خانم دکتر آلما سادیچ بعنوان یک خارجی و مسلمان، به عنوان وزیر دادگستری در دولت جدید اتریش انتخاب شد.

خانم دکتر آلما سادیچ بعنوان یک خارجی و مسلمان، به عنوان وزیر دادگستری در دولت جدید اتریش انتخاب شد. خانم دکتر سادیچ از طرف حزب سبز ها کاندیدای وزارت دگستری شد که پس از موافقت صدر اعظم و حزب او حزب مردم در ژانویه ۲۰۲۰ به این سمت منصوب شد. 

این انتخاب در تاریخ اتریش بی سابقه می باشد. اولا او خارجی است که تابعیت اتریشی گرفته است، دوم اینکه او مسلمان است ، سوم اینکه در اتریش بدنیا نیامده است. در ضمن  او در حال حاضر جوانترین وزیر کابینه می باشد. این باعث شد که گروهها و افراد ضد خارجی موجی ازتوهین ها و رکیک ترین الفاظ را در فضای مجازی علیه او به راه اندازند. او از یکی از خاطرات بد خود در دوره دبیرستان در  سن ۱۲ سالگی می گوید روزی از کنار یک تراموا رد می شدم راننده به من گفت جوش بر گرد برو کشورت  من نشستم و کلی گریه کردم اصولا در اتریش کلمه جوش کلمه تحقیر امیز است که به مردم کشور یوگوسلاوی سابق گفته می شود.

خانم آلما سادیچ متولد ۲۴ مای ۱۹۸۴ یک مسلمان زاده شهر توزلا  در کشور بوسنی هرزوگوین می باشد اودر زمان جنگ بوسنی در حالی که ۱۰ سال داشت به همراه خانواده خود به کشور اتریش مهاجرت کرد. او ۳۵ سال دارد ازدواج کرده ولی هنوز فرزندی ندارد. در اتریش به مدرسه رفته و با توجه به اینکه زبان آلمانی خیلی کم می دانست با پشتکار  توانست براحتی مدرسه را به پایان رسانده و دیپلم بگیرد.  او به دانشگاه رفت و در رشته حقوق مدرک دکتری گرفت و دفتر وکالت خود را باز کرد. در طول تحصیل خود برای دوره های تکمیلی ۶ ماه به دانشگاه میلان در ایتالیا رفت و حدود ۲ سال را در دانشگاه کلمبیا در نیویورک سپری کرد. او از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ از طرف حزب سبز ها نماینده مجلس اتریش بود. او علت اینکه چرا رشته حقوق خوانده و به سیاست وارد شده را این طور بیان می کند که چون  او خود تنفر و نژاد پرستی را از طرف گروههای راست گرای نژاد پرست تجربه کرده و یا شاهد آن بوده تصمیم گرفته که حقوق بخواند و در عرصه سیاست از مردم مورد هجوم قرار گرفته در مقابل این گروهها دفاع کند. زمانی که خود به وزارت دادگستری رسید در فضای مجازی با یک طوفانی  از توهین و خارجی ستیزی مواجه شد و این توهین ها به قدری شدید بود که او از طرف دیگر افراد احزاب سیاسی و غیر سیاسی مورد حمایت واقع شد که این  هجمه ها بخاطر دین و ریشه فرهنگی او صورت می گرفت چرا که سمت جدید او در دولت  به مذاق افراد راستگرا خوش نمی آمد و آنها تنفر خود را با پست های توهین آمیز بروز می دادند. حتی او را تهدید به مرگ کردند به طوری که  یگان ویژه کبری برا ی حفاظت از او یک نیروی سه نفره   ویژه تشکیل داد.خانم سادیچ قول داد برای مبارزه با این توهینها و خارجی واسلام ستیزی قوانینی را وضع کند که افراد توهین کننده در فضای مجازی مورد تعقیب قرار گیرند.  او می گوید درزمانی که مدرسه می رفته مجبور شده به خاطر رفتار نژاد پرستی مدرسه خود را عوض کند . در این مدرسه  حتی معلم به او گفته بو د که   نمی تواند درس خود راتمام کند. ولی خوشبختانه با تعویض مدرسه او به جایی رفت  که در ان بیشتر دانش آموز خارجی وجودداشت. او می گوید بدون حمایت حزب سبز  الان در اینجا نبود. او همچنین در یک مصاحبه گفته است اگر قرار است حجاب به عنوان سمبل یک مذهب وجود نداشته باشد بایستی صلیب هم از مدارس بر داشته شود.

توضیحات :

۱- در خرداد ماه سال جاری پس از یک زلزله سیاسی دولت اتریش منحل اعلام شد و در مهرماه امسال انتخابات جدید برگزار گردید و حزب مردم (فیروزه ای)به بالاترین تعداد آرا دست یافت. بر اساس قانون اساسی اتریش حزبی که حائز بالاترین رای می گردد  بایستی صدر اعظم کشور را از طرف خود به رییس جمهور معرفی نموده و تشکیل کابینه بدهد و در صورت نداشتن رای اکثریت قاطع ، رییس جمهور به او دستور می دهد که با رایزنی با دیگر احزاب با یکی از آنها توافق کند و کابینه را معرفی نماید.  

آقای سباستین کورتس پس از ادای سوگند نزد رییس جمهور(اقای دکتر فاندابل) به عنوان صدراعظم اتریش ماموریت یافت تا با دیگر احزاب برای دست یافتن به یک توافق برای تشکیل دولت جدید وارد مذاکره نماید و او پس از گفتگو با احزاب پس از چند ماه موفق شد با حزب سبز ها به توافق برسد.در حال حاضر ۷ وزیر از حزب مردم، چهار وزیر از حزب سبز و دو وزیر فاقد حزب هستند .

۲- وزارت فرهنگ در این دولت وجود ندارد و  یکی از معاونین  صدر اعظم در امور فرهنگ  و هنر کار وزارت فرهنگ را انجام می دهد .

۳- همچنین معاونت اینتگراسیون در خصوص مهاجرین علاوه بر وزارت امور خارجه در دفتر صدر اعظمی نیز تشکیل شده است که بخش ادیان نیز در اینتگراسیون تعریف می گردد.

کد خبر 786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =