در سال ۱۹۷۵ «بنیاد تحقیقاتی کشتی سازی و صنایع وابسته» توسط ریو ایچی ساساکاوا تاسیس شد و در سال ۱۹۸۶ (اول سپتامبر) با نام «بنیاد صلح ساساکاوا» به عنوان یک بنیاد خصوصی غیرانتفاعی با حمایت مالی بنیاد ژاپن و صنعت مسابقات قایقرانی سرعت ژاپن، فعالیت خود را با اهداف دیگر آغاز کرد.

در سال ۱۹۷۵ «بنیاد تحقیقاتی کشتی سازی و صنایع وابسته» توسط ریو ایچی ساساکاوا تاسیس شد. اما این بنیاد در سال ۱۹۸۶ (اول سپتامبر) با نام «بنیاد صلح ساساکاوا» به عنوان یک بنیاد خصوصی غیرانتفاعی با حمایت مالی بنیاد ژاپن و صنعت مسابقات قایقرانی سرعت ژاپن، فعالیت خود را با اهداف دیگر آغاز کرد. نخستین رئیس این بنیاد سِتسویا تابوچی بود. اما در سال ۱۹۸۷ ریوایچی ساساکاوا به جای او نشست. نام این بنیاد از موسس آن ریوایچی ساساکاوا گرفته شده است.

ریوایچی ساساکاوا تاجر بود و به ورزش نیز علاقه داشت. او در سال ۱۸۹۹ در شهر اوساکا به دنیا آمد و در سال ۱۹۹۵ در شهر توکیو درگذشت. ساساکاوا موسس بنیاد ژاپن است. در سال ۲۰۱۱ بنیاد صلح ساساکاوا به عنوان یک بنیاد حقوقی با منافع عمومی ثبت گردید.

در سال ۲۰۱۵ بنیاد صلح ساساکاوا با «بنیاد کشتی رانی و اقیانوس ها» ادغام شد و به این ترتیب به بزرگترین بنیاد حقوقی با منافع عمومی در آسیا تبدیل گردید. همچنین در این سال به عنوان زیرگروه «بنیاد ژاپن» وارد این بنیاد شد و به عنوان «مرکز تحقیقاتی سیاسیت گذاری های خارجی» فعالیت خود را ادامه داد.

در سال ۲۰۱۷ مدیریت میان مدت و بلند مدت خود را بازبینی کرد و اصلاحات اساسی اعمال نمود. برای جذب سرمایه گذاری های بیشتر، تعدادی از بورسیه های مناطق را با هم ادغام کرد. در این سال پنج هدف اصلی برای بنیاد تعیین گردید: قوی تر کردن رابطه ژاپن و آمریکا، گسترش حضور ژاپن در آسیا، افزایش درک و شناخت ژاپن از اسلام و ارتباط بیشتر با کشورهای اسلامی در خاورمیانه، پیشنهاد ایجاد قانون کنترل جدید بر اقیانوس ها و قدرت بخشیدن به زنان.

امروزه این بنیاد یک بنیاد خصوصی و حقوقی با منافع عمومی است واز طریق برگزاری سمپوزیوم ها، کنفرانس ها، نشست ها ، کارگاه ها و درخواست ارائه مقالات و گزارش ها  از پژوهشگران و اساتید دعوت می کند تا در ارائه راه حل جهت حل و فصل مشکلات سیاسی و محیط زیست به جامعه بین الملل کمک کنند.

از سال ۲۰۱۱ این بنیاد برای اینکه نظر عموم مردم جهان را جلب کند و از طرف سایر کشورها مورد تایید قرار بگیرد از طریق انواع مختلف پروژه ها به همکاری های بین المللی پرداخته است. به این پروژه ها «پروژه های مشخص و برنامه ریزی شده» می گویند.  بنیاد صلح ساساکاوا در آمریکا و کشورهای اسکاندیناوی نیز شعبه دارد.

فعالیت بنیاد صلح ساساکاوا عمدتا پیرامون شش موضوع اصلی می باشد: صلح، جنسیت، اقیانوس ها، امنیت معلولان، اسلام، حرکت ها و نمودهای اجتماعی

اهداف این بنیاد با تکیه بر نوآوری ها و ایده های بخش خصوصی عبارتند از تعریف روابط جدید میان کشورها، تشویق به صلح و امنیت جهانی، حل مشکلات مختلف در کشورها یا مناطق دیگر، پاسخ به تغییرات و محیط زیست اجتماعی، مشارکت در ایجاد ثبات برای پیشرفت جامعه بشری که پیچیده تر و سرسخت تر از گذشته شده است، ارائه برنامه و انجام تحقیقات برای ساخت و تدوین یک سیستم نظارتی جدید برای جوامع، جذب همکاری های کشورهای دیگر و تبادل اطلاعات و نیروی انسانی.

سوابق و فعالیت های دکتر تاکانا رئیس بنیاد

- متولد ۱۹۵۰ در استان کاناگاوا متاهل و دارای دو فرزند دارد. گرایش سیاسی به حزب لیبرال دموکرات دارد

- ۱۹۷۲ در رشته اقتصاد از دانشگاه توکیو

- ۱۹۷۹ در رشته مدیریت MBA از دانشگاه case western reserved آمریکا

- ۱۹۷۹ در وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن مشغول به کار شد.

- ۱۹۸۹ معاون بخش صنعت، تکنولوژی و علوم  سازمان همکاری های اقتصادی و پیشرفت

- در سال های ۱۹۹۵-۱۹۹۰ رئیس بخش صنعت، تکنولوژی و علوم

- ۱۹۹۵ رئیس بخش امور مالی ، برنامه ریزی و سیاستگذاری وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت

- ۲۰۰۰-۱۹۹۸ سفارت ژاپن در آمریکا

- ۲۰۰۰ نماینده ویژه موسسه تحقیقاتی اقتصاد، تجارت و صنعت

- ۲۰۰۴-۲۰۰۰ رئیس کل دپارتمان سیستم تجاری چندجانبه وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت

- ۲۰۰۴ تا سال ۲۰۰۷ رئیس بخش صنعت، تکنولوژی و علوم در سازمان همکاری های اقتصادی و پیشرفت

- ۲۰۰۷ جانشین کلود ماندیل در آژانس بین المللی انرژی شد و در سال ۲۰۱۱ وزیر اقتصاد هلند جانشین او شد.

- در موسسه انرژی و اقتصاد ژاپن، عضو پیوسته بخش امنیت و ثبات انرژی است

- تدریس در دانشکده سیاست عمومی در دانشگاه توکیو ودستیار در دانشگاه کلمبیا در نیویورک

-  او حامی انرژی هسته ای پیشرفته ژاپن و از همکاری های بین المللی میان ژاپن و کره جنوبی جهت ساخت راکتور انتگرال سریع و اقتصادی حمایت می کند.

- در سال ۲۰۱۵ رئیس بنیاد صلح ساساکاوا و عضو هیئت مدیره شرکت چیوداکاکوکِن سِتسو شد.

- او اعتقاد دارد درحالی که قدرت های جهانی آمریکا، چین و روسیه تاثیرگذار هستند، درخاورمیانه قدرت میان عربستان سعودی، ترکیه و ایران در جریان است. شناخت دنیای امروز کمک می کند تا راه حل های مناسبی برای برقراری صلح و امنیت جهانی ارائه دهیم.

کد خبر 1139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =