فراخوان هنرمندان، مشاغل ورزشی و تفریحی برای بر عهده گرفتن بخشی از برنامه مشوق اشتغال ریاست جمهوری ( PESP)

تأثیر شیوع بیماری کووید-۱۹ در زندگی و معیشت ما بسیار گسترده تر و مخرب تر از آن چیزی بوده است که تصور می کردیم. این مسئله دولت را بر آن داشته تا به تلاش خود برای انجام فعالیت هایی در جهت کاهش تأثیرات منفی آن بر بخش های مختلف ادامه دهد.

تأثیر شیوع بیماری کووید-۱۹ در زندگی و معیشت ما بسیار گسترده تر و مخرب تر از آن چیزی بوده است که تصور می کردیم. این مسئله دولت را بر آن داشته تا به تلاش خود برای انجام فعالیت هایی در جهت کاهش تأثیرات منفی آن بر بخش های مختلف ادامه دهد.

۲۵ مهر ۱۳۹۹، رئیس جمهور از انجام طیف وسیعی از اقدامات به مجمع ملی خبر داد که برای قرار دادن کشور در مسیر جدید رشد آغاز می شوند. یکی از این اقدامات اجرای برنامه مشوق اشتغال بود. این برنامه تشویقی فرصت هیجان انگیز دیگری را برای نوسازی و تصور مجدد صنایع خلاق ایجاد می کند.

بر اساس این پیشینه مختصر فوق است که از ۹ آبان ۱۳۹۹، وزارت ورزش، هنر و فرهنگ اعلام می کند که کمک به بخش های هدف گذاری شده در ورزش، صنایع فرهنگی و خلاق بیشتر است. پیش بینی می شود که این برنامه در مدت چهار ماه اجرا شود.

این فراخوان به دنبال پیشنهاداتی از بخش هایی است که فرصت هایی را برای ایجاد کار به منظور کسب درآمد و به حرکت واداشتن آن بخش شرح می دهند و این اقدام بخشی از فرایند بازسازی و بهبود وضعیت اقتصادی است. در اینجا، این برنامه به عنوان تزریق جسورانه درآمد به اقتصاد عمل می کند که طرح های بلند پروازانه ای را قادر می سازد تا فرصت هایی را برای اشتغال و همکاری ایجاد کنند. این نوع پروژه ها به کل زنجیره ارزش انرژی می دهند و تأثیر مضاعفی را ایجاد می کنند.

بنیاد ملی فیلم و ویدیو (NFVF[۱])، شورای هنرهای ملی ([۲]NAC) و سازمان ورزش[۳] سه نهاد/ کارگزار وزارت ورزش، هنر و فرهنگ هستند که از طریق آنها برنامه مشوق اشتغال ریاست جمهوری اجرا می شود.

آقای ووسوموزی مخیزه[۴]، مدیر کل ورزش، هنر و فرهنگ، گفت: "ما به عنوان مسئولان وزارتخانه، اجرای برنامه مشوق اشتغال ریاست جمهوری را به شورای هنرهای ملی، بنیاد ملی فیلم و ویدیو و سازمان ورزش سپرده ایم، چون این سه سازمان در گذشته ثابت کرده اند که توانایی اداره پروژه هایی از این قبیل را دارند. ما اطمینان داریم که اجرای این برنامه مطابق با تمام معیارهای تعیین شده انجام می شود. علاوه بر این، ما به خاطر برخورداری از سازمان هایی مانند این سازمان که توانا، پاسخگو و مسئولیت پذیر هستند، به خود می بالیم."

بنیاد ملی فیلم و ویدیو (NFVF) بر صنعت سمعی و بصری متمرکز است، در حالی که شورای ملی هنر (NAC) قصد دارد بودجه پروژه هایی را تأمین کند که بستر لازم را برای حفظ ۱۰۰۰۰ فرصت شغلی برای دو نهاد در بخشی فراهم می کنند که به دلیل خسارات شغلی و درآمد در دوره اعمال محدودیت ناشی ازشیوع بیماری آسیب دیده اند.

سازمان ورزش بر پیشنهاداتی با هدف حفظ فرصت های شغلی در بخش ورزش متمرکز خواهد شد.

هدف از اجرای برنامه مشوق ریاست جمهوری کمک به پزشکان و پروژه های آنها و همچنین شرکت هایی است که در دوره محدودیت ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ متحمل خسارت شده اند.

آخرین فرصت برای ارسال پیشنهادات به دو نهاد متفاوت بوده و به شرح زیر است: آخرین فرصت ارسال پیشنهادات به شورای هنر ملی برای جریان ۱: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ است.

 

[۱] National Film and Video Foundation

[۲] National Arts Council

[۳] Sports Trust

[۴] VusumuziMkhize

کد خبر 3699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =