا اساس است. پنچاسیلا فرمول و راهنمایی زندگی ملی و کشوری برای همه مردم اندونزی است.
-
پانچاسیلا بهترین انتخاب برای محمدیه و نهضت العلماء
برای سازمان های اسلامی محمدیه و نهضت العلماء، پانچاسیلا بهترین انتخاب و نهایی است. زیرا، پانچاسیلا نتیجه توافق همه عناصر ملت است. در فهم محمدیه، پانچاسیلا دار العهد و الشهاده (دولت اجماع و شهادت) است. در حالی که نهضت العلماء پانچاسیلا را به عنوان معاهده وطنیه (توافق ملی) می داند.
-
پاندمی، رهبران دینی و تغییر احکام
چند روز پیش در جریان انتشار مطبوعاتی کارگروه تسریع رسیدگی به کوید-۱۹، اتفاق جدیدی رخ داد که با قبل متفاوت بود. پس از ظاهر شدن پزشک جوان جهت ارائه مطالبی در باره این ویروس، این بار کارگروه کوید-۱۹، عمل جالب توجه ای انجام دادند و آنهم دعوت از رئیس نهضت العلماء برای توصیه به عموم مردم بود.
-
تفاسیر نادرست از قوانین
از زمان اصلاحات، اندونزی در جنبه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، دینی، ایدئولوژیک و غیره به یک کشور آزاد و باز تبدیل شده است.
-
کاهش کارنامه حقوق بشر اندونزی در طول سال ۲۰۱۹
به گفته سازمان جهانی نظارت بر حقوق بشر، کارنامه حقوق بشر اندونزی در سال ۲۰۱۹ کاهش یافته است. ۹ موضوع اجرای حقوق بشر در اندونزی در گزارشی منتشر شده در اواسط ژانویه سال ۲۰۲۰، شامل آزادی مذهبی، ال جی بی تی، حقوق زنان و دختران تا آزادی مطبوعات در پاپوا است.
-
۷ سنت منحصر به فرد از سال نو چینی در اندونزی
جشن سال نو چینی ۲۵۷۱ کنگزی امسال با روز شنبه، ۲۵ ژانویه ۲۰۲۰ برابر است و به عنوان روز تعطیل ملی اعلام شده است. تعدادی از سنت های منحصر به فرد جامعه چینی در جشن سال نو چینی از منابع مختلف خلاصه و تقدیم می شود:
-
کارناوال مد جمبر - اندونزی
کارناوال مد جمبر یک رویداد کارناوال مد است که همه ساله در شهر جمبر، جاوه شرقی برگزار می شود.
-
تصوف تحول گرا
در تحقیقات آموزش عالی وزارت دین اندونزی ۲۰۱۸ دریافتند که برگزاری برنامه مجلس تصوف تحول گرا برای جماعت آن بسیار تأثیرگذار است.
-
حج و استقرار و وحدت ملی
ما هنوز در تلاش برای استقرار ملی پس از انتخابات ۲۰۱۹ هستیم. این خطر سیاست است که بر اساس مسائل هویت استوار است، نه ارائه ایده ها. به ویژه هنگامی که قطبی شدن به دلیل احساسات و نفرت ناشی از تحریک و دروغگویی ها بسیار قوی بوده است.
-
سنت های استقبال از ماه مبارک رمضان
اندونزی به عنوان یک کشور با اکثریت مسلمان، سنت های مختلفی پیش از ماه رمضان دارد. در اینجا ۱۶ سنت منحصر به فرد در اندونزی برای استقبال این ماه مبارک ارائه می شود:
-
پتانسیل سینمای اندونزی پس از جشنواره فیلم اندونزی ۲۰۱۸
فیلم سینمایی "مارلینای قاتل در ۴ مرحله"، به کارگردانی خانم مُولی سوریا ۱۰ جایزه جشنواره فیلم اندونزی، ازجمله بهترین فیلم، بهترین سینماتوگرافی و بهترین بازیگر نقش اول زن را در سال ۲۰۱۸ کسب کرد.
-
عملکرد گردشگری اندونزی
اداره مرکزی آمار در تاریخ ۱ فوریه ۲۰۱۹ اطلاعات مربوط به رشد گردشگری و حملونقل ملی در سال ۲۰۱۸ را منتشر کرد. گزارششده است که تعداد گردشگران خارجی به اندونزی به ۱۵.۸۱ میلیون نفر رسید که در مقایسه با سال ۲۰۱۷ (۱۴.۰۴ میلیون نفر) به ۱۲.۵۸ درصد افزایش پیداکرده است.
-
ماهیت تبلیغ مراسم سِکاتِن
برای جشن تولد پیامبر (ص)، مردم جوگجاکارتا مراسم فرهنگی دارند که صدها سال ادامه یافته است. این مراسم اغلب به نام سِکاتِن یادشده است. کلمه "سِکاتِن" (sekaten) از شهادتین گرفتهشده است که به معنی دو کلمه شهادت است؛ یعنی یک "ایجاب و قبول" بین بنده و خداوند متعال است.
-
۷۱.۵۶ درصد از علما طرفدار چارچوب نظام حکومتی در اندونزی
تحقیقات انجامشده توسط مرکز مطالعات اسلام، دموکراسی و صلح تحصیلات تکمیلی دانشگاه اسلامی سونان کالیجاگا شهر جوگجاکارتا و مرکز مطالعات اسلام و جامعه دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله جاکارتا نشان داد که ۷۱.۵۶ درصد از علما مفهوم دولت ملت را پذیرفتهاند و ۱۶.۴۴ درصد از آنها این مفهوم را قبول نکردهاند.
-
خشونت علیه زنان (در اندونزی)
۲۵ نوامبر به عنوان روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان توسط سازمان ملل متحد برگزیده شد.
-
سنتهای جالب در مورد میلاد پیامبر اکرم (ص)
اکثریت مسلمانان در مجمعالجزایر اندونزی روز تولد پیامبر را جشن میگیرند. جالب است که هرکدام از این جشنها در مناطق مختلف ویژگیهای خاص خود را دارد.
-
نگاه اجمالی به تاریخچه استقلال اندونزی
اولین کشور مستعمره اندونزی در سال ۱۵۰۹، پرتغال بود که برای اولین بار وارد منطقه مالاکا شدند. پرتغالیها در ۱۰ اوت ۱۵۱۱ میلادی به رهبری مردی به نام آلفونسو دالبوکرک (Alfonso de Albuquerque) کنترل مالاکا را به دست آوردند. پسازآن منطقه اقتدارشان را از جزیره مادورا تا تِرناته گسترش دادند.
-
سنجش سطح عدم تحمل در زمینه های سیاسی و مذهبی
در این نوشتار، داده های چند ساله برای تتبع رشد نگرش عمومی نسبت به دموکراسی، فساد (مالی) و عدم تحمل ارائه خواهد شد.