دانشگاه قطر در بیانیهای اعلام کرد که این پروژه بر اساس نمایه سازی مجلداتی متشکل از آرشیو منابع و روزنامه های قطری انجام شده است که در بیست و هفت جلد تنظیم و برای محققین قابل دسترسی است.
بر این اساس، این کتابخانه تلاش میکند تا اسناد تاریخی را ساماندهی، حفظ و جمعآوری نموده و آنها را با در نظر گرفتن حقوق مالکیت معنوی در اختیار علاقهمندان قرار دهد تا از این طریق به حفظ فرهنگ و رویدادهای تاریخی کشور و انتقال آنها به نسل های بعد کمک کند.
فاطمه النعیمی، رئیس بخش خدمات کاربران کتابخانه دانشگاه قطر در این زمینه گفته است: «این پروژه دارایی های کتابخانه را غنی و دسترسی محقق را به اطلاعات تاریخی از طریق فهرست کتابخانه آسان تر می کند. «أسماء نصیر» کارشناس خدمات اطلاع رسانی کتابخانه نیز تاکید دارد که این پروژه بر اساس نمایه سازی سرفصل های مهم مقالاتی است که در مجلدات روزنامه ها، منابع قدیمی و سایر اسناد مهم قدیمی مرتبط با حوزه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و صنعتی منتشر شده است.
این پروژه همچنین توسعه روزنامهنگاری در کشور قطر را در دوره تاریخی مهمی مدرن سازی کشور یعنی از دهه پنجاه قرن بیستم تا آغاز دهه هشتاد را نیز تشریح می کند. علاوه بر این، مجموعه ای از مقالات و تحقیقات روزنامه نگاری درباره نهضت آموزشی، بهداشتی، شهری و ورزشی کشور قطر و نیز نخستین پروژه های مدرن سازی کشور را پس از استخراج نفت پوشش می دهد.
نظر شما