-
نقد فرهنگ جهیزیه در پاکستان
بر اساس قانون جهیزیه و هدایای عروس (محدود شده) پاکستان، ۱۹۷۶، جهیزیه به ارزش بیش از ۵۰۰۰ روپیه ممنوع است و مطالبه مهریه جرم قابل مجازات است.
-
قانون حق انتشار در پاکستان
اثر پاکستانی به معنای یک اثر ادبی، نمایشی، موسیقیایی یا هنری است که نویسنده آن شهروند پاکستان است و شامل اثر سینماتوگرافی یا رکوردی است که در پاکستان ساخته یا تولید شده باشد.
-
چرا پاکستان و هند روز استقلال را به فاصله یک روز جشن می گیرند؟
پاکستان و هند به دلیل شرایط تاریخی ویژهای، روزهای استقلال خود را به فاصله یک روز جشن میگیرند. در نیمه شب ۱۴ اوت ۱۹۴۷ قانون استقلال هند به اجرا درآمد و کشور به دو قلمرو مستقل هند و پاکستان تقسیم شد. هرچند این قانون تاریخ ۱۵ اوت را به عنوان روز استقلال هر دو کشور تعیین کرد، پاکستان روز استقلال…
-
قانون زکات در پاکستان
کراچی: در پاکستان، سیستم جمعآوری و توزیع اجباری زکات و عشر در سال 1980 با فرمان ژنرال محمد ضیاءالحق مبنی بر کسر سالانه 2.5 درصدی از حسابهای بانکی شخصی در روز اول ماه مبارک رمضان آغاز شد. درآمدی که برای فقرزدایی مصرف شود و در سال 1999 احکام تکمیلی تصویب و ابلاغ شد.
-
تاملی بر قانون اساسی پاکستان
کراچی: در حالی که قانون اساسی پاکستان با هدف شکل دادن به یک هویت ملی از طریق میانجیگری بین گروه های قومی مختلف تدوین شده است، اما اکنون با چالش های اساسی روبرو است، زیرا برخی از قضات به دنبال ایفای نقش های انقلابی هستند.
-
گزاشی از حذف بودجه اختصاص یافته به اقلیت های مذهبی پاکستان و حقوق اقلیت ها در پرتو قانون اساسی پاکستان
تمام اقلیت های مذهبی پاکستان از حقوق اساسی برخوردار هستند، زیرا قانون اساسی پاکستان ضامن حقوق برابری برای همه شهروندان این کشور است. پاکستان بعد از استقلال مواجه مسائل و مشکلات گونا گونی بوده، لذا نتوانسته بسیاری از مسائل حائز اهمیت را توجه دهد،
-
مجلس سنا قانونی را در برابر توهین به اهلبیت (ع) همسران پیامبر و صحابه تصویب کرد
مجلس سنا قانونی را تصویب کرد که هدف آن افزایش مجازات حبس ابد و مجازات بالای 10 سال برای افرادی است که به امهات المومنین (همسران پیامبرگرامی)، اهل بیت، خلفای راشدین و صحابهکرام بیاحترامی میکنند. این مجلس لایحه قوانین کیفری (اصلاح) را تصویب کرد که به دنبال اصلاح قانون مجازات پاکستان (PPC)،…
-
سخنگوی شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان: اجازه [سفر] حج برای زنان بدون محرم، مشروط به شرایط خاصی است.
شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان نظر خود را مبنی بر اینکه زنان پاکستانی بدون محرم مجاز به رفتن به سفر حج است، به وزارت امور مذهبی اعلام کرد. این نظرخواهی در پی اعلام عربستان سعودی مبنی بر پذیرش زنان بدون محرم برای سفر حج تمتع و عمره صورت گرفته است.