انتخابات
-
آخرین تحولات انتخابات آینده فیلیپین
سخنان رئیس جمهور فعلی فیلیپین در خصوص کاندیداتوری برای پست معاون رئیس جمهوری در انتخابات آتی.
-
سخنان «هادی العامری» رهبر ائتلاف الفتح در همایش آغاز تبلیغات انتخاباتی
بارزترین بخش های سخنان «هادی العامری» رهبر ائتلاف الفتح در همایش آغاز تبلیغات انتخاباتی بدین شرح بود
-
آیا انتخابات فلسطینی برگزار می گردد؟
پس از اتمام جلسات گفتگو های سیاسی پیرامون کیفیت برگزاری انتخابات فلسطینی بین گروه ها و جنبش های فلسطینی مانند دو جنبش فتح و حماس در کشور مصر، محمود عباس رئیس دولت خودگردان فلسطین در اواخر دی ماه سال گذشته دستور برگزاری انتخابات سه گانه فلسطینی را در سه زمان جداگانه صادر کرد، تلاش های داخلی…
-
انتخابات فلسطینی وحدت بخش است یا تفرقه افکن؟!!
در رابطه با برگزاری انتخابات عمومی فلسطینی(پالمانی، ریاستی و شورایی)، "مصطفی البرغوثی" دبیر کل جنبش "ابتکار ملی فلسطین" گفت: هیچ ضمانت خارجی برای اجرای این انتخابات وجود ندارد و مهمترین موضوع برنامه گفتگوی گروه های فلسطینی دور دوم قاهره بازسازی تشکیلاتی "سازمان آزادیبخش فلسطین" می باشد.
-
عدم مشارکت اکثریت فلسطینیها در انتخابات
بنابر آماری که مرکز علوم اجتماعی و اجرایی "مدی کرمل" به مدیریت دکتر "مهند مصطفی"، امسال کمترین نسبت مشارکت عرب های فلسطینی ساکن در مناطق تحت اشغال صهیونیست ها در انتخابات پارلمانی صهیونیستی از زمان برپایی اولین پارلمان صهیونیستی (سال ۱۹۴۹م) تا کنون مشاهده شد، به گونه ای که فقط ۴۵ % فلسطینی…
-
تلاش همگان برای اجرای انتخابات در موعد مقرر
مهمترین نتیجه جلسات گفتگوی سیاسی بین گروه ها و احزاب سیاسی و نظامی لیبی، این بود که برای برگزاری انتخابات آزاد ریاستی و پارلمانی در تاریخ ۲۴ دسامبر ۲۰۲۱م (۳/۱۰/۱۴۰۰)، شورای ریاستی مستقل و فراگیر و دولت موقت برای دوره انتقالی بوجود آید، که شورای ریاستی لیبی به ریاست "محمد المنفی" و دولت انتقالی…
-
اقلیت های پاکستانی خواستار اجازه شرکت در انتخابات ریاست جمهوری و نخست وزیری شدند
درخواستی در دیوان عالی اسلام آباد ثبت شده که بموجب آن اقلیت های پاکستانی خواستار اجازه شرکت اقلیت ها در انتخابات ریاست جمهوری و نخست وزیر شدند
-
حضور پرشور ایرانیان در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در نخجوان
همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران در حوزه انتخابیه نخجوان نیز انتخابات با حضور پر شور ایرانیان مقیم و دانشجویان شاغل به تحصیل در تاریخ ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار شد.
-
انتخابات ریاست جمهوری ایران در تانزانیا برگزار شد
در روز جمعه ۲۸ خرداد ماه، در تانزانیا همچون بسیاری از کشورهای دیگر سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، جمهوری اسلامی ایران در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا برگزار شد.
-
نظرسنجی مرکز مطالعات البیان پیرامون رفتار شناسی رای دهندگان عراقی در انتخابات پیش روی پارلمانی
مرکز مطالعات و برنامه ریزی البیان در نظرسنجی اخیر خود به بررسی گرایش ها و هم چنین دیدگاههای شهروندان عراقی نسبت به انتخابات پیش روی پارلمانی این کشور پرداخته است.در این نظر سنجی که دارای ۲۰ سوال اصلی است ۱۷۷۰ نفر مشارکت داشته اند. شیوه اجرای این نظر سنجی شیوه تلفنی بوده و پرسش شوندگان به صورت…
-
کفتگوی عمار حکیم با روزنامه مصری
روز پنجشنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ عمار الحکیم رهبر جریان حکمت عراق با روزنامه مصری الاهرام گفتگویی انجام داد که اهم موارد مطرح شده در این گفتگو به شرح زیر است :
-
انتخابات مجلس سنا پاکستان ۲۰۲۱
در انتخابات سنا یک کرسی عمومی اسلام آباد در کانون توجه قرار گرفت.
-
گزارش نتیجه انتخابات شهرداری ها در وین
انتخابات شهرداری ها در وین که هر پنج سال یکبار برگزار می شود، روز یکشنبه ۲۰مهرماه انجام شد.حزب راست میانه مردم ( او فا پ ) ÖVP و سبزها از رای دهندگانی که با پست در انتخابات شرکت کرده بودند بیشتر منتفع شدند و یک ایرانی نقیم نیز وارد پارلمان شهری شد
-
همه پرسی اصلاحات قانون اساسی
نائب رئیس ستاد انتخابات اعلام کرده عدم شرکت در انتخابات، یک جنایت است و مبلغ ۵۰۰ جنیه (حدود ۲۵ یورو) جریمه دارد.
-
العربی الجدید:
فیسبوک محور جدال انتخابات ریاست جمهوری تونس
فضای مجازی و به عبارت بهتر صفحات فیسبوک محل اصلی تبلیغات انتخاباتی و تخریب رقبا در انتخابات ریاست جمهوری ۱۵ سپتامبر شده اند.
-
چرا حضور مردم در پای صندوق های رای کمرنگ است؟
طبق گزارشات از شهرستان ها و مشاهدات عینی از مرکز استان دایکندی، حضور مردم در روند انتخابات ریاست جمهوری کمرنگ و نگران کننده است.
-
پیشنویس قانون انتخابات مجلس نمایندگان عراق سال ۲۰۱۹
با توجه به مصوبات سابق پارلمان عراق و احکام بند اول از ماده ۶۱ و بند سوم از ماده ۷۳ قانون اساسی، ریاست جمهوری عراق در تاریخ ۲۰۱۹ قانون زیر را صادر نمود:
-
انتخابات پارلمانی سال ۹۷ چگونه مهندسی شده است؟
انتخابات پارلمانی سال ۱۳۹۷ افغانستان، جدای از آن که برای کل کشور مایه فضاحت و ناامیدی بود، برای اهل تشیع اما نتایج بسیار نامبارکی داشت. در این انتخابات، شیعیان هم از نظر کمیت نمایندگی و هم به لحاظ کیفیت آن دچار شکست سنگین و جبرانناپذیر شدند.
-
انتخابات پارلمانی در افغانستان: پیشینه ،ساختار و وظایف آن
کارزارهای انتخابات پارلمانی افغانستان ۶مهر۱۳۹۷ به صورت رسمی آغاز شد. بیش از ۲۵۰۰ نامزد از جمله ۴۰۰ زن برای کسب ۲۵۰ کرسی مجلس نمایندگان افغانستان در۲۸ مهر باهم رقابت خواهند کرد.