جدیدترین مطالعات درباره جوانان آلمانی نشان می‌دهد که یک چهارم آن‌ها از مشکلات روحی و روانی رنج می‌برند و شرایط نسل جوان به طور کلی در حالت بحران است. از سال ۲۰۲۰، هر شش ماه یک‌بار، مطالعاتی فراگیر درباره گروه سنی جوانان در آلمان انجام می‌شود که می‌تواند اطلاعات مفیدی درباره خواسته‌ها و نیازهای جوانان آلمانی در اختیار مسئولان دولت فدرال قرار دهد. کلاوس هورلمان، از محققانی است که در مطالعات مربوط به جوانان آلمان مشارکت دارد. این پژوهشگر جوان، نتیجه مطالعات جدید را یک هشدار جدی و فوری برای مسئولان دولت فدرال می‌داند. او در این باره می‌گوید: «ما در حال‌حاضر در آلمان با یک مشکل واقعی و جدی روبرو هستیم. چنین سطح بالایی از اختلالات روانی جدی در نسل جوان بسیار خطرناک است و به ندرت در آلمان رخ داده است.»

جدیدترین مطالعات درباره جوانان آلمانی نشان می‌دهد که یک چهارم آن‌ها از مشکلات روحی و روانی رنج می‌برند و شرایط نسل جوان به طور کلی در حالت بحران است. از سال ۲۰۲۰، هر شش ماه یک‌بار، مطالعاتی فراگیر درباره گروه سنی جوانان در آلمان انجام می‌شود که می‌تواند اطلاعات مفیدی درباره خواسته‌ها و نیازهای جوانان آلمانی در اختیار مسئولان دولت فدرال قرار دهد. 

کلاوس هورلمان، از محققانی است که در مطالعات مربوط به جوانان آلمان مشارکت دارد. این پژوهشگر جوان، نتیجه مطالعات جدید را یک هشدار جدی و فوری برای مسئولان دولت فدرال می‌داند. او در این باره می‌گوید: «ما در حال‌حاضر در آلمان با یک مشکل واقعی و جدی روبرو هستیم. چنین سطح بالایی از اختلالات روانی جدی در نسل جوان بسیار خطرناک است و به ندرت در آلمان رخ داده است.»

برای انجام مطالعات مربوط به نسل جوان آلمان، کلاوس هورلمان به همراه سایمون اشنتزر با بیش از هزار نوجوان و جوان در فاصله سنی ۱۴ تا ۲۹ سال و از ایالت‌های مختلف مصاحبه‌ کرده‌اند. در میان جوانانی که مورد مطالعه قرار گرفته‌اند؛ کارآفرینی به نام کوزیما کیسل و دانشجویی به نام مارلین جاگر وجود دارند که هر دو ۲۳ ساله هستند و هر دوی آن‌ها برای حل مشکلات روحی و روانی جوانان آلمانی، خواسته‌های یکسان و مشخصی از سیاستمداران و افراد مهم جامعه دارند. کیسل در این باره گفته است:«برای اینکه نسل ما بتواند با اعتماد به نفس با آینده روبرو شود، قطعاً مراکز مشاوره و درمانی بیشتری نیاز داریم. منظور من مکان های درمانی است که برای رفتن به آن‌ها، لازم نیست شش ماه یا حتی بیشتر منتظر بمانیم.»

مارلین جاگر نیز گفته است: «اگر واقعاً گفت‌وگو بین نسل‌ها را ترویج کنیم، بزرگ‌ترها، جوانان را بیشتر از گذشته درک کنند و سیاستمداران همدلی بیشتری با نسل جوان نشان دهند، گام بزرگی برای رفع مشکلات روحی و روانی جوانان در جامعه آلمان برمی‌داریم.»

لینک منبع:

https://www.ndr.de/kultur/Jugend-in-Deutschland-Hohes-Mass-an-psychischen-Stoerungen,jugendstudie106.html       منبع:شبکه خبری شمال آلمان

کد خبر 14253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =