نشریه سازمان روانشناسان و روانکاوان ایرانی متعلق به یک انجمن صنفی برای روانپزشکان، روان درمانگران، روانشناسان و روانکاوان ایرانی مقیم این کشور است که نخستین شماره­ ی آن به تازگی و در سال 2021 میلادی منتشر شده است.

نشریه سازمان روانشناسان و روانکاوان ایرانی

سازمان روانشناسان و روانکاوان ایرانی مقیم اتریش، یک انجمن صنفی برای روانپزشکان، روان درمانگران، روانشناسان و روانکاوان ایرانی مقیم این کشور است که نخستین شماره ­ی آن به تازگی و در سال 2021 میلادی منتشر شده است.

آقای دکتر کیومرث حریری، پزشک و روانشناس که سردبیر و مدیر مسئول این مجله نیز هست در بخش سخن سردبیر این مجله چنین نوشته است:

"یکی از قوانین اصلی فیزیک می ­گوید که آشفتگی در محیط ­های بسته مرتباً"یکی از قوانین اصلی فیزیک می­ گوید که آشفتگی در محیط ­های بسته مرتباً افزایش می ­یابد. من تصمیم گرفتم این قانون فیزیکی را نادیده بگیرم و نشریه­ ی انجمن را از نظر ساختاری محکم ­تر کنم. هر مشاور، روان درمانگر و یا متخصصی از این دست، تنها می تواند دو کار را برای دیگران انجام دهد. یا با پرسشگری به فرآیند تغییر کمک کند و یا با دخالت مستقیم. من در این مجله به پرسشگری خواهم پرداخت؛ ولی هرگز شخصا قصد مداخله در هیچ فرآیندی را ندارم. در عین حال آرزو دارم که انجام اینکار برای من همواره میسر باشد."

تخصص آقای دکتر حریری پیراپزشکی و روان درمانگری است.

در نخستین شماره از این مجله، ساختار سازمان روانشناسان و روانکاوان ایرانی و جایگاه هر یک از آنها تشریح شده و همچنین  مقاله های تخصصی و عمومی به زبان­های آلمانی، انگلیسی و فارسی در آن وجود دارد. بعضی از این مقالات تخصصی برای نخستین بار منتشر شده ­اند.

در عین حال این نشریه قصد دارد تا مخاطبان عام را نیز با خود همراه کند و درک عمومی از روانشناسی را هم افزایش دهد. از این رو مقالات همه فهم و استفاده از تصاویر گرافیکی نیز در آن به چشم می خورد.

نخستین شماره­ ی این نشریه در 54 صفحه منتشر شده و علاوه بر دکتر کیومرث حریری؛ دکتر هوشنگ الهیاری هم با مقاله ای درباره ­ی رابطه ­ی فیلم و روانشناسی درباره آخرین فیلم خود که 19 خرداد روی پرده سینماهای اتریش رفته است، مطالبی را عرضه داشته است.

 خانم دکتر مریم رجوعی مقاله ­ای با موضوع مهاجرت و آسیب­ های روانی را ارائه نموده است. از دیگر نویسندگان این شماره خانم دکتر منیژه دانشپور، دکتر محمود آسوده شیوا خلیلی و مسعود لواسانی هستند که تعدادی از آنها در اتریش و برخی در کشورهای دیگری مانند ایالات متحده سکونت و فعالیت دارند.

کد خبر 6711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =