اندونزی
-
دکتر احمد شافعی معارف
احمد شافعی معارف در محیط و خانواده محمدیه متولد و تربیت شد. او بهعنوان یکی از شخصیتها و متفکران اسلام در اندونزی شناختهشده است. او همچنین رئیس سابق سازمان محمدیه است.
-
احمد مصطفی بیسری مشهور به گوس موس
احمد مصطفی بیسری (متولد شهر رِمبانگ، جاوه میانی در ۱۰ آگوست ۱۹۴۴ میلادی) مدیر حوزه علمیه روضه الطالبین شهر رِمبانگ و عضو شورای نهضت العلماء است. او همچنین یک شاعر و مقاله نویس و چهره فرهنگی بسیار مشهور است.
-
نصرالدین عمر (امام بزرگ مسجد استقلال اندونزی،)
پروفسور دکتر نصرالدین عمر در ۲۳ ژوئن ۱۹۵۹ در منطقهای به نام اوجونگ بونه (استان سولاوسی جنوبی) متولد شد.
-
دیدین سراج الدین عبدالرزّاق، استاد خوشنویسی از اندونزی
برای دوستداران و علاقهمندان خوشنویسی در اندونزی، حتی آسیای جنوب شرقی، نام دیدین سراج الدین عبدالرزّاق (معروف به دیدین سراج الدین) قطعاً غریب نیست. تقریباً تمام فعالیتهای خوشنویسی در منطقه آسه آن همیشه این مرد لبخند را شرکت میدهند.
-
معرفی شخصیت
پروفسور دکتر محمد قریش شهاب
محمد قریش شهاب متولد ۱۶ فوریه ۱۹۴۴ (۲۲ بهمن ۱۳۲۲ ش) در دوران اشغالی ژاپن در منطقه سولاوسی است و اکنون ۷۴ سال دارد. او یک دانشمند علوم قرآنی و وزیر اسبق دین (۱۹۹۸) است.
-
جبهه دفاع از اسلام
جبهۀ دفاع از اسلام (FPI) یک سازمان مردمی اندونزی است. این جبهه با داشتن دیدگاه اسلام گرایی محافظه کارانه، دارای پایگاه مردمی قابل توجهی است و موتور چندین اقدام جنبش اسلامی در اندونزی مانند اقدام ۲ دسامبر ۲۰۱۶ است.
-
جنبش جوانان انصار
جنبش جوانان انصار یک سازمان جوانان، جامعه، ملی و مذهبی با ویژگی مردمی است. جنبش جوانان انصار یا به اختصار GP Ansor یک نهاد خودمختار تحت سازمان نهضت العلماء است.
-
اتحادیه آژانس های مسافرتی و تورهای اندونزی (ASITA)
اتحادیه آژانهای مسافرتی و تورهای اندونزی یا (ASITA) یک اتحادیه شرکتهای مسافرتی گردشگری اندونزی است که در ۷ ژانویه ۱۹۷۱ در جاکارتا تاسیس شد و در حال حاضر، در سطح ملی در جاکارتا مستقر است.
-
وزارت گردشگری و اقتصاد خلاق اندونزی
وزارت گردشگری و اقتصاد خلاق جمهوری اندونزی یا به اختصار Kemenparekraf RI وزارتخانه ای در دولت اندونزی است که متولی امور گردشگری است. این وزارتخانه زیر نظر و پاسخگو به رئیس جمهور است. این وزارت توسط وزیر گردشگری هدایت می شود که از 23 اکتبر 2019 در اختیار ویشنوتاما است.
-
مجلس مجاهدین اندونزی
مجلس مجاهدین اندونزی نهادی است که متولد کنگره مجاهدین اول در ۵-۷ آگوست ۲۰۰۰ در جوگجاکارتا بوده است. موضوع کنگره اجرای و اقامه شریعت اسلامی بود که بیش از ۱۸۰۰ شرکت کننده از ۲۴ استان اندونزی و چندین نماینده خارجی در آن شرکت داشتند.
-
مسجد الریاض منطقه کویتانگ، یکی از مساجد قدیمی جاکارتا
مسجد الریاض کویتانگ یکی از قدیمی ترین مساجد جاکارتا است و نقش مهمی در گسترش اسلام دارد.
-
مسجد رایا (بزرگ یا جامع) بیت الرحمن
مسجد رایا بیت الرحمن در مرکز باندا آچه، استان آچه، اندونزی واقع شده است. این مسجد نمادی از دین، فرهنگ، روحیه، قدرت، مبارزه و ملی گرایی مردم آچه است. این مسجد از زمان سلطنت آچه از نشانه های باندا آچه بوده است و از فاجعه سونامی در ۲۶ دسامبر ۲۰۰۴ سالم مانده است.
-
مؤسسه روز شعر
مؤسسه روز شعر با هدف تبدیل شدن به ظرف یا مرکز فعالیت های خلاق ادبی در اندونزی تأسیس شد. یکی از برنامه های اصلی مؤسسه روز شعر، برپایی جشنواره روز شعر اندونزی است که هر سال تلاش می شود برگزار گردد.
-
مسجد چوت موتیا (Cut Meutia)
مسجد چوت موتیا یکی از مساجد واقع در خیابان چوت موتیا شماره ۱، جاکارتای مرکزی است. بنای این مسجد یکی از یادگارهای تاریخی دوره استعمار هلند است. این مسجد یک مسجد منحصر به فرد است. یکی از ویژگی های منحصر به فرد بودن آن، محراب آن است که در سمت چپ صف (نه در وسط طبق معمول) قرار گرفته است.
-
شورای مساجد اندونزی (DMI)
شورای مساجد اندونزی (Dewan Masjid Indonesia یا مخفف DMI) یک سازمان در سطح ملی با هدف تحقق عملکرد مسجد به عنوان مرکزی برای عبادت، پیشرفت جامعه و وحدت مردم است. این سازمان در سال ۱۹۷۲ م با هدف ارتقای ایمان، تقوا، اخلاق نیک، بیداری و هشیاری امت و دستیابی به جامعه عادلانه مرفه و تحت رضایت خداوند…
-
مسجد ملقب به "مسجد الاقصی اندونزی" یا مناره قدس
مسجد مناره قدس حدود سال 1918 میلادی دستخوش نوسازی شده بود.
-
دانا مستضعفین
دانا مستضعفین (DM مخفف از Dana Mustadhafin) یا صندوق مستضعفین یک موسسه بشردوستانه غیرانتفاعی است که زکات، انفاق، صدقه یا وجوهات دیگر که حلال و الزام آور نیستند را جمع آوری، مدیریت و توزیع می کند. منبع این وجوهات را می توان از افراد، مؤسسات، جوامع و شرکتهای خصوصی یا دولتی دریافت کرد.
-
موسسه علوم اسلامی و عربی در اندونزی یا معهد العلوم الإسلامیة والعربیة فی إندونیسیا
مؤسسه علوم اسلامی و عربی (LIPIA = لیپیا) یا معهد العلوم الإسلامیة والعربیة فی إندونیسیا مؤسسه آموزشی است که در مورد دین اسلام آموزش می دهد و تحت حمایت دانشگاه اسلامی امام محمد بن سعود ریاض است. این مؤسسه در جاکارتای جنوبی واقع و در سال ۱۴۰۰ هـ یا ۱۹۸۰ م تاسیس شد.
-
اتحادیه پزشکان اندونزی (IDI)
اتحادیه پزشکان اندونزی (Ikatan Dokter Indonesia) یک سازمان حرفه ای پزشکی در اندونزی است که حدود 62 سال پیش، دقیقاً در 24 اکتبر 1950 تأسیس شده است. این اتحادیه یگانه سازمان حرفه ای پزشکان در سراسر اندونزی است که در قانون عمل پزشکی شماره 29 سال 2004 تصریح شده است.
-
کلیسای کاتدرال جاکارتا (Katedral Jakarta)
جاکارتا دارای تعداد زیادی از بناهای میراث فرهنگی است که سبک معماری آن ها به دوره استعمار هلند بر می گردد و بخشی از شواهد تاریخی جاکارتا است. یکی از آن ها کلیسای کاتدرال (جامع) جاکارتا است.
-
نگاهی به انتشارات میزان
میزان - به زبان عربی به معنی "متعادل" - در سال ۱۹۸۳ توسط سه دانشجو و دو دانشجوی ارشد تاسیس شد.
-
سی ان بی سی اندونزی (CNBC Indonesia)
بیشترین خبرهای این شبکه که میتوان آن را یکی از شبکه های فعال در اندونزی برشمرد، برگرفته از رسانه ها و شبکه های غربی است.
-
کمیسیون حقیقت و آشتی
این کمیسیون که در سال ۲۰۰۴ بر اساس قانون شماره ۲۷ سال ۲۰۰۴ شکل گرفت بر موارد نقض جدی حقوق بشر و مصالحه تمرکز دارد.
-
دانشگاه حسن الدین
دانشگاه حسن الدین یک دانشگاه دولتی در شهر ماکاسار، سولاوسی جنوبی در اندونزی است. این دانشگاه در ابتدا توسعه دانشکده اقتصاد دانشگاه اندونزی در زمان آقای حتّا، معاون رئیس جمهور بود.
-
دانشگاه اندونزی (UI)
دانشگاه اندونزی یک دانشگاه مدرن، جامع، باز، چند فرهنگی و انسانی است که رشته های گسترده علمی را در بر می گیرد و بیش از ۴۰۰ هزار فارغ التحصیل تربیت کرده است.
-
انستیتوی علم و دانش اندونزی
انستیتوی علم و دانش اندونزی (LIPI) یک مؤسسه دولتی غیر وزارتخانه ای اندونزی است که هماهنگی آن توسط وزارت تحقیقات، فناوری و آموزش عالی انجام می شود.
-
دانشگاه الازهر اندونزی
دانشگاه الازهر اندونزی یکی از دانشگاه های خصوصی در اندونزی است. این دانشگاه در آگوست سال ۲۰۰۰ تأسیس شد و در حال حاضر دارای شش دانشکده با ۱۹ برنامه تحصیلی فعال و معتبر است.
-
بیت القرآن و موزه استقلال
بیت القرآن و موزه استقلال ترکیبی از دو نهاد مختلف هستند. محتوا و مواد اصلی بیت القرآن در قالب نمایش مربوط به قرآن است، در حالی که موزه استقلال نتایج فرهنگ اسلامی اندونزی را به نمایش می گذارد.
-
دانشگاه تِربوکا (باز)
دانشگاه تِربوکا (باز) چهل و پنجمین دانشگاه دولتی در اندونزی است که در ۴ سپتامبر ۱۹۸۴ بر اساس مصوبه ریاست جمهوری به شماره ۴۱ سال ۱۹۸۴ افتتاح شد.
-
انجمن روشنفکران مسلمان اندونزی (ICMI)
انجمن روشنفکران مسلمان اندونزی معروف به ICMI سازمانی است که در ۷ دسامبر ۱۹۹۰ در شهر مالانگ، جاوه شرقی تشکیل شده است.