افراط گرایی
-
حمله انتحاری به خبرگزاری صدای افغان و مرکز تبیان در کابل
خبرگزاری صدای افغان از رسانه های پرمخاطب و فعال افغانستان محسوب می شود که رویکرد آن، در کنار بازتاب سریع، بههنگام، دقیق و حرفهای رویدادهای روز افغانستان، منطقه و جهان، نقد رویکردهای افراطی به دین و سوء استفاده گروه های تکفیری و تروریستی از اسلام برای تحقق آمال و امیال دشمنان اسلام و مسلمانان…
-
بررسی راستگراهای افراطی و اسلامگراهای افراطی در شبکه اجتماعی
تحقیقات نشان میدهد که راستهای افراطی بیشتر از اسلامگرایان فعالیت تهاجمی در شبکه های اجتماعی دارند.
-
پشت پرده حمله به پلیس چچن
قدیروف در صفحه تلگرام خود حمله به پست پلیس در چچن را به دستگاههای اطلاعاتی بیگانه نسبت داد.
-
قفقاز شمالی؛ سرکرده جرایم تروریستی
آمارها نشان میدهد که داغستان طی سال جاری بیشترین جرایم تروریستی را در روسیه داشته است.
-
افراطیگری مذهبی تهدیدی برای آسیای مرکزی
دبیر شورای امنیت ملی روسیه تاکید کرد که افراطیگری مذهبی در کشورهای مشترکالمنافع امنیت منطقه آسیای مرکزی را تهدید میکند.
-
سخنرانی مفتی تاجیکستان در مسجد جامع مسکو
رئیس شورای علمای مرکز اسلامی تاجیکستان طی سخنرانی خود در مسجد جامع مسکو به جوانان هشدار داد که از توجه به مبلغان کاذب اینترنتی که آنها را به تغییرات رادیکال و دگرگونی فرا میخوانند، خودداری کنند.
-
دست تصوف داغستان
روزنامه مستقل روسیه در گزارشی به نقل از نماینده شورای مفتیات مسکو نوشت که تنها با اسلحه نمیتوان به مبارزه با ایدئولوژی رفت و از این رو بایستی ایدئولوژی اسلام میانهرو را در داغستان برقرار نماییم.
-
درخواست کمک از مفتی عینالدین در خصوص حفظ و مراقبت از اسلام سنتی در مقابل اصلاحطلبان
رهبران شورای مفتیات روسیه خواستار بررسی فعالیت گروه منحرف قرآنیزم شدند که نه تنها دستورات مبنی بر نمازهای پنجگانه، بلکه به طور جدی زمان انجام آن را زیر سوال میبرند.
-
پوتین عامل اصلی گرایش به تروریسم را نداشتن علم و دانش کافی دانست
رئیس جمهوری روسیه با اشاره به اینکه ضرورت سفر وی به سوریه مدت زیادی بود که احساس میشد تاکید کرد که دانش و عدم درآمد مالی از جمله عوامل اصلی تروریسم است.
-
پیشنهاد فدراسیون روسیه برای برگزاری کنفرانس جامع اسلامی با هدف برقراری صلح بین شیعه و سنی
وزیر امور خارجه روسیه در نشست خبری با کانال راشا تودی، ضمن ابراز نگرانی و اعلام آمادگی برای هرگونه کمک در راستای برقراری صلح بین شیعه و سنی گفت، زمان آن فرا رسیده تا ایران و عربستان به حل مشکلات پیش آمده بین خود بپردازند
-
اجرای طرح «صدای ما علیه فاشیسم، افراطگرایی و تروریسم» برای ایجاد وحدت در فدراسیون ۲۴ نوامبر ۲۰۱۵ (۳ آذر ۱۳۹۴)
اتاق اجتماعی روسیه برای مقابله با افراط گرایی و ترور طرح «صدای ما علیه فاشیسم، افراط گرایی و تروریسم» را برگزار می کند تا اقوام، ادیان و گروه های مختلف در فدراسیون روسیه را با یکدیگر متحد سازد.
-
برگزاری کنفرانس صلح بین اقوام در چچن
مفتی اوستیای شمالی در نشست هماهنگ کردن مناسبات بین قومی در قفقاز شمالی داعش را دولت ابلیس خواند و تاکید کرد باید در این زمینه آگاهی بخشی نماییم.
-
پیوستن یک دانشجوی دختر از دانشگاه دولتی مسکو به داعش
بنیاد دیل کارنگی مسکو در خصوص پیوستن زنان روس به صفوف داعش تحلیلی ارایه کرده است که بخش هایی از آن در اینجا آورده می شود.
-
آیا منع قران در روسیه امکانپذیر است
چندی پیش ناتالیا پیرچنکو قاضی دادگاه و تاتیانا بیلبرووِتس دادستان منطقه ساخالین جنوبی اعلام کردند که محتوای کتاب «ادعیه: کاربرد و جایگاه آن در اسلام» افراطی گرایانه است.
-
بیانیه کمیته دومای دولتی در امور اتحادیه های غیردولتی و سازمان های دینی
کمیته دومای دولتی در امور اتحادیه های غیردولتی و سازمان های دینی پس از بررسی موضوع «تایید کتاب ها با محتویات افراطی گرایانه» در روز 16 سپتامبر سال جاری تاکید کرد که در شرایط کنونی از فاکتورهای دینی برای تحریکات و تفرقه اندازی در ابعاد مختلف از محلی گرفته تا بین المللی بهره برداری می شود.
-
هویت روسیه، پیشگیری از بروز افراط گرایی و توسعه مناسبات بین قومی
آژانس فدرال امور جوانان به منظور جلب توجه جوانان به سرنوشت کشور، سایر هم میهنان و ایجاد تمایل به حضور فعال در زندگی اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و همچنین تربیت احساس مسئولیت نسبت به حال و آینده روسیه، آمادگی برای گفتگو، همکاری های قومی و فرهنگی و ایجاد دوستی در بین مردم، پیشگیری از رشد افراطی گرایی…
-
مبارزه با افراطی گرایی در میان وبلاگ نویسان و روزنامه نگاران جمهوری اینگوشتیا
روزهای ۱۹ و ۲۰ سپتامبر سال جاری سمیناری زیر عنوان «روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان اینگوش علیه تروریسم» در استراحت گاه تازه تاسیس منطقه جِیراه در جمهوری اینگوشتیا تشکیل شد.
-
دستور رئیس اینگوشتیا مبنی بر ایجاد کمیسیون ضد افراطی گری
رئیس جمهور اینگوشتیا در نشست کمیسیون ضد تروریستی این جمهوری به شورای امنیت دستور داد که به مطالعهی تجربه دیگر مناطق بپردازند و کمیسیونی را تشکیل دهد که بر مسائل مبارزه با ایدئولوژی افراطیگری و گمراهی جوانان تمرکز داشته باشد.
-
درج نام قربانیان ترور در کتب آموزشی
مفتی مسکو و مجلس دینی مسلمانان روسیه در نشست تالار اجتماعی این کشور تاکید کرد که باید در کتب درسی در مورد قهرمانانی که به دست افراطیون کشته شدند، گفته شود.
-
آموزش اسلامی روسیه را از خطر تروریسم حفظ میکند
کمیل اسحاقاف" رئیس آکادمی اسلامی بلغار در مصاحبه با ریا نوواستی اظهار داشت که قصد دارد مرکز آموزشی اسلامی را با کادر مدرسین برجسته به بالاترین سطح برساند و در کوتاهترین زمان ممکن مبلغین و روحانیون میهنی تربیت و به جامعه اسلامی تقدیم کند؛ در ادامه این مصاحبه را میخوانید.
-
خطر ناشی از اقدامات مبلغین اسلامی خارجی در شرایط پس از شوروی
مفتی مسکو هشدار داد که افراطی گرایان بیگانه در صدد هستند فضای اسلامی کشورهای مستقل مشترک المنافع را بر هم بزنند.
-
بررسی مسئله مبارزه با افراطیگری در شبکههای اجتماعی در قازان
میزگردی با موضوع «شبکههای اجتماعی: روی دیگری از آزادی» به منظور بررسی و تشخیص استراتژی، تاکتیک و مکانیزم فعالیت انجمنهای افراطیگری در شبکههای اجتماعی و همچنین راههای مبارزه با فعالیت این گروهها در جمهوری تاتارستان برگزار شد.
-
جایزه ویژه مبارزه با افراطی گری به پورتال Islam-today
پورتال خبری فدرال "Islam-today" که در چارچوب خانه انتشاراتی «حضور» اداره دینی مسلمانان جمهوری تاتارستان فعالیت میکند، جایگاه دوم بهترین نشر در شبکه اینترنت را به خود اختصاص داد.
-
درخواست برای ممنوعیت عبارت «تروریست مسیحی و اسلامی» در رسانهها و انتشارات کشور
یک نماینده دومای دولتی روسیه از حزب روسیه واحد به تاثیر و نفوذ اقلیت لیبرال مستبد در رسانههای گروهی اشاره کرد که در تلاش هستند اصطلاحات بدبینانه و خطرناک مرتبط با تعلق مذهبی و ظهور افراطیگری را به جامعه ما تحمیل کنند.
-
بررسی چرایی اشاعه ترس و تنفر از اسلام در جهان در شبکه یک روسیه
کارشناسان برنامه تلویزیونی «وریمیا پاکاژت» که از کانال یک روسیه پخش شد، ضمن بررسی حوادث تروریستی اسپانیا معتقد هستند که اشاعه ترس و تنفر از اسلام در جهان ناشی از این امر است که کلید آینده در دست مسلمانان است.
-
عبدالطیف اف: هشتاد درصد تمامی عملیات تروریستی (روسیه) مرتبط با داغستان بوده است
رئیس جمهور داغستان با اشاره به منبع تروریسم، به نقل ازاظهارات ولادیمیر پوتین پرداخت که گفته بود: « تضعیف قدرت دولت و کشور منجر به تقویت تهدیدات تروریستی می شود».
-
پس از داعش چه چیز در انتظار جامعه اسلامی است؟
"آلکسی مالاشنکو" دکترای تاریخ و رئیس مطالعات انستیتوی گفتگوی تمدنها در خصوص گروه تروریستی داعش به گفتگو با شورای روابط بین الملل روسیه پرداخته است که در ادامه میخوانید.
-
حزب آر اس اس و انتقام از تاریخ
حزب آر اس اس بر پایه تفکر هندوتوا که یک جریان افراط گرا می باشد، بنیان شده است. بسیاری از هندوهای افراطی معتقند که مسلمانان از هند جدا شده اند و بایستی به پاکستان مهاجرت کنند و چنانچه بخواهند در این کشور بمانند و زندگی کنند بایستی به قوانین و رسوم هندوها پایبند باشند