روش‌های پلیس آلمان تعصبات نژادی و تبعیض سیستماتیک را تقویت می‌کند

نتایج تحقیقی که در آلمان انجام شده است نشان می‌دهد که روش‌های پلیس آلمان در شناسایی و برخورد با مجرمان، تعصبات نژادی و تبعیض سیستماتیک را تقویت می‌کند.

نتایج این تحقیق که توسط یک پورتال آنلاین که داده‌های مربوط به مهاجرت و پناهندگی را رصد می‌کند انجام شده است، نشان می دهد، روش‌های پلیس آلمان تبعیض سیستماتیک را تقویت می‌کند و افسران پلیس به‌طور معمول از پروفایل‌سازی نژادی و تکیه بر کلیشه‌های قومی استفاده می‌کنند. نتایج این تحقیق همزمان با  نگرانی‌های فعالان و کنشگران اجتماعی درباره افزایش نژادپرستی در آلمان و رشد حزب راست‌گرای آلترناتیو برای آلمان (AfD)  منتشر شده است.

این مطالعه که توسط آکادمی پلیس نیدرزاکسن و با حمایت مالی بنیاد رابرت بوش انجام شده است، نشان می‌دهد،در کارهای روزمره پلیس، اقلیت‌های قومی، به‌ویژه کسانی که به‌عنوان مهاجر شناخته می‌شوند، در گشت‌زنی‌ها، ارزیابی‌های خطر و تعاملات پلیسی به‌طور نامتناسبی مورد هدف قرار می‌گیرند. نویسندگان این تحقیق، دکتر «آسترید جاکوبسن» و دکتر «ینس برگمان»، روال‌های روزمره کاری و فرآیندهای پلیس را تحلیل کرده‌اند تا خطرات بالقوه تبعیض را شناسایی کنند. «آسترید یاکوبسن»، نویسنده مشترک این مطالعه به خبرنگاران گفت: ما عادات و الگوهای کاری پلیس را توصیف کرده‌ایم که قابل تعمیم به تمام نیروهای پلیس است.

وزارت کشور آلمان به نتایج این مطالعه واکنشی نشان نداده است. نتایج این مطالعه نشان داده است که تبعیض نژادی در درجه اول ناشی از پیش‌داوری‌های فردی مأموران نیست، بلکه در ساختارها و فرآیندهای کاری پلیس ریشه دارد. محققان دوازده لحظه بحرانی را در روال‌های کاری پلیس شناسایی کرده‌اند که می‌تواند به تبعیض منجر شود، که پنج مورد آن‌ها به تبعیض نژادی مربوط می‌شود. یکی از مشکلات اصلی، بازرسی­ها و کنترل‌های بدون دلیل است که در آن ویژگی‌های ظاهری مانند رنگ پوست یا تعلق به گروه‌های قومی به عنوان مبنای مظنونیت استفاده می‌شود. این رویه اغلب منجر به نوعی «نگاه تونلی پلیس» می‌شود، که در آن افرادی که بر اساس ظاهرشان مظنون به نظر می‌رسند، مورد توجه پلیس قرار می‌گیرند و افرادی که با مشخصات مجرم تطابق ندارند، نادیده گرفته می‌شوند. این موضوع تعصبات موجود را تقویت می‌کند و این فرض نادرست را تایید می‌کند که برخی از گروه‌های قومی بیشتر با جرم و جنایت در ارتباط هستند. افرادی که به‌عنوان «آفریقایی‌های سیاه‌پوست» یا «آلبانیایی‌ها» در نظر گرفته می‌شوند، اغلب با جرایم مواد مخدر مرتبط هستند که منجر به افزایش توجه پلیس به آنها می‌شود. گروه‌هایی مانند اروپایی‌های جنوبی، روس‌ها و اعضای به‌اصطلاح «کلان‌ها» به‌عنوان افراد خشونت‌آمیزتر یا غیرهمکار برچسب زده می‌شوند که منجر به واکنش شدیدتر پلیس می‌شود. این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که ماموران، اغلب از جوانان عرب یا ترک‌تبار و همچنین افراد چپ‌گرا انتظار خصومت یا بی‌احترامی بیشتری دارند که این امر منجر به رفتار سختگیرانه‌تر می‌شود.

چنین فرضیاتی منجر به نظارت و گشت‌زنی‌های بیش از حد یا استقرار نیروهای بیش‌تر از حد معمول در موقعیت‌هایی که این گروه‌ها در آن قرار دارند، می‌شود.

این اقدامات معمولا صرف نظر از سطح تهدید واقعی و بواسطه تقویت تصورات منفی از این گروه‌ها که اغلب به عنوان «تهدید علیه امنیت عمومی» شناخته می‌شوند، صورت می‌گیرد. موانع زبانی از دیگر موارد تبعیض در این تحقیق یاد شده است؛ پلیس تمایل دارد به دلیل محدودیت زمانی و نبود خدمات ترجمه کافی، مصاحبه با غیر آلمانی زبانان را زودتر از موعد پایان دهد؛ امری که منجر به انجام تحقیقات ناقص و حمایت ناکافی از قربانیان می‌شود.

فعالان و برخی از سیاستمداران مدت‌ها است پلیس را متهم می‌کنند که برای کشف ملی‌گرایان بالقوه خشونت‌طلب در صفوف خود تلاش کافی به خرج نمی‌دهند.این موضوع با توجه به آگاهی‌ زیاد در آلمان نسبت به جنایات نازی‌ها قبل و در طول جنگ دوم جهانی، بسیار حساسیت‌برانگیز تلقی می‌شود.

در سال ۲۰۲۰، ۲۹ افسر پلیس ۲۰۲۰ به دلیل به اشتراک گذاشتن تصاویر آدولف هیتلر و انتشار تصاویر دستکاری شده پناهجویان در اتاق‌های گاز در چت‌های خصوصی از کار تعلیق شدند.مطالعه بر این نکته تأکید دارد که این مشکلات به دلیل ساختارهای سیستماتیک است و مستقل از دیدگاه‌های شخصی مأموران بروز می‌کند. نویسندگان خواستار بازنگری در روال‌های کاری پلیس شده‌اند تا از تبعیض‌های ساختاری جلوگیری شود و یک پلیس آگاه و منعطف شکل گیرد.

در اکتبر ۲۰۲۲، دادگاه اروپایی حقوق بشر در یک پرونده قضایی اعلام کرد که آلمان حقوق بشر را نقض کرده است، زیرا دولت این کشور نتوانسته تحقیقات مؤثر مستقلی را در مورد هدف قرار دادن نژادپرستانه افراد توسط پلیس این کشور ارائه دهد. وجود پیگرد نژادی افراد به عنوان یک عمل اجرای قانون در آلمان بسیار مورد بحث است و به طور گسترده به عنوان یک مشکل استثنایی و فردی برخی از افسران پلیس دیده می‌شود.

منبع:  Reuters - islamiq

کد خبر 21457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =