بالین‌اشتات در هامبورگ؛ موزه‌ای درباره مهاجرت

این موزه، وضعیت زندگی و شرایط ۵ میلیون مهاجری را روایت می‌کند که در فاصله سال‌های ۱۸۵۰ تا ۱۹۳۰، از سراسر اروپا وارد بندر هامبورگ شدند تا به قاره آمریکا مهاجرت کنند.

موزه بالین‌اشتات در شهر هامبورگ آلمان ، وضعیت زندگی و شرایط ۵ میلیون مهاجری را روایت می‌کند که در فاصله سال‌های ۱۸۵۰ تا ۱۹۳۰، از سراسر اروپا وارد بندر هامبورگ شدند تا به قاره آمریکا مهاجرت کنند.
هامبورگ در قرون نوزدهم و بیستم، اهمیت زیادی در میان اروپاییان داشت. این بندر که در شمال آلمان واقع شده، به مدت ۸۰ سال، مکانی برای گردهمایی مهاجرانی بود که قصد خروج از اروپا را داشتند و اکثر آن‌ها می‌خواستند وارد ایالات متحده آمریکا شوند. از این‌رو، در فاصله سال‌های ۱۸۵۰ تا ۱۹۳۰، پایگاه‌هایی برای اسکان موقت پنج میلیون مهاجری که از قسمت‌های مختلف اروپا برای مهاجرت به آمریکا در هامبورگ جمع شده بودند، ساخته شد. به همین‌دلیل، موزه مهاجرت با نام بالین‌اشتات در این شهر شکل گرفته است. بالین‌اشتات از نظر لغوی به معنای شهر بالین است و نام خود را از آلبرت بالین، سرپرست خطوط کشتی‌رانی هامبورگ-آمریکا گرفته است. این موزه شامل نمایشگاه‌های تاریخی، ایستگاه‌های چندرسانه‌ای و تابلویی از بازار نیویورک در دهه ۲۰ میلادی است.
موزه بالین‌اشتات در نمایشگاه دائمی خود، جنبه‌های مختلف مهاجرت را در سه ساختمان بیان می‌کند. در ساختمان شماره یک، نقش شهر هامبورگ در حوزه مهاجرت در قرن نوزدهم و بیستم با شعار "بندر رویا" ارائه می‌دهد. در ساختمان شماره دو نیز، نمایشگاهی با عنوان "جهان در حرکت" قرار دارد. این نمایشگاه چهار دوره از تاریخ مهاجرت را ارائه می دهد. این دوره‌ها از قرن شانزدهم با فتح و استعمار آمریکا آغاز می شود. دوره دوم نیز قرن نوزدهم تا آغاز قرن اول را پوشش می‌دهد. دوره سوم مربوط به جنگ‌های جهانی اول و دوم است. دوره چهارم نیز از سال ۱۹۴۵ تا به امروز را بیان می‌کند. در ساختمان شماره سوم نیز داستان فرار و سرنوشت میلیون‌ها نفر نمایش داده شده است.

منبع: سایت رادیو و تلویزیون شمال آلمان


لینک گزارش: 


https://www.ndr.de/ratgeber/reise/hamburg/Auswanderermuseum-BallinStadt-Hamburg-Geschichte-
der-Migration,ballinstadt26.html

کد خبر 12310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =