تفرقه های دینی
-
حمله به امام جماعت شیعیان در میعادگاه نماز جمعه حیدرآباد
هنگام برگزاری نماز جمعه در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) حیدرآباد، فردی با انگیزه نامشخص به امام جماعت مسجد حمله ور شده و موجب هتک حرمت مسجد و نمازگزاران شیعه گردیده است.
-
مالزی در حال تبدیل به یک کشور اسلامی تحمل ناپذیر
سمیناری با عنوان « آینده امت، صدای وحدت و هماهنگی» توسط چند نهاد و مؤسسه علمی-فرهنگی در سالن کنفرانس ابن خلدون مؤسسه بین المللی اندیشه و تمدن اسلامی( ISTAC) وابسته به دانشگاه بین الملل اسلامی مالزی برگزار شد.
-
نمادسازی برای نزاع مذهبی در افغانستان
یکی از گروههایی که در قالب مقاومت منطقهای علیه داعیه خلافت داعش ایجاد شد و در سوریه علیه این گروه جنگید، لشکر فاطمیون متشکل از مبارزین افغانستانی است. برخلاف همه پروپاگندا و تبلیغات مسمومی که علیه فاطمیون صورت میگیرد، پژوهشها نشان میدهد که هستههای اولیه این گروه و ادامه فعالیت آنها،…
-
شیوخ و مناقشات مذهبی بی هدف در دنیای آبی
هر دورانی ، ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد که آن را از دیگر اعصار متمایز می کند. عصر حاضر نیز مشخصه خاص خود را دارد؛ انقلاب اطلاعات[۱] . انقلابی که جهان را به دهکده ای کوچک[۲] بدل ساخته و امکان ورود به دنیای " فرا زمان و فرا مکان " را میسر می سازد .
-
هزینه دیپلماسی
روزنامه انگلیسی زبان «ایندین اکسپرس»، دهلی؛ مورخ ۷ مارس ۲۰۲۰م؛ مقاله ای از آقای کی. سی. سینگ سفیر سابق هند در ایران چاپ کرده است.
-
چالش خارجی
فراخوان رهبر ایران، آیت الله علی خامنه ای، به دولت هند برای «مقابله با هندوهای افراطی» و متوقف کردن «قتل عام مسلمانان»، می تواند نقطه عطف مهمی در واکنش های آشکار در جهان اسلام نسبت به شورش های مذهبی اخیر در دهلی بشمار آید .
-
آیا به سوی یک سلفیسم دیجیتال میرویم؟
از بین ۲۰۰ حساب توئیتری که پربینندهترین محسوب میشود، حدود ۱۵ حساب را میتوان در زمرۀ جریان تأثیرگذار حوزۀ اعتقادی، شخصیتهای سیاسی، روشنفکر و یا مذهبی دانست.
-
درگیری بین اقلیت های بودایی
در سالهای گذشته، مانکهای ملّیگرای میانماری یکی از مهمترین عوامل و مسبّبان حملات اخیر به مناطق مسلماننشین روهینگیا و کشتار آنها بودند و با وجود اینکه هنوز درگیریها و اتفاقات روهینگیا حل نشدهاست، در حال دامن زدن به درگیری دیگری هستند که این بار بین خود اقلیتهای بودایی میانمار است.
-
حزب آر اس اس و انتقام از تاریخ
حزب آر اس اس بر پایه تفکر هندوتوا که یک جریان افراط گرا می باشد، بنیان شده است. بسیاری از هندوهای افراطی معتقند که مسلمانان از هند جدا شده اند و بایستی به پاکستان مهاجرت کنند و چنانچه بخواهند در این کشور بمانند و زندگی کنند بایستی به قوانین و رسوم هندوها پایبند باشند