سفیر اسرائیل خواستار نظارت بر مساجد آلمان و اخراج امامان خارجی شد

سفیر اسرائیل در برلین برای مبارزه با یهودی‌ستیزی خواستار آموزش امامان در آلمان با بودجه دولتی و ممنوعیت کار واعظان خارجی شد. «ران پروسور» در مورد اسلام‌گرایان هشدار داد که آنها از مهمان‌نوازی آلمانی‌ها سوءاستفاده می‌کنند.

«ران پروسور»، سفیر اسرائیل در برلین از مقامات آلمان خواست، با قاطعیت بیشتری با نفرت‌پراکنی علیه یهودیان وارد عمل شود. وی تاکید کرد: اسرائیل با برخی از امامان که خارج از کشور به آلمان آمدند و کار می کنند مشکل دارد. پروسور به روزنامه فونکه گفت: «ما با برخی از امامانی که از خارج آلمان می‌آیند مشکل داریم. باید برای همه روشن باشد: امامان با یک ایدئولوژی می‌آیند که می‌خواهند به وسیله آن آلمان و اروپا را تغییر دهند.» به همین دلیل باید بر مساجد نظارت بهتری اعمال شود. او گفت، بهتر است که آلمان خودش امامان را در سطح وسیعی تربیت کند و برای امامان خارجی ممنوعیت کار قائل شود. پروسور مدعی شد که اسلام گرایان از مهمان نوازی آلمان برای پیشبرد برنامه خود سوء استفاده می کنند. سفیر اسرائیل در آلمان گفت، نباید به دلیل دست‌کاری سیاسی از اقدامات سخت‌گیرانه دوری کرد. این یک مسئله آموزشی و تربیتی در درازمدت است: «اما اکنون ما باید با ترور و خشونت در خیابان‌های آلمان، از جمله از طریق قوانین کیفری، مقابله کنیم.» پروسور به طور مشخص تاکید کرد: «آلمان باید قانون را تغییر دهد و محدوده آزادی بیان را دقیق‌تر مشخص کند. تظاهرات مسالمت‌آمیز باید امکان‌پذیر باشد، اما تحریک و نفرت‌پراکنی علیه یهودیان، اسرائیل و دموکراسی باید پیامد کیفری داشته باشد.»

سفیر اسرائیل به افکار عمومی آلمان در مورد نگرش ساده‌لوحانه هشدار داد و گفت: «حماس و حزب‌الله فقط علیه اسرائیل نیستند. آنها کل جوامع غربی را منحط می‌دانند. آنها از همجنس‌گرایان متنفرند و حقوق اولیه زنان را به رسمیت نمی‌شناسند. ما یهودیان در ردیف اول نشسته‌ایم. اگر آلمانی‌ها اقدام نکنند، فردا به گریه خواهند افتاد.» سفیر آلمان به اتفاقاتی که از ۷ اکتبر بدین سو در خیابان‌ها و شبکه‌های اجتماعی آلمان می‌گذرد اشاره کرد و مدعی شد: «در آنجا برای نابودی دولت یهودی فراخوان داده می‌شود. مواد آتش‌زا به کنیسه‌ها پرتاب می‌شود و خانه‌هایی که یهودیان در آن زندگی می‌کنند را با ستاره داود مشخص می‌کنند. پرچم فلسطینی را بر روی بناهای تاریخی برافراشته می‌کنند و حتی به ایجاد خلافت اسلامی در آلمان فرامی‌خوانند.» پروسور افزود: «افرادی که این کار را انجام می‌دهند در واقع اسب تروای دموکراسی آلمان هستند. آلمانی‌ها با آغوش باز از این افراد استقبال کرده‌اند، اما اکنون آنها از مهمان‌نوازی آلمانی‌ها سوء‌استفاده می کنند. این‌طور نمی‌تواند باشد که یهودی‌ها و اسرائیلی‌ها بار دیگر در آلمان دچار ترس و وحشت شوند. علیه این وضعیت باید اقداماتی صورت گیرد. پنجشنبه ۹ نوامبر (۱۸ آبان) هشتاد و پنجمین سالگرد پیگردهای مرگبار علیه یهودیان (پوگروم) در دوران ناسیونال‌سوسیالیست‌های رایش آلمان است. پروسور گفت که یادبود امروز با تمام سالروزهای پیشین متفاوت است.او افزود:قتل‌عام تروریست‌های حماس در ۷ اکتبر به ما یادآوری می‌کند که دموکراسی تا چه اندازه از اهمیت برخوردار است. اسرائیل تاسیس شد تا ما یهودیان دیگر هرگز مجبور نشویم آنچه را که در دوران دیکتاتوری نازی‌ها برایمان اتفاق افتاد بار دیگر تجربه کنیم. امروز بار دیگر این پرسش مطرح است: تمدن یا بربریت؟»

سفیر اسرائیل که در ماه اوت سال گذشته به این سمت منصوب شد تاکید کرده بود: روابط آلمان و اسرائیل، شدیدترین رابطه استراتژیکی است که اسرائیل با یک کشور اروپایی دارد. پس از آمریکا، این مهم ترین رابطه دوجانبه استراتژیک است که اسرائیل با یک کشور دیگر در جهان دارد. وی چندی پیش در مصاحبه با با رادیو آلمان مدعی شد: «برای کشور من روشن است که تهران پشت این حمله ها قرار دارد. ایران همه تلاش های خود را به کار می گیرد تا منطقه را به سمت یک موقعیت جنگی سوق دهد و این تلاش ها بدون پاسخ نخواهد ماند ». پروسور گفت، اسرائیل نه تنها از خود دفاع می کند، بلکه از تمام مسببان حمله های اخیر انتقام خواهد گرفت.

گفتنی است، «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان روز جمعه ۱۹ آبان در مراسم هشتاد و پنجمین سالگرد «شب بلورین»، حادثه قتل عام یهودیان در آلمان، در یک کنسیه در برلین و در کنار رهبران یهودی گفت از موج اخیر حوادث یهودی‌ستیزانه در کشورش «شرمنده و خشمگین» است و هشدار داد که دولت او چنین نفرتی را علیه یهودیان تحمل نخواهد کرد. در هفته پس از حمله حماس، یک سازمان نظارتی ۲۰۲ حادثه یهودی‌ستیزانه در آلمان را که مربوط به این حملات بوده، گزارش کرد. این آمار ۲۴۰ درصد نسبت به حملات یهودی‌ستیزانه سال گذشته در کشور افزایش نشان می‌دهد. شب بلورین یا کریستال‌ناخت به شامگاه نهم نوامبر ۱۹۳۸ می‌گویند که در جریان آن به سرکردگی حزب نازی آلمان، به بهانه یهودی بودن عامل سوءقصد به منشی سفارت آلمان در پاریس، به خانه‌ها، مغازه‌ها و کنیسه‌های یهودیان در لایپزیگ و دیگر شهرهای آلمان و اتریش حمله شد. در این حادثه، دست‌کم ۹۱ یهودی به قتل رسیدند و اموال حدود ۷۵۰۰ یهودی غارت شد. کنیسه‌ای که شولتس در آن سخنرانی کرد یکی از هزاران مکانی بود که در سراسر آلمان و اتریش آسیب دید یا ویران شد.

منبع:  Aussiedlerbote - domradio

کد خبر 17402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =