هفتمین کنگره امت اسلامی اندونزی به عنوان شکلی از مسئولیت مذهبی، ملیتی و امت اسلامی روز جمعه، ۲۸ فوریه در شهر پانکال پینانگ، بانکا بِلیتونگ برگزار شد. محی الدین جنیدی، معاون رئیس مجلس علمای اندونزی گفت که مسلمانان اندونزی موظف هستند، جهت و مسیر زندگی ملت و کشور را مطابق با هدف اصلی تأسیس آن، دنبال کنند.

هفتمین کنگره امت اسلامی اندونزی به عنوان شکلی از مسئولیت مذهبی، ملیتی و امت اسلامی روز جمعه، ۲۸ فوریه در شهر پانکال پینانگ، بانکا بِلیتونگ برگزار شد. محی الدین جنیدی، معاون رئیس مجلس علمای اندونزی گفت که مسلمانان اندونزی موظف هستند، جهت و مسیر زندگی ملت و کشور را مطابق با هدف اصلی تأسیس آن، دنبال کنند.

۹ بیانیه از نتایج کنگره به شرح زیر است:

  1. دعوت از همه شهروندان این ملت، به ویژه رهبران و مقامات کشور که طرز فکر ملیتی را با طرز فکر دینی تضاد نکنند. این نوعی از انکار موافقت ملی (میثاق وطنی) است که پنچاسیلا را اساس دولت و قانون اساسی ۱۹۴۵ جمهوری اندونزی را به عنوان اساس قانون اساسی این کشور قرار داده است.

مسلمانان اندونزی بر این باورند که بنیاد این کشور مطابق با آموزه های اسلام است. ارزش های موجود در پنچاسیلا تبلور ارزش های دینی در اندونزی است.

  1. دعوت از مدیران و مجریان دولت که به صورت مستمر و پیوسته دستورالعمل قانون اساسی و قوانین را اجرا، احکام و مقررات مربوط را اقامه می کنند، و مجازات بسیار سخت و عادلانه علیه هر متخلف، بدهند. در خصوص عمل فساد (مالی)، تبانی و پارتی بازی که برای کشور بسیار مضر است، عاملان باید دشمن مشترک باشند و باید بدون تبعیض حداکثر مجازات داده شوند.
  2. دعوت از احزاب سیاسی که به صورت مستمر و پیوسته مسئولیت ملی را در انجام وظایف خود، مقدم بدانند، صدای مردم را گوش دهند، نظارت و توازن در مورد سیاست های مقننه، اجراییه و قضاییه انجام دهند، به انجام آموزش و کاردسازی سیاسی مداوم بپردازند، در تشکیل یک فرهنگ سیاسی دموکراتیک، مدرن، مشارکتی، پاسخگو فعال باشند، به حقوق مردم احترام بگذارند، فقط به فکر قدرت و سیاست عملی گرایش پیدا نکنند.
  3. دعوت از مدیران و مجریان دولت که گرایش به توسعه اقتصاد اجتماعی و مردمی افزایش دهند و همه سلطه نیروهای بازار را از طریق قانون‌گذاری، خدمات عمومی، هدفمندی یارانه ها و مشوق ها و همچنین ایجاد فضای اقتصادی ملی عادلانه و متمدن برای تحقق اصل عدالت اجتماعی برای همه مردم اندونزی، از بین ببرند.
  4. تشویق مدیران و مجریان دولت و مسلمانان و جامعه کسب و کار که به طور مشترک به توسعه اقتصادی مردمی مبتنی بر اقتصاد و اموال اسلامی، بپردازند، اقتصاد اسلامی را پایه اقتصاد ملی از طریق توسعه صنعت حلال، امور مالی اسلامی، صندوق های اجتماعی و تجارت اسلامی قرار دهند.
  5. دعوت از همه مسلمانان که روحیه وحدت در بین مسلمانان را در اولویت قرار دهند، درک دینی معتدل (وسطیت اسلام)، توسعه دهند، از اعمال دینی منجر به لیبرالیسم، همگرائی، سکولاریسم و ​​کثرت گرایی دینی جلوگیری کنند و به تقویت همکاری پایدار بین سازمان ها و نهادهای اسلامی برای بهبود کیفیت زندگی مسلمانان در زمینه های مختلف، بپردازند.
  6. دعوت از دولت که در تدوین سیاست‌های آموزش ملی، به هدف شکل گیری جوانانی مؤمن و باتقوا، نجیب، دارای روحیه تولیدی و رقابتی، مستقل، مقتدر، با اعتماد به نفس و با شخصیت شریف که تحت تأثیر ایدئولوژی های سکولاریسم، هداونیسم، مصرف گرایی و لیبرالیسم قرار نگیرند و همچنین دارای بینش ملی و مذهبی معتدل، توجه ویژه داشته باشند.
  7. تشویق سازمان‌ها و مؤسسات اسلامی برای بهینه سازی بیشتر فن آوری اطلاعات جهت تبلیغ، آموزش اسلامی، اقتصاد و تشکیل "داده های بزرگ" از امت که می تواند به عنوان مرجع در توسعه مسلمانان و زندگی دینی و همچنین جلوگیری از تلاش‌های مختلف برای تحریف واقعیت و ایجاد ذهنیت منفی نسبت به مسلمانان و به ضرر آن‌ها.
  8. دعوت از دولت که به صورت مستمر و پیوسته سیاست های خارجه آزاد – فعال را با مشارکت بیشتر در حل مناقشاتی مسلمانان در مناطق مختلف جهان، اجرا کنند، صلح جهانی را با تبدیل شدن به یک مذاکره کننده برای کشورهای درگیر، حفظ کنند و ارزش های پنچاسیلا در مدیریت هماهنگی زندگی ملت و کشور با جامعه بین المللی، به ویژه کشورهایی که در اثر جنگ درگیر هستند، ترویج کنند.

شنبه،۲۹ فوریه ۲۰۲۰(۱۰ اسفند ماه ۱۳۹۸)

منبع: سایت های وزارت دین و رپوبلیکا

https://liputanislam.com/nasional/kongres-umat-islam-indonesia-hasilkan-۹-poin-kesepakatan/

کد خبر 1004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =