۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸

آیا مردم از فعالیت مدارس دینی قزاقستان رضایت دارند؟

پنج مدرسه-کالج  و چهار مدرسه مذهبی در قزاقستان فعالیت می کند که به گفته کارشناسان، برخی از والدین دانش آموزان بدرفتار که به درس علاقه ندارند آنها را پیش از ورود به دانشگاه به این مدارس می فرستند تا از راه آموزه های دینی تربیت شوند.

به گفته دین شناسان این امر یکی از نقاط ضعف مدارس مذهبی است، زیرا والدین این دانش آموزان بر این باور هستند که با این کار فرزندانشان را به راه صحیح هدایت می کنند، اما دانش آموزان در نهایت امام جماعت می شوند در حالی که سواد کافی ندارند و با افکار و دیدگاه بسته رشد کرده اند. آنها در ظاهر امام جماعت هستند و مردم از آنها انتظار رفتار معنوی و عقلانی دارند اما در باطن نمی توانند به این انتظارات پاسخ دهند.
باید دانش آموزان درس خوان و کوشا که در کنکور موفق شده اند، در رشته های دینی و مذهبی تحصیل کنند.
از دیگر مشکلات مدارس مذهبی تدریس تک بعدی درس قرآن است و به دانش آموزان این مدارس هیچ گونه اطلاعاتی درباره سکولاریسم داده نمی شود و نتیجه آن پیوستن آنها به گروه های مذهبی مخرب است.

با توجه به این مشکلات، باید مانند کشور تاتارستان مدارس دینی را در سطح بالاتری تاسیس کرد تا شاگردان با سواد و دارای اطلاعات کافی دینی وارد جامعه شوند.

«عبدالصمد» معاون مدیر مدرسه آستانا، ضمن مخالفت با  نطر دین شناسان می گوید، دانش آموزانی که در مدارس مذهبی مشغول به تحصیل هستند، درس خوان و با تربیت هستند. ایشان تاکید کرد: نبود روش آموزشی صحیح از مشکلات اصلی مدارس مذهبی است و هر استادی به شیوه خود تدریس می کند و شیوه تدریس یکسانی وجود ندارد. دانشگاه های مذهبی و دینی، فارغ التحصیلان مدارس دینی را بدون کنکور در دانشگاه می پذیرند، اما این شیوه درست نیست و برای تمام دانش آموزان باید کنکور یکسان برگزار شود.

Kazislam.kz

۱/۸/۱۳۹۸

کد خبر 1527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =