استقبال 200 هزار نفری از نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت

هفتاد و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت، که از ۱۶ تا ۲۰ اکتبر ۲۰۲۴ برگزار شد، با موفقیت به کار خود پایان داد. در این دوره، ۱۱۵ هزار بازدیدکننده تخصصی از ۱۵۳ کشور و ۱۱۵ هزار بازدیدکننده عمومی شرکت کردند، که نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد. همچنین بیش از ۴۳۰۰ غرفه‌دار (در مقایسه با ۴۱۰۰ در سال گذشته) محصولات خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت که از ۱۶ تا ۲۰ اکتبر برگزار شد، با حضور بیش از ۲۳۰ هزار بازدیدکننده به کار خود پایان داد. این نمایشگاه با افزایش تعداد بازدیدکنندگان در بخش‌های مختلف، از جمله بازدیدکنندگان حرفه‌ای و عموم مردم، رکورد جدیدی را ثبت کرد. با حضور بیش از ۴۳۰۰ غرفه‌دار و ۶۵۰ نویسنده از ۱۵۳ کشور، این رویداد به عنوان بزرگترین نمایشگاه کتاب بین‌المللی جهان، جایگاه خود را بیش از پیش تثبیت کرد. مراکز تخصصی مانند مرکز نمایندگان ادبی و مرکز حقوق نشر نیز با استقبال بسیار خوبی روبرو شدند و شاهد حضور تعداد زیادی از نمایندگان آژانس‌های ادبی و ناشران از سراسر جهان بودند.

علی‌رغم محدودیت‌های بلیت در روزهای آخر هفته، این نمایشگاه که روز یکشنبه به پایان رسید، هفتاد و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت (از ۱۶ تا ۲۰ اکتبر ۲۰۲۴) توانست با ۱۱۵ هزار بازدیدکننده حرفه‌ای (سال گذشته: ۱۰۵ هزار) از ۱۵۳ کشور (سال گذشته: ۱۳۰ کشور) و ۱۱۵ هزار بازدیدکننده عمومی (سال گذشته: ۱۱۰ هزار) هم به عنوان یک نمایشگاه تجاری بین‌المللی صنعت نشر و رسانه و هم به عنوان جشنواره‌ای برای خواندن رشد کند.

بیش از ۴,۳۰۰ غرفه‌دار (سال گذشته: ۴,۱۰۰) در این نمایشگاه شرکت کردند. مرکز نمایندگان ادبی و اسکنرها (LitAg) و همچنین مرکز حقوق ناشران (PRC) که بسیار مورد تقاضا بودند، با ۵۹۳ میز دوباره رکورد بالایی را ثبت کردند. با ۳۵۵ نمایندگی و ناشر و ۳۸,۰۰۰ ورودی، این دو مرکز کار برای تجارت حقوق بین‌المللی نسبت به هر زمان دیگری پرمشغله بودند.

همکاری و تعامل؛ محور اصلی نمایشگاه

یورگن بوس، مدیر نمایشگاه کتاب فرانکفورت، گفت: «بین‌المللی بودن، ویژگی بارز ماست. این امر باعث می‌شود که ما بتوانیم ارتباطات بیشتری را بر اساس افزایش تعداد شرکت‌کنندگان در تمامی زمینه‌ها برقرار کنیم. هفتاد و ششمین نمایشگاه کتاب فرانکفورت از دیدگاه غرفه‌داران و بازدیدکنندگان حرفه‌ای، نمایشگاهی تجاری با موفقیت‌های قوی بوده است. همچنین، همکاری و تعامل به طور فزاینده‌ای اهمیت پیدا کرده است. صنعت نشر به طور هدفمند به همسایگان خود در صنایع خلاق نزدیک می‌شود و این موضوع به همین ترتیب نیز صدق می‌کند. کسب و کار ما در زمینه تطبیق‌های فرامرزی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، که مدت‌هاست که برای صنعت فیلم جالب بوده و به طور فزاینده‌ای برای دنیای بازی‌ها نیز صادق است.

کارین اشمیت-فرایدریش، رئیس انجمن ناشران آلمان، نیز بر اهمیت علاقه‌مندی نسل جوان به کتابخوانی تاکید کرد و گفت: "نمایشگاه کتاب فرانکفورت بار دیگر به عنوان یک پلتفرم بزرگ برای تبادل نظر، شبکه‌سازی و انجام معاملات موفق عمل کرد. این نمایشگاه همچنین جشن ایده‌ها، مباحثات و دیدگاه‌های جدید در مورد مسائل روز بود. حضور گسترده جوانان کتابخوان در این نمایشگاه، آینده‌ای روشن را برای کتاب نوید می‌دهد.

بازدید حدود ۲۳۰ هزار نفر از نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت 2024ایتالیا؛ مهمان افتخاری نمایشگاه کتاب فرانکفورت

ایتالیا به عنوان مهمان افتخاری هفتاد و ششمین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت، با حضور بیش از ۹۰ نویسنده، نگاهی اجمالی به تولیدات نشر معاصر ایتالیا ارائه کرد. رویدادهای اصلی این کشور در پاویون مخصوص مهمانان افتخاری که توسط استفانو بوری، معمار ایتالیایی، به شکل یک میدان طراحی شده بود، برگزار شد. علاوه بر این، برنامه‌های تخصصی گسترده‌ای نیز در غرفه مشترک ایتالیا در سالن ۵.۰ برگزار شد. همچنین، نویسندگان ایتالیایی و ناشران آلمانی زبان آن‌ها، رویدادهایی را در صحنه‌های مختلف نمایشگاه برگزار کردند. حضور ایتالیا با شعار «ریشه‌دار در آینده» در روز پایانی نمایشگاه به پایان رسید و جایگاه مهمان افتخاری به فیلیپین واگذار شد که در سال 2025 با شعار «تخیل هوا را زنده می‌کند» در نمایشگاه شرکت خواهد کرد.

آموزش، علم و اطلاعات تخصصی

در سالن ۴.۰ که میزبان ناشران بین‌المللی حوزه علم و آموزش و شرکای انتشاراتی است، یک صحنه جدید برای برگزاری رویدادها ایجاد شد. غرفه‌داران برنامه تخصصی گسترده‌ای عمدتاً به زبان انگلیسی برگزار کردند. دو کنفرانس کوچک، جامعه انتشارات علمی و کنفرانس چارلستون، بر حوزه‌های علم بین‌المللی و کتابداری تمرکز کردند.

همچنین در آخر هفته، رویداد Campus Weekend و Young Professionals Day مخاطبان جوان‌تری را جذب کرد. در سالن 3.1، موضوعات مهم آموزشی از جمله هوش مصنوعی و تحولات دیجیتال در نظام‌های آموزشی مورد بحث قرار گرفتند و توجه ویژه‌ای به تغییرات دیجیتال در مدارس و مؤسسات آموزشی شد.

منبع:  Frankfurter Rundschau - fr-politik

کد خبر 21717

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =