اندونزی
-
سری ووریانینگسیه مشهور به گیوو روبیانتو
شهرت: گیوو روبیانتو وییوگو (Giwo Rubianto Wiyogo) محل و تاریخ متولد: باندونگ، 8 مه 1962 (۱۸ اردیبهشت ۱۳۴۱ ش)
-
خانم دکتر ماریا الفی انصار
دکترای دانشکده علوم سیاسی و اجتماعی دانشگاه اندونزی (2015).
-
پروفسور امانی لوبیس
وی موفق به کسب عنوان بهترین دانشجوی لیسانس ادبیات انگلیسی دانشگاه الازهر، قاهره در سال 1988 شد. این در حالی بود که سال قبل بورس تحصیلی برای دوره های مطالعات زنان در دانشگاه مک گیل در مونترال کانادا دریافت کرد. پس از آن، تحصیلات فوق لیسانس خود را در رشته تاریخ تمدن اسلامی در دانشگاه شریف هدایت…
-
پروفسور دکتر محمد قریش شهاب
محمد قریش شهاب متولد 16 فوریه 1944 (22 بهمن 1322 ش) در دوران اشغالژاپن در منطقه سولاوسی بدنیا آمده است و اکنون 74 سال دارد. وی دانشمند علوم قرآنی و وزیر اسبق دین (1998) اندونزی است.
-
آشنایی با انتشارات میزان
گروه میزان از چندین بخش تشکیل شده است: انتشار، توزیع، چاپ و رسانه جدید. در زیر مجموعه انتشارات چندین ناشر وجود دارد.
-
حجاب درقانون اساسی 1945 و قانون آچه (اندونزی)
در اندونزی قبل از دوران اصلاحات،[1] زنانی که حجاب داشتند اندک شماربودند. زیرا درآن زمان هنوز حجاب در جامعه تابو محسوب می شد. در اوایل دهه 1990، همراه با افزایش درک دینی، آگاهی زنان مسلمان از پوشیدن حجاب به عنوان پوششی برای اندام های عورتی نیز افزایش یافت. در اوایل سال 2000، روند حجاب و پوشش…
-
پرفسوردین شمس الدین
پروفسور دکتر کیایی حاجی محمد سراج الدین شمس الدین یا معروف به دین شمس الدین (زاده 31 آگوست 1958)، یکی از چهره های محمدیه است که به عنوان رئیس محمدیه برای دوره 2005-2010 و 2010-2015 خدمت کرده است . ...
-
شخصیت های اهل سنت اندونزی درخصوص شیعه چه می گویند؟
واقعیت نشان می دهد که جوامع شیعه در سراسر جهان اسلام وجود دارند و هیچ دولتی نیست که فتوای انحراف یا گمراهی مکتب شیعه و حتی کافر و خارج شدن آن از اسلام را صادر کرده باشد. شیعیان هرگز به عنوان فرقه غیر مسلمان در نظر گرفته نشده اند و از این طریق ثابت شده است که اجازه انجام مناسک حج و عمره در سرزمین…
-
فرهنگ شیعه در اندونزی بخش دوم
منابع تاریخی نشان می دهد که شیعه در مجمع الجزایر اندونزی ساکن بوده اند. مصنوعات فرهنگی (کشف شده از باستان شناسی) در مناطق مختلف از آثار آموزه های اسلام شیعی حکایت دارد. میراث پادشاهی های اسلامی نیز ارتباط انکارناپذیر دارد که شیعه یک مذهب اسلامی جدید الورود به میان مسلمانان سنی نیست...
-
مرکز گفتگو و همکاری تمدن ها
مرکز گفتگو و همکاری تمدن ها یک سازمان غیردولتی بینالمللی است که مقر آن در جاکارتا است و در ژوئن 2007 توسط دانشمندان و فعالان نهادهای مختلف از جمله سازمان های غیر دولتی، دانشگاه ها دولتی از جمله دین شمسالدین (رئیس اسبق سازمان محمدیه)، بختیار افندی (دانشگاهی)، هاجریانتو توهاری (معاون اسبق…
-
مرکز دین و صلح اندونزی
کنفرانس دین و صلح اندونزی یک سازمان غیر انتفاعی، غیر فرقه ای، غیر دولتی و مستقل است که به پیشبرد و ترویج گفتگوی بین ادیان، دموکراسی و صلح در اندونزی اختصاص دارد. ICRP توسط رهبران ادیان مختلف در اندونزی تأسیس شد. تلاش های ICRP برای تشویق گفتگو برای ایجاد یک زندگی مذهبی دموکراتیک، اومانیستی و…
-
فعالیت های علمی شیعه معاصر در اندونزی (بخش اول)
شیعه از زمان های طولانی وارد اندونزی شده و تاکنون رشد چشمگیری داشته است . یکی از عوامل پذیرش شیعه توسط جامعه اندونزی بعد عقلانیت آن بود که مبلغان همیشه جنبه علمی، عقلانی و استدلالی این مکتب را، علاوه بر بعد اخلاقی آن، بر همه مقدم داشته و می دارند.
-
حجاب در اندونزی (بخش اول )
استفاده از حجاب مربوط به احکام اسلامی برای پوشاندن عورت یا قسمت های از بدن است که باید در برابر دیگران به غیر از شوهر یا محرم پوشانده شود. حجاب در قوانین ملی اندونزی مقوله ای اختیاری است و اصطلاح جلباب برای بیان حجاب استفاده می شود که یک کت یا جامه گشاد است و زنان مسلمان اندونزی از آن استفاده…
-
مسجد استقلال اندونزی
مسجد استقلال در جاکارتای اندونزی یکی از بزرگترین مساجد جهان به حساب می آید که زمینی به مساحت ۱۰ هکتار و گنجایش 200 هزار نفر را دارد. طرح این مسجد از زمان استقلال اندونزی آغاز شده و به خاطر بزرگی آن ۱۷ سال ساخت آن طول کشیده است و دارای معماری جالب با سقف های بسیار بلند است که در نوع خود زیبا…
-
موسسه یا دبیرستان مطهری
موسسه مطهری با عنوان دبیرستان ممتاز مطهری در سال۲۰۰۲ یکی از مدارس آزمایشی برای اجرای KBK (مدارس مبتنی برشایستگی) از 40 دبیرستان نمونه درسراسر اندونزی و یکی از مدارس آزمایشی برای اجرای PBK (آموزش ویژه: شخصیت و اخلاق) از هشت مدرسه توسط وزارت معارف ملی ایجاد شده است. درسال ۲۰۰۵، به عنوان یک مدرسه…
-
نگاهی به کاندیدای ریاست جمهوری و معاونان – اندونزی(2)
امسال،روند انتخابات ریاست جمهوری شامل سه نامزد ریاست جمهوری و معاون ریاست جمهوری خواهد بود که برای جلب حمایت مردم اندونزی با یکدیگر رقابت خواهند کرد. انتخابات در تاریخ 14 فوریه 2024 برگزار خواهد شد.
-
تحلیلی بر انتخابات ریاست جمهوری 2024 اندونزی
دوره ریاست جمهوری نه ساله جوکوی به خط پایان نزدیک شده است. انتخابات ریاست جمهوری اندونزی با ثبت نام نامزدها رسما وارد کارزار انتخاباتی شده و کمتر از یکماه تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اندونزی باقیمانده است. هرکدام از نامزدها هم با انتخاب معاون اول خود تبلیغات رسمی و رسانه ای خود را…
-
جایگاه حقوق زنان در قوانین و مقررات اندونزی (بخش دوم)
قانون زنان دراندونزی براساس باورها وکارشناسان حوزه زنان اندونزی تبعیض آمیز ونابرابر است. براساس فعالان حقوق زنان در اندونزی درحالی که قانون باید منصفانه یا حساس به جنسیت باشد تا تحقق حقوق بشر زنان را تضمین کند. با پیروی از اصل
-
جایگاه حقوق زنان در قوانین و مقررات اندونزی (بخش اول)
قانون زنان دراندونزی براساس باورها وکارشناسان حوزه زنان اندونزی تبعیض آمیز ونابرابر است. براساس فعالان حقوق زنان در اندونزی درحالی که قانون باید منصفانه یا حساس به جنسیت باشد تا تحقق حقوق بشر زنان را تضمین کند. با پیروی از اصل
-
سازمان اسلامی نهضت العلماء (NU) بخش سوم
نهضتالعلماء یکی ازسازمان اسلامی اندونزیایی است که در زمانی بعنوان یک حزب سیاسی دراندونزی بود. نهضت العلماء دارای اعضایی از 40 میلیون (2013) تا بیش از 95 میلیون (2021) است. نتایج بررسی سال 2022 نشان می دهد که 59.2 درصد از کل جمعیت مسلمان اندونزی ادعا می کنند که نهضت العلمایی هستند. اگر مسلمانان…
-
سازمان اسلامی نهضت العلماء (NU) بخش دوم
نهضتالعلماء یکی ازسازمان اسلامی اندونزیایی است که در زمانی بعنوان یک حزب سیاسی دراندونزی بود. نهضت العلماء دارای اعضایی از 40 میلیون (2013) تا بیش از 95 میلیون (2021) است. نتایج بررسی سال 2022 نشان می دهد که 59.2 درصد از کل جمعیت مسلمان اندونزی ادعا می کنند که نهضت العلمایی هستند. اگر مسلمانان…
-
سازمان اسلامی نهضت العلماء (NU) بخش اول
نهضتالعلماء یکی ازسازمان اسلامی اندونزیایی است که در زمانی بعنوان یک حزب سیاسی دراندونزی بود. نهضت العلماء دارای اعضایی از 40 میلیون (2013) تا بیش از 95 میلیون (2021) است. نتایج بررسی سال 2022 نشان می دهد که 59.2 درصد از کل جمعیت مسلمان اندونزی ادعا می کنند که نهضت العلمایی هستند. اگر مسلمانان…
-
سازمان اسلامی محمدیه به روایت امروز
سازمان اسلامی محمدیه یکی از بزرگترین سازمان های اسلامی در اندونزی است. از زمان تأسیس تا کنون تعداد پیروان محمدیه به میلیون ها نفر رسیده است (60 میلیون در سال 2019) که در مناطق مختلف اندونزی پراکنده اند.
-
چشم انداز همکاری اندونزی و چین در حل بحران غزه
رتنو مارسودی، وزیر امور خارجه اندونزی و وزیر خارجه سازمان همکاری اسلامی (OIC) با وانگ یی، وزیر امور خارجه چین برای گفتگو در مورد مناقشه غزه دیدارکردند. چشم انداز دیپلماسی بین المللی اخیرا شاهد تغییر قابل توجهی بوده است که مشخصه آن نقش نوظهور کشورهایی مانند چین و اندونزی است. این کشورها با رویارویی…
-
تحلیل و بررسی توسعه بازار صادرات و واردات فرهنگی در اندونزی (بخش دوم)
رویج برنامههای تبادل فرهنگی (با رویکرد توسعه اقتصادی) بین جمهوری اسلامی ایران و کشور اندونزی از اهمیت ویژه در راهبرد تعمیق حضور طولانی مدت ایران در بازار فرهنگی اندونزی برخوردار است. از جمله فرصت موجود در این بخش می توان به تاکتیک هایی نظیر حضور فعال در نمایشگاههای هنری (در زمان نگارش این…
-
تحلیل و بررسی توسعه بازار صادرات و واردات فرهنگی در اندونزی (بخش اول)
هدف از این تحلیل و گزارش شناسایی ساختارمدیریت فرهنگی حاکم بر کشور اندونزی و ترسیم چهارچوبی از فرصت ها و راهکارهای موجود در زمینه های فرهنگی این کشور جهت حضور فعال رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در این حوزه با رویکرد کسب و توسعه سهم بازار اقتصادی مطلوب بترتیب در بازه های…
-
دانشگاه پرزیدنت (President University)
دانشگاه پرزیدنت یک آموزش عالی (دانشگاه) خصوصی با استانداردهای بین المللی است که درمنطقه صنعتی جابابِکا (جاوه غربی - بِکاسی)، بزرگترین منطقه صنعتی در جنوب شرقی آسیا واقع شده است....
-
خانواده و سبک زندگی در اندونزی
اکثریت جمعیت اندونزی مسلمان هستند. اسلام دین اکثریت در اندونزی است و حدود 87 درصد از جمعیت این کشور به آن عمل می کنند. اگرچه اکثریت آنها مسلمان هستند، اندونزی دارای ادیان دیگری از جمله مسیحیت (پروتستان و کاتولیک)، هندوئیسم، بودیسم و ادیان سنتی است. جامعه اندونزی از نظر مذهبی، فرهنگی و قومی…
-
پاکستانی ها بیشترین تعداد بورسیه تحصیلی اندونزی را دریافت می کنند
پاکستان در حال حاضر بیشترین تعداد بورسیه تحصیلی دانشگاهی اندونزی را در رده های مختلف دریافت می کند و علاقه شدید متقاضیان پاکستانی برای ادامه تحصیلات عالی خود در اندونزی نشان دهنده روابط علمی دوجانبه و روح دوستی بین اندونزی و پاکستان است. این دیدگاه ها توسط سفیر اندونزی، آدام توگیو، هنگام سخنرانی…
-
سیستم آموزشی در اندونزی
نظام های آموزشی در اندونزی شامل مدارس، دانشگاه ها، موسسات آموزشی و سایر سازمان های آموزشی است که به عنوان نهاد های اصلی برای آموزش و پرورش نسل جوان و تقویت توانایی های افراد جامعه عمل می کنند.