رای دیوان دادگستری اتحادیه اروپا درباره ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار در آلمان، باعث اعتراض گسترده جوامع اسلامی در آلمان شده است. این دیوان چندی پیش اعلام کرد که حکم ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار که از سوی دادگاه‌های کار آلمان صادر شده، با قوانین اتحادیه اروپا سازگار است.

منبع: سایت اسلامیک

رای دیوان دادگستری اتحادیه اروپا درباره ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار در آلمان، باعث اعتراض گسترده جوامع اسلامی در آلمان شده است. این دیوان چندی پیش اعلام کرد که حکم ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار که از سوی دادگاه‌های کار آلمان صادر شده، با قوانین اتحادیه اروپا سازگار است. این حکم در روزهای اخیر، با اعتراض گسترده جوامع اسلامی در آلمان مواجع شده است.

چندی پیش دیوان دادگستری اتحادیه اروپا اعلام کرد که حکم ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار که از سوی دادگاه‌های کار آلمان صادر شده، با قوانین آلمان و اتحادیه اروپا سازگار است. پیش‌تر دادگاه‌های کار در آلمان در پی شکایت دو زن مسلمان، از این دیوان خواسته بودند تا نظر خود را درباره ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار اعلام کند.

این دو زن که قرار بود در یک مهد کودک و فروشگاه مشغول به کار شوند، به دلیل پوشیدن روسری، از گرفتن کار محروم شدند. شکایت آن‌ها در دادگاه‌های آلمان به جایی نرسید و از این‌رو، دادگاه‌های کار آلمان از دیوان دادگستری اتحادیه اروپا خواستند که به این موضوع ورود کند. این‌ها در حالی است که رای دیوان دادگستری اتحادیه اروپا درباره ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار نیز باعث انتقاد شدید اعضای انجمن‌ها و سازمان‌های اسلامی در آلمان شد.

مجمع اسلامی ملی-گروش از اولین مراکز اسلامی آلمان بود که نسبت به رای دیوان دادگستری اتحادیه اروپا واکنش نشان داد. بکیر آلتاش دبیر کل مجمع اسلامی ملی-گروش در این باره گفت:« ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار، موجب محدودیت زنان مسلمان می‌شود. متاسفانه برخی تلاش می‌کنند تا زندگی مسلمانان در کشورهای اروپایی را سخت و غیرممکن کنند.»

براساس حکم دیوان دادگستری اتحادیه اروپا، ممنوعیت استفاده علنی از نمادهای سیاسی یا مذهبی در محل کار به معنای تبعیض در میان کارکنان( بر اساس باورهای مذهبی یا عقیدتی آن‌ها) نیست. اما آلتاش نظر دیگری دارد:«من اتفاقا فکر می‌کنم که چنین قوانین باعث تبعیض در جامعه آلمان می‌شود و آزادی مذهبی در این کشور را نقض می‌کند.در سال‌های اخیر، این قانون، شرایط سختی را برای زنان مسلمان ایجاد کرده است.»

شورای اسلامی آلمان نیز از دیگر سازمان‌های اسلامی است که به حکم دیوان دادگستری اتحادیه اروپا انتقاد کرده است. برهان کسیچی رئیس شورای اسلامی آلمان در این باره گفت:« ما نگران احکامی هستیم که در جهت محدودکردن مسلمانان صادر می‌شود. مسلمانان در آلمان و سایر نقاط اروپا از قضات دیوان دادگستری اتحادیه اروپا می‌خواهند که توجه بیشتری به قوانین و احکام خود داشته باشند. وضع چنین قوانین تبعیض‌آمیزی تنها به ضرر زنان مسلمان تمام می‌شود. در حالیکه حجاب زنان مسلمان نمی‌تواند مشکلی برای جامعه آلمان ایجاد کند، اما قوانین باعث محدودیت آن‌ها می‌شود و به جامعه مسلمانان آلمان آسیب جدی می‌رساند. از نظر ماِ، صدور چنین احکامی به هیچ‌وجه قابل قبول نیست.»

او همچنین افزود:« استدلال دادستان دیوان دادگستری اتحادیه اروپا باعث نقض ایده تنوع و تکثر مذهبی و اجتماعی در اروپا می‌شود. چنین استدلال‌هایی باعث می‌شود که مسلمانان از جامعه اکثریت فاصله بگیرند و در مدت زمان کوتاه، شکاف عمیقی در آلمان و سایر کشورهای اروپایی ایجاد خواهد کرد.»

لینک:

https://www.islamiq.de/2021/02/26/muslime-kritisieren-gutachten-zum-kopftuchverbot-am-arbeitsplatz/

کد خبر 5119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =