در آیین ارتدوکس دوره های متعددی برای روزه داری وجود دارد که شامل ایام تولد حضرت مسیح، روزه عید پاک، روزه رسولان می باشد. هر چهارشنبه و جمعه روزهای مورد تاکید برای روزه داری است. طبق آیین دین ارتدوکس، در ایام روزه داری مصرف گوشت، لبنیات و تخم مرغ ممنوع است. ماهی در برخی روزه ها مجاز است.
غالباً افراد روزه را با رژیم غذایی اشتباه می گیرند؛ در حالیکه روزه پرهیز، تواضع، توبه، آگاهی از گناهان، صدقه و دعا است. روزهدار باید از گوشت و فرآورده های گوشتی، لبنیات، تخم مرغ و ماهی خودداری کند. مصرف شراب و سایر مشروبات الکلی نیز ممنوع است. در روزه، انسان عادت های بد و گناهان را ترک می کند.
هفته اول روزه، هفته ویژه ای است و به طور سنتی شرایط سخت تری دارد و از دوشنبه تا عصر جمعه، غذای بدون روغن خورده می شود؛ این قانون در زندگی رهبانی مورد تاکید و رعایت می شود.
https://imedinews.ge/ge/sazogadoeba/376082/mortsmuneebistvis-dgeidan-didmarkhva-itskeba
نظر شما