-
روند و وضعیت گردشگری میان ایران و پاکستان
تبادلات گردشگری بین ایران و پاکستان به عنوان دو کشور همسایه با فرهنگهای غنی و تاریخ دیرینه، پتانسیل زیادی برای توسعه روابط فرهنگی و اقتصادی دارد. ایران، با جاذبههای مذهبی، تاریخی و طبیعی خود، می تواند مقصدی جذاب برای گردشگران پاکستانی باشد، در حالی که پاکستان نیز با مناظر بکر و تنوع فرهنگی…
-
آمدن ترامپ به قدرت چه معنائی برای آفریقا دارد
دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ برای دولتمردان افریقا چه مفهومی دارد؟ این سوالی است که روزنامه نگاران و نخبگان افریقائی به دنبال یافتن پاسخی برای آن هستند. روزنامه های کنیا از روز پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، دهها مقاله در روزنامه ها و رسانه های خود منعکس کرده اند که نشان از ابهامات زیادی…
-
وضعیت و تحولات تصوف در فرانسه
جریانهای معنوی اسلام در سراسر قارهی اروپا از قرون گذشته گسترش یافته است. در برخی موارد، این گسترش به سادگی یک انتقال فرهنگی بوده و گاهی شکل ترکیبی جریان دینی معنوی بوده است. از جمله این جریانات فکری تصوف است. اما تصوف بدون اسلام یک پدیده بسیار جدید است که در آغاز قرن بیستم در ایالات متحده…
-
پربیننده ترین شبکه های تلویزیونی پاکستان
اولین کانال تلویزیونی پاکستان توسط سید واجدعلی از دوستان نزدیکی محمدعلی جناح و یکی از تاجران بزرگ پاکستان در تاریخ ۲۶ ماه نوامبر سال ۱۹۶۴ میلادی دوران حکومت رئیس جمهور ایوب خان با همکاری یکی از شرکت های ژاپنی بنام NEC و شرکت رسانه ای بریتانیا بنام Thomas Television International، در شهر لاهور…
-
یاداشت رایزن فرهنگی کشورمان در نیجریه :
رژیم صهیونیستی نمی تواند با ایرانهراسی در دل مردم نیجریه نفوذ کند
در پیچیدگیهای دنیای روابط بینالملل، مفهوم ایرانهراسی به ابزاری کارآمد و استراتژیک برای کشورهای مختلف تبدیل شده است؛ ابزاری که بهویژه در دستان بازیگران سیاسی با منافع خاص، به ابزاری برای پیشبرد اهداف و تقویت نفوذ تبدیل میشود.
-
زندگی پیچیده زوج های هندو-مسلمان در هند
«آشیس روی»، نویسنده کتاب «صمیمیت در بیگانگی: مطالعه روانکاوانه روابط هندو و مسلمان»، زندگی ظریف و اغلب چالش برانگیز زوج های هندو-مسلمان را در چشم انداز اجتماعی-سیاسی هند بررسی می کند. این روابط اغلب به عنوان نوعی«خیانت مذهبی» اغلب تحت عنوان تحقیرآمیز«جهاد عشق»، قرار میگیرد. هدف او این است…
-
موزه ملی اندونزی
در24 آوریل 1778 (4 اردیبهشت 1157 ش) دانشگاهیان وشماری ازمقامات دولتی هلند انجمنی به نام Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen (انجمن هنر و علوم باتاوِیا) تشکیل دادند. انجمن هنر با هدف دستیابی به پیشرفت های علمی از طریق توسعه موزه ها تأسیس شد. رادرماچر رئیس انجمن ساختمانی واقع…
-
بررسی طرح راهبردی جدید یونان برای دیاسپورا
سیاست دیاسپورا: رویکردی با تمرکز بر یونان که پیچیدگی جهانی هویت هلنی را نادیده میگیرد
-
افزایش شلیکهای مرگبار افسران پلیس آلمان در سال 2024
سال هنوز به پایان نرسیده، اما مشخص شده است که در سال ۲۰۲۴، پلیس آلمان در حین انجام وظیفه، افراد بیشتری را در مقایسه با سالهای قبل به ضرب گلوله کشته است.
-
ضرر 180 میلیارد یورویی انتخاب دوباره ترامپ برای آلمان
براساس مطالعه جدید مؤسسه اقتصاد آلمان (IW) در صورت پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دوره چهار ساله ریاست جمهوری او ممکن است با یک جنگ تجاری و ضرر میلیاردها یورویی اقتصاد آلمان همراه شود.
-
"هند محوری" کردن آموزش
آپورواناند در مقاله ای با عنوان« دینانات باترا: کارشناس آموزشی که علیه دانش جنگید» می نویسد او از طریق ایجادکمپینهایی برای تبدیل آموزش «هند محور» به شدت بر چشمانداز آموزشی هند تأثیر گذاشت. البته رویکرد او بیشتر در مورد «سانسور ایدئولوژیک» بود تا «غنی سازی آموزشی».
-
«سلما»، نام موزه جدید ادغام در آلمان
موزه ادغام آلمان قرار است با نام «موزه سلما» در شهر کلن و با هدف نمایش تاریخ مهاجرت بهعنوان بخشی از تاریخ آلمان تأسیس شود.
-
مقایسه گرایشات دینی دربین جوانان مسیحی و مسلمان آلمان
براساس نتایج تازهترین مطالعه Shell Jugendstudie، نقش ایمان مذهبی در زندگی جوانان مسیحی آلمان بهطور قابلتوجهی کاهش یافته است. در مقابل، این پژوهش نشان میدهد که باورهای مذهبی در میان جوانان مسلمان همچنان قوی و با اهمیت است.
-
چگونه رسانههای آلمانی واقعیت جنگ غزه را پنهان میکنند
یک سال پس از جنگ غزه، بخشهای زیادی از خاورمیانه در ویرانی فرو رفتهاند و با آن، اعتبار روزنامهنگاری آلمان در حوزه خاورمیانه نیز زیر سؤال رفته است. بهویژه پس از رویدادهای ۷ اکتبر ۲۰۲۳، پوشش رسانههای آلمانی بیشتر به بازنمایی دیدگاههای اسرائیل محدود شده است.
-
چرا غذا خوری های های پر از طعم و فرهنگ ایرانی در کراچی بسته می شوند؟
ورود اتباع ایرانی به شبه قاره از قرنها ادامه داشته است، اما ورود جمعیت ایرانی به شهرهای مدرن اینجا و مشارکت در تجارت را میتوان به اوایل قرن بیستم ردیابی کرد. ماروی مظهر، یکی از معماران و پژوهشگران محلی، می گوید که ایران در قرن بیستم از لحاظ امنیت و اقتصاد وضع خوبی نداشت. در این قرن، آشفتگی،…
-
کارشناسان درخصوص سفر پرابوو رییس جمهور اندونزی به چین و آمریکا می گویند
پرابوو سوبیانتو رئیسجمهور اندونزی پس ازتکمیل سفر رسمی خود به چین، به ایالات متحده آمریکا سفرکرد. کارشناسان روابط بین الملل می گویند که این اقدام منعکس کننده سیاست خارجی اندونزی است. ...
-
آمادو الیمان کان : زمانی برای استعمار زدایی فرهنگی
" آمادو الیمان کان " متفکر و نویسنده سنگالی
معنای استعمار زدایی؛ ظرفیت «تصاحب مجدد» میراث تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی فردی است. به عبارت دیگر، در مورد ایجاد گسست معرفتی از تمام آسیب های استعماری است.
-
تعامل و تقابل سنی ها، شیعیان و مسیحیان در شمال نیجریه
تعامل و تقابل پیروان ادیان و مذاهب در شمال نیجریه
این مقاله به تحلیل چگونگی گردش ایدهها و آیینهای ترکیبی میان مسلمانان شیعه و مسیحیان میپردازد و نشان میدهد که این فرآیند، یک روند سیاسی عمدی است که در آن گروههای مذهبی اقلیت، بهطور آگاهانه تجارب مشترکی را ایجاد کرده و حس همبستگی را در مواجهه با حاشیهنشینی سیاسی در شمال نیجریه تقویت میکنند.…
-
معرفی کتاب "حماس" نوشته ی علی احمد مبرور
کتاب "حماس" (در داخل و خارج از جنبش آزادیبخش فلسطین) عنوان اثری تحقیقاتی است که توسط آقای علی احمد مبرور به زبان بنگالی به رشته تحریر درآمده و در داکا - بنگلادش منتشر شده است. این کتاب سه نوبت به چاپ رسیده است و چاپ سوم آن در فوریه ۲۰۲۳ م وارد بازار نشر شده و در معرض خرید و مطالعه علاقمندان…
-
بسط میراث استعماری با وحشیگری سیستماتیک در غزه
«وایشنا روی»، سردبیر مجله انگلیسی زبان فرانت لاین هند در سرمقاله ای با عنوان«ارواح غزه» رنج مداوم فلسطینیها را بسط میراث استعماری بیان و خشونت علیه آنها را با ابعاد نسلکشی، بازتاب وحشیگری سیستماتیک و «بربریت» اسرائیل بیان می کند که از طریق کنترل بر روایت، «واقعیتی» را می سازد که در آن اعمالش…
-
تحقیق از ۴۲۰۰ مدرسه اسلامی و پیشنهاد تعطیلی ۸۴۴۹ مدرسه غیر رسمی در ایالت اوتار پرادش
نظارت گسترده بر مدارس اسلامی در ایالت اوتار پرادش
ایالت اوتار پرادش تحقیقاتی در مورد نزدیک به ۴۲۰۰ مدرسه ابتدایی اسلامی یا مکتب که عمدتاً در نزدیکی مرز نپال هستند، آغاز کرده است. این تحقیقات جدید به دنبال تحقیقات قبلی توسط یک تیم تحقیقاتی ویژه است که سوء استفاده احتمالی از بودجه خارجی توسط مدارس را بررسی کرده بود. همچنین، پیشنهاد تعطیلی ۸۴۴۹…
-
سازمانهای بینالمللی فعال در قزاقستان
قزاقستان به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در آسیای مرکزی، به دلیل موقعیت جغرافیایی و منابع طبیعی فراوان خود، نقش کلیدی در منطقه ایفا میکند. این کشور از زمان استقلال خود در سال ۱۹۹۱، به سرعت در مسیر توسعه اقتصادی و اجتماعی گام برداشته و به یکی از مراکز مهم همکاریهای بینالمللی تبدیل شده است.…
-
تفکیک خدمات مبتنی بر جنسیت در هند
کمیسیون زنان ایالت اوتار پرادش، در تلاشی برای بهبود ایمنی زنان، تدابیر مختلفی را پیشنهاد کرده است، از جمله منع خیاطهای مرد از اندازهگیری زنان و محدود کردن مردان از آموزش زنان در باشگاهها و مراکز یوگا. پیشنهادهایی که در جلسه کمیسیون در 28 اکتبر مورد بحث شد، مورد حمایت همه اعضا قرار گرفت.
-
یو. اس. اید در عراق چه میکند؟
با هجوم آمریکا به عراق در سال 2003، رژیم بعث بکلی از هم فروپاشید و کشور عراق به اشغال نیروهای ناتو در آمد؛ این رویداد، علیرغم تمام خسارتهای جانکاه و تاریخیاش، اثرات مطلوبی نیز داشت.
-
کتاب" دین و سیاست در مسیحیت و اسلام" در آلمان
تأملاتی در مورد گرایشهای مسیریافته و احتمالات ناشر: De Gruyter نویسنده: هلموت ساندر سال انتشار: ۲۰۲۴ تعداد صفحات: ۶۷۶ قیمت: ۱۰۹,۹۵ €
-
کمبود شدید معلم در آلمان تا سال ۲۰۳۰
کمبود معلم در آلمان یکی از چالشهای جدی در نظام آموزشی این کشور است که پیشبینی میشود تا اوایل دهه ۲۰۳۰ میلادی تشدید شود. اتحادیه معلمان آلمان هشدار داد که با اجرایی شدن قانون جدید حق آموزش تماموقت در مدارس ابتدایی، کمبود معلم در مدارس به شدت افزایش خواهد یافت.
-
به دلیل انتقاد از اسرائیل؛ CDU خواستار ممنوعیت ورود گرتا تونبرگ شد
گرتا تونبرگ با ابراز همبستگی با فلسطینیان تحت محاصره، با انتقادات شدید مواجه شده است. اخیراً، برگزاری یک اردوگاه اعتراضی در حمایت از غزه به دلیل اعلام حضور او ممنوع شد. اکنون درخواستهایی برای ممنوعیت ورود او به آلمان مطرح شده است.
-
"نظام فکری و جهادی علامه ملا عبدالله البهابادی یزدی ـ بخش دوم"
پس از آنکه متوجه شدیم امام خامنه ای (دام ظله) بر این امر تأکید می کند و به ویژه در مورد علامه البهابادی تأکید و توصیه هایی دارد به خاطر فضل و نقش علمی و عملی او، مرکز الهدی در تهیه بخش دوم زندگی علامه البهابادی مشارکت کرد.
-
تغییر پرچم سازمان کشورهای جهان ترک
در سنتهای ترکی و اسلامی، هشت ضلعی نمادی از رهبری و خرد است. خورشید با چهل پرتو مستقیم واگرای یکنواخت خود نمادی از نور، گشودگی و نیروی حیات است. پرتوها نشان دهنده ارزشهای مشترک و چشمانداز مشترکی هستند که راه را برای جهان ترک روشن میکنند و آن را به سوی آیندهای روشنتر و شکوفاتر هدایت میکنند.…
-
پیشینه پیدایش هالووین در عراق
دربارۀ اصل و ریشۀ «عید هالووین»، دیدگاهها مختلف است؛ برخی میگویند که عیدِ بتپرستان است؛ برخی دیگر، آن را عید مسیحیان میدانند و برخی، عیدِ شیطانپرستان...