در پنجاه و دومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب قاهره که در فاصله روزهای ۱ الی ۱۵ جولای جاری برگزار میشود، دیوان شعر خانم امال موسی، شاعر و پژوهشگر تونسی در حوزه جامعه شناسی، با عنوان "الحیاة لم تضع بعد مساحیقها"[۱] به علاوه گزیدههای شعری او تحت عنوان "وحدی فی شرفة النساء"[۲] و کتاب او تحت عنوان "جوانان تونسی و دینداری در زندگی روزمره" که در حوزه جامعه شناسی تألیف شد، ارائه خواهد شد. امال موسی امروز چهارشنبه در گفتگو با خبرگزاری رسمی دولتی تونس "وات" از اینکه مرکز انتشارات مصری "بتانا"، چاپ دوم دیوان شعر او به نام "الحیاة لم تضع بعد مساحیقها" که در سال ۲۰۱۸ برنده جایزه ادبی زبیده بشیر الحسن شد را در این نمایشگاه عرضه میکرد، ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: «این کتاب، یک تجربه شعری جدید و متفاوت از تجارب پیشین از نظر انتخاب هنری است، زیرا به شکل یک قصیده تکهتکه شده ارائه گشت» که هر تکه با یک عنوان مستقل ارائه شده و در بردارنده معانی مرگ است که زندگی را خلق میکند و معنای شادی و زیبائی که اشارهای به رابطه انسان با زندگی است، را در آن جای میدهد.
دومین اثر خانم موسی، گزیده شعری با عنوان "تنها خودم در بالکن زنان" است که توسط انتشارات "عائدون" در شهر عمان، پایتخت اردن در ۲۰۰ صفحه به چاپ رسید. شاعر در این اثر تلاش کرده است تا بسته به دگرگونیهای روحی و روانی خود، گاهی به زبان ساده و گاهی به زبانی مبهم، اسرار عشق و دوست داشتن زندگی را آشکار سازد.
امال موسی همچنین یک اثر از خود در حوزه جامعه شناسی را در نمایشگاه بینالمللی کتاب قاهره عرضه میکند. این کتاب که "جوانان تونسی و دینداری در زندگی روزمره" نام گرفته است، توسط مرکز انتشارات "مؤمنان بدون مرز" در شهر رباط در کشور مغرب به چاپ رسیده است و با توجه به اهمیت جمعیت شناختی طبقه جوانان در جامعه تونس، در گروه جامعه شناسی دین و جامعه شناسی جوانان تعریف میشود، به ویژه اینکه نویسنده تأکید کرده است که در آن به واسطه تلاش برای غور در رفتار دینی جوانان از جوانب متعدد، تلاش کرده است تا با "رویکرد کمی و کیفی" به جایگاه دین در زندگی روزمره جامعه تونس بنگرد.
نظر شما