با شنیدن خبر شهادت رئیس جمهور اسلامی ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی و وزیر خارجه دکتر حسین امیر عبداللهیان و دیگر همراهان، شبکههای اجتماعی و روزنامههای الکترونیکی و چاپی مملو از این خبر اندوهگین شدند، و در این میان به دستاوردهای رئیسجمهور ایران برای محور مقاومت و ملت ایران پرداخته شد، که خود را خدمتگزار ملت ایران می دیدند. فعالان صفحات اجتماعی نیز به تلاشهای ایشان برای بهبود روابط با کشورهای همسایه و مقابله با استکبار جهانی و آمریکا اشاره کردند. همچنین یاد وزیر امور خارجه دکتر عبداللهیان در این فضا مشهود بود، که وی را وزیر امور خارجه مقاومت نامیدند، به ویژه که آخرین ماه های عمر خود را وقف مساله فلسطین و مظلومیت مردم غزه کرده بود.
گروههای سیاسی لبنانی با گرایشهای مختلف ابراز همدردی با ملت ایران کردند، به خصوص جامعه شیعه لبنان، که خود را صاحب عزا دیده. بیانیه های رسمی از طرف جریانهای مختلف، رهبر انقلاب امام خامنئی را خطاب قرار داده و به ایشان تسلیت گفتند.
به گفته برخی اصحاب رسانه این یک سانحه معمولی نبوده بلکه یک نقشه صهیونیستی و امریکایی بوده است که میتوان با مطالعه دقیق اتفاقات اخیر به راحتی به آن حقیقت پی برد.
اما برخی تحلیلگران از این امر و این حکم عجولانه هشدار دادند، چرا که به نظر آنها ممکن است رژیم صهیونیستی از این امر سوء استفاده کند و لو در حال عدم صحت این خبر، که این در واقع یکی از تاکتیکهای رژیم صهیونیستی است که از سایر اتفاقات برای جنگ روانی استفاده میکند. بنا براین بهتر است افراد دلسوخته منتظر تحقیقات نهایی از سوی جمهوری اسلامی ایران بمانند و هیچ نتیجه ای را به عنوان حکم قطعی در فضای مجازی اعلام نکنند که این امر منجر به نتایج ناخوشایند خواهد شد.
یکی از فعالان در یک تویت منتشر کرد:
"دشمنان ایران در مورد حادثه سقوط هواپیمای رئیس جمهور شهید ابراهیم رئیسی دو فرضیه را ترویج می کنند:
- عملیات امنیتی که «اسرائیل» پشت آن ایستاده است.
- درگیری داخلی بر سر جانشینی امام خامنه ای
که در این دو فرضیه احتمال بدی آب و هوا یا خطای فنی را در نظر نمیگیرند.
استناد اینها در واقع بر اساس چند اشکال مبهم است، از جمله سرنگونی یکی از سه هواپیما، نزدیکی حادثه به مرزهای آذربایجان جایی که موساد فعالیت میکند و تاخیر در یافتن پیکرهای شهدا.
و در نهایت، روایت قطعی روایت رسمی ایران است، برای کسانی که ماهیت ذهن ایرانی و دغدغه امنیت ملی و عزت جمهوری اسلامی را می شناسند. "
در همین راستا، یک فرد فلسطینی از خبر شهادت رئیس جمهور و همراهان او ابراز خوشحالی کرد، که بلافاصله گروههای مقاومت فلسطینی با بیانیه های خود آن فرد را محکوم و رفتار او را تقبیح کردند، و گفتند که این نوع رفتارهای فردی و سلیقه ای به هیچ وجه حاکی از نظر اهالی شریف غزه و مردم مظلوم فلسطینی نمیباشد. چرا که این مردم شاهد کمکهای بی وقفه و پشتیبانیهای تاریخی جمهوری اسلامی ایران به مردم فلسطین بوده و هستند و همیشه خواهد بود.
فعالان مجازی و اصحاب رسانه محور مقاومت، این اتفاق تلخ را فاجعهای بر آزادگان جهان خواندند، چرا که سران جبهه مقاومت همیشه قهرمانانی بودند که بر دل مظلومان ومستضعفین عالم تسلیت می بخشیدند.
نظر شما