دانشگاه آلیکانته که دانشگاهی عمومی و دولتی به شمار می رود، در سال ۱۹۷۹ (یک سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران) تاسیس شد.

شهر آلیکانته واقع درجنوب استان والنسیا با بیش از ۳۳۱ هزار نفر جمعیت در کنار دریای مدیترانه، یکی از زیباترین شهرهای کشور اسپانیاست. این شهر توریستی پس از مادرید، بارسلونا و سویا، بیشترین گردشگر را سالانه به خود جذب می کند.

دانشگاه آلیکانته که دانشگاهی عمومی و دولتی به شمار می رود، در سال ۱۹۷۹ (یک سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران) تاسیس شد. این دانشگاه حول مرکزی به نام" مرکز مطالعات دانشگاهی "که کلنگ احداث آن در سال ۱۹۶۸ خورده بود ساخته شد. خود این مرکز، بازمانده دانشگاهی قدیمی به نام «دانشگاه اوریوئلا» بود که در سال ۱۵۶۹ یعنی در قرن شانزدهم ساخته شده بود.

PPuerta-de-la-Universidad.jpg

دانشگاه آلیکانته امروز در بیش از پنجاه رشته دانشگاهی دانشجو می پذیرد که در آن ها امکان تحصیلات تکمیلی در دوره کارشناسی ارشد و دکترا نیز وجود دارد. بیش از هفتاد دپارتمان دانشگاهی، گروه های تحقیقاتی و پروژه های مختلف علوم انسانی و علوم اجتماعی و چندین موسسه پژوهشی زیرمجموعه دانشگاه هستند.

دانشکده های دانشگاه آلیکانته عبارتند از: علوم اقتصادی و کسب و کار، علوم محض، پزشکی، حقوق، آموزش، ادبیات و فلسفه، موسسه پلی تکنیک و مرکز تحصیلات عالی.

ساختمان اصلی دانشگاه آلیکانته در منطقه «سن ویسنته دل راسپگ» واقع است اما ساختمان های مختلف دیگری نیز در نقاط دیگر شهر آلیکانته وابسته به دانشگاه وجود دارند که به تدریج و با توسعه دانشگاه ساخته شده اند.

2313125.jpg

پارک دانش

پارک دانش آلیکانته یکی دیگر از مراکزی است که زیر نظر دانشگاه آلیکانته اداره می شود و ساخت آن با پیشنهاد ریاست این دانشگاه در سال ۱۹۹۸ آغاز شد و پس از تاخیرهایی سرانجام در سال ۲۰۰۶ افتتاح شد. پارک در درون محیط دانشگاه قرار گرفته است و هدف از تاسیس آن ایجاد فضایی برای انجام پروژه های پیشرو بین دانشگاهی و ارتباط با موسسات تجاری، انتقال تکنولوژی های روز و رقابت علمی در مرزهای دانش با دیگر مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است.

-7.jpeg

در دانشگاه آلیکانته موزه ای هم به نام دانشگاه وجود دارد که مجموعه ای با ارزش از آثار هنری معاصر اسپانیا و جهان را در خود جای داده است.

museo_de_la_universidad_de_alicante.jpg

همچنین سالن های کنفرانس مجهزی در دانشگاه ساخته شده اند که میزبان کنفرانس ها و رخدادهای علمی و فرهنگی گوناگون در این دانشگاه هستند.

foto-opticaa.jpg

iranologia.jpg

لازم به یادآوری است که در دپارتمان فیلولوژی (نسخه شناسی) دانشگاه آلیکانته و در بخش مطالعات عربی و اسلامی، یک مرکز با نام مرکز ایران شناسی با مدیریت" دکتر کوتیاس "فعال است. این مرکز به جز برگزاری کنفرانس هایی درباره تاریخ ایران و ارتباطات تاریخی میان ایران و اسپانیا، در برگزاری کلاس های زبان فارسی نیز فعال است.

کد خبر 1160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =