بر اساس سخنان وزیر ادغام فرهنگی اتریش خانم سوزانه راب ، در بین مهاجرانی که در اتریش زندگی میکنند، ۸۴ درصد از بوسنیایی ها احساس می کنند که به اتریش تعلق دارند.

به گزارش هفته نامه فرهنگی هنری  فالتر مورخ۲۶ شهریور ماه و  بر اساس سخنان وزیر ادغام فرهنگی اتریش خانم سوزانه راب ، در بین مهاجرانی که در اتریش زندگی میکنند، از هر چهار نفر با پیشینه ی ملیت کشور ترکیه واز هر دو نفر با ملیت کشور چچن،  یک نفر به اتریش احساس تعلق می کند. این در حالی است  که ۸۴ درصد از بوسنیایی ها احساس می کنند که به اتریش تعلق دارند. بر این اساس، مشاهده می شود که بسته به کشور مبدا تفاوت هایی از لحاظ ادغام فرهنگی در بین مهاجران وجود دارد.

مهاجران بوسنیایی به خوبی  در جامعه ی اتریش ادغام  شده اند. شاید بی دلیل نباشد که اولین وزیر زن در اتریش با پیشینه ی مهاجرت خانم آلما زادیچ از  کشور بوسنی بوده است. از جمله اسامی متداول در بین مردم بوسنی میتوان از سلما، یلنا و آرمین نام برد و فامیلی آنها  اغلب به پسوند ( ایچ) ختم می شود. آنها اکثرا به جای اینکه خویش فرما باشند، برای دیگران کار می کنند و کمترین میزان بیکاری در بین آنها یافت میشود. در کشور بوسنی مردم  با سه  گرایش دینی متفاوت اسلام ، مسیحی کاتولیک و مسیحی ارتدوکس در کنار همدیگر زندگی می کرده اند.

بنا به گفته ی نویسنده  خانم ملیسا ارکورت Melisa Erkurt که خود یک بوسنیایی است، پس از جنگ بوسنی بوسنیایی ها بیش از دو دهه است که در اتریش زندگی می کنند و با سرگذشت خود تنها مانده اند. نسل به جا مانده از جنگ  بیش از حد آسیب دیده اند و علاقه ای ندارند در مورد آن صحبت کنند. نتیجه ی این آسیب را میتوان در روی آوردن آنها به الکل ، اعتیاد به قمار و خشونت مشاهده کرد.

او می گوید: بوسنیایی ها اغلب از سوی جامعه میزبان حمایت نمی شوند، حمایتی که سایر گروههای مهاجر از آن برخوردار هستند. دوستی  من با دوست ارتدوکس بوسنیایی ام در زمان  مدرسه هنگامی به پایان رسید که فهمیدم در نظر او، روز صدور حکم زندان در مورد یک جنایتکار جنگی صربستان، روز عزاداری و سوگواری است.

به نظر می رسد زنان بوسنیایی به دلیل فرار از زندگی گذشته خود ، راحت تر می توانند در جامعه میزبان ادغام شوند . در گفت وگو با یک جامعه شناس او برای نویسنده توضیح داد که کسانی که قبلاً در کشورهای خود سرکوب شده اند، مانند زنان کُرد ، راحت تر در جامعه ادغام می شوند، چرا که آنها به سازگاری حاصل کردن، عادت دارند. البته اکنون سرنوشت کُردها یا بوسنیایی ها غبطه برانگیز نیست وموفقیت آنها در ادغام اجتماعی با توجه به گذشته شان مسیری  است که هیچ کس آرزو نمی کند در آن مسیر گام بردارد.

منبع:

https://www.falter.at/zeitung/۲۰۲۰۰۹۱۶/warum-sind-menschen-aus-bosnien-so-gut-integriert/_d۵۷۹۱۵d۲a۸?ref=related&ver=a  

کد خبر 3616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =