اسپانیا در نظرسنجی جهانی، رتبه دوم ناراضی ترین کشور اروپا را دارد

آمار حاصل از «نظرسنجی جهانی معیار شاد» که سالانه توسط شرکت تحقیقات بازار ایپسوس انجام می‌شود، نشان می‌دهد که ۶۷ درصد از جمعیت بزرگسال جهان می‌گویند که «بسیار» یا «نسبتاً» خوشحال هستند.

آمار و ارقام جدید نشان می دهد که اسپانیا پس از مجارستان دومین کشور ناراضی اروپاست. آمار حاصل از «نظرسنجی جهانی معیار شاد»[۱] که سالانه توسط شرکت تحقیقات بازار ایپسوس انجام می‌شود، نشان می‌دهد که ۶۷ درصد از جمعیت بزرگسال جهان می‌گویند که «بسیار» یا «نسبتاً» خوشحال هستند، اما تنها ۵۵ درصد از اسپانیایی‌ها می‌گویند که «بسیار» خوشحال هستند. بسیار" یا "نسبتا" خوشحال، ۱۲ امتیاز کمتر از میانگین جهانی و تنها مجارها با ۵۱٪ از آنها پیشی می گیرند، و این امر اسپانیا را به دومین کشور ناشاد اروپا تبدیل می کند.

بالاترین امتیاز در سراسر جهان هلند با ۸۶ درصد است و پس از آن دو کشور اروپایی، انگلیس با ۸۳ درصد و فرانسه با ۸۱ درصد قرار دارند. علی‌رغم اینکه اکثر اسپانیایی‌ها می‌گویند ناراضی هستند، در مقایسه با سال ۲۰۲۰ که تنها ۳۸ درصد گفتند احساس خوشبختی می‌کنند، شادی‌ها افزایش یافته‌اند. و البته، درصد اسپانیایی هایی که می گویند خوشحال هستند نیز بیشتر از قبل از همه گیری کرونا است، که از ۴۶ درصد در سال ۲۰۱۹، به ۵۵ درصد در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است.

از سوی دیگر، نظرسنجی جهانی نشان داد مواردی که بیشترین نارضایتی را ایجاد می‌کنند عبارتند از: زمان صرف شده در شبکه‌های اجتماعی (۱۳ درصد)، مهاجرت به کشوری دیگر (۱۸ درصد)، رهبری سیاسی جدید در کشور (۲۳ درصد)، دارایی های مادی (۲۴٪) و صرف وقت یا پول برای امور خیریه (۲۴٪).

در این نظرسنجی در مجموع ۳۰ کشور با بیش از ۱۰۰۰ شهروند، از جمله آلمان، ایالات متحده، مجارستان، ایتالیا، بریتانیا، فرانسه، مورد بررسی قرار گرفتند و پاسخ دهندگان باید از بین ۳۱ انگیزه یا سرچشمه بالقوه که باعث ایجاد شادی می شوند، یکی را انتخاب می کردند.

بزرگترین سرچشمه شادی به این ترتیب این موارد اعلام شد: سلامتی و رفاه جسمی ( ۵۴ درصد از جمعیت جهان)، پس از آن سلامت و رفاه روانی (۵۳ درصد)، رابطه با شریک زندگی خود (۴۹ درصد)، احساس اینکه زندگی آنها معنا دارد (۴۹ درصد) و شادمانی که کودکان به ارمغان می آورند (۴۸ درصد).

سرچشمه بالقوه شادی برای اسپانیایی ها مانند متوسط کشورهای دیگر بود به استثنای رتبه پنجم که در آن شهروندان حاضر در نظرسنجی فوق شرایط زندگی (آب، غذا و مسکن) را جایگزین شادی متاثر از وجود کودکان کرده بودند.  

کد خبر 12326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =