-
مرکز بین المللی چین شناسی
ایجاد مرکز جهانی چین شناسی چینگدائو دانشگاه زبان و فرهنگ پکن، یک اقدام مهم برای همکاری دانشگاه و محلی برای بهبود قابلیت های ارتباطات بین المللی است. در آینده، این مرکز، نقش چین شناسان را در برقراری ارتباط با چین و سایر نقاط جهان به طور کامل ایفا خواهد کرد؛ به طور مداوم کانال های تعامل…
-
پسانترن ها (مدارس شبانهروزی در اندونزی) و شباهت های آن با حوزه های علمیه ایران
مدارس شبانهروزی اندونزی و شباهت های آن با حوزه های علمیه ایران
پسانترن ها (مدارس شبانهروزی در اندونزی) و شباهت های آن با حوزه های علمیه ایران....
-
پیدایش و مفهوم اصطلاح دیپلماسی غیر رسمی مردم با مردم
اصطلاح «دیپلماسی مردم با مردم»، طولانی ترین سابقه را دارد و اولین اصطلاح برای دیپلماسی غیررسمی چین است که از زمان تأسیس چین جدید ظاهر شده است. در روزهای اولیۀ تأسیس جمهوری خلق چین، وظیفۀ فوری پیش روی دیپلماسی چین، جلب درک و حمایت کشورها و مردم در سطح وسیعتری بود. هنگامی که دیپلماسی رسمی…
-
میراث فرهنگی و هنری و مفاخر اندونزی و نسبت آن با ایران
اندونزی، مجمع الجزایری پهناور با بیش از ۱۷ هزار جزیره، نمونهای بی بدیل از تنوع فرهنگی و قومیتی است. این کشور که در گذرگاه "مسیر ادویه" قرار دارد، از دیرباز نقشی کلیدی در تبادلات فرهنگی، اقتصادی و هنری بین آسیا و سایر نقاط جهان ایفا کرده است. ایران نیز با تمدنی کهن و فرهنگی غنی، همواره در...
-
دیپلماسی مردم با مردم (چین و آفریقا)
چین به عنوان یک بازیگر جهانی در عرصۀ دیپلماسی عمومی، به گسترش دیپلماسی مردم با مردم، تبادلات فرهنگی با سایر تمدنها و همکاریهای دوجانبه و چندجانبه ادامه داده است. چرا چین، کشوری با 1.4 میلیارد جمعیت و دومین اقتصاد بزرگ جهان، چنین علاقهای به اشتراک گذاشتن نظام حکومتی، اجتماعی و اقتصادی خود…
-
موزه ملی اندونزی
در24 آوریل 1778 (4 اردیبهشت 1157 ش) دانشگاهیان وشماری ازمقامات دولتی هلند انجمنی به نام Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen (انجمن هنر و علوم باتاوِیا) تشکیل دادند. انجمن هنر با هدف دستیابی به پیشرفت های علمی از طریق توسعه موزه ها تأسیس شد. رادرماچر رئیس انجمن ساختمانی واقع…
-
کارشناسان درخصوص سفر پرابوو رییس جمهور اندونزی به چین و آمریکا می گویند
پرابوو سوبیانتو رئیسجمهور اندونزی پس ازتکمیل سفر رسمی خود به چین، به ایالات متحده آمریکا سفرکرد. کارشناسان روابط بین الملل می گویند که این اقدام منعکس کننده سیاست خارجی اندونزی است. ...
-
موانع تبادلات مردم به مردم بین چین و آمریکا
در این مقاله، موانع پیش روی رئیس جمهور جو بایدن و رهبر چین شی جین پینگ برای گسترش روابط مردم با مردم را بررسی میکنیم، به تلاشهای اتحادیۀ اروپا برای بیرون راندن شرکت مخابراتی چینی هوآوی از سیستمهای ارتباطی اروپایی و تجزیه و تحلیل خطرهای قانون جدید امنیتی مادۀ ۲۳ هنگ کنگ نگاهی میافکنیم.
-
کنشگران نخبه و جریان های راهبردی در اندونزی و نسبت آن با ایران
جریان نخبگانی در اندونزی و نسبت آن با ایران
اندونزی، با بیش از ۲۸۰ میلیون نفرجمعیت، چهارمین کشورپرجمعیت جهان و بزرگترین کشور مسلمان است. این کشور با موقعیت جغرافیایی استراتژیک درجنوب شرق آسیا و عضویت در G۲۰ و ASEAN، نقش مهمی در اقتصاد و سیاست جهانی ایفا میکند.
-
تاریخچهی پیدایش و مفهوم اصطلاح دیپلماسی غیر رسمی مردم با مردم
در ۱۵ دسامبر ۱۹۴۹، نخست وزیر و وزیر امور خارجه، آقای ژو ان لای، شخصاً انجمن دیپلماسی خلق چین، اولین نهاد دیپلماتیک مردمی در چین جدید را تأسیس و به عنوان رئیس افتخاری آن خدمت کرد. مأموریت اصلی این انجمن، در هم شکستن محاصرۀ کشورهای غربی و ایجاد وضعیت جدیدی در فضای دیپلماتیک چین جدید، از طریق…
-
زیست بوم فضای مجازی در اندونزی و فرصت های آن برای ایران
فضای مجازی در اندونزی و فرصت های آن برای ایران
اندونزی با بیش از 280 میلیون نفر جمعیت، چهارمین کشور پرجمعیت جهان و بزرگ ترین اقتصاد جنوب شرق آسیا، به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از قطب های فناوری دیجیتال است. با افزایش ضریب نفوذ اینترنت (77 درصد در سال 2023) و رشد سریع کاربران تلفن همراه، این کشور فرصت های بیشماری برای سرمایهگذاری…
-
احمد دانی ؛ موسیقی دان اندونزیایی
احمد دانی (Ahmad Dhani Prasetyo) موسیقی دان، خواننده، ترانه سرا، و تهیهکننده موسیقی مشهور اهل اندونزی که در تاریخ ۲۶ مه ۱۹۷۲ درسورابایا متولد شده است. وی به عنوان یکی از چهره های برجسته موسیقی راک، پاپ و جاز در اندونزی شناخته می شود و بنیانگذار و رهبر گروه موسیقی Dewa ۱۹ است .
-
تاملی بر دیپلماسی قرآنی در اندونزی
دیپلماسی قرآنی جمهوری اسلامی ایران یکی از ابزارهای مهم برای تقویت روابط فرهنگی و مذهبی ایران با کشورهای مسلمان است. این نوع دیپلماسی، با تکیه بر آموزه های قرآنی و اشتراکات مذهبی، به تقویت روابط دینی و فرهنگی ایران در جهان اسلام کمک میکند.
-
اندونزی سرزمین تنوع فرهنگی و مذهبی
اندونزی، کشوری متشکل از هزاران جزیره و اقوام گوناگون، یکی از متنوع ترین کشورهای جهان ازنظر فرهنگی، مذهبی و قومی است. این کشور با جمعیتی بالغ بر ۲۸۰ میلیون نفر، بیش از ۳۰۰ گروه قومی و زبانی مختلف را درخود جای داده است. اندونزی با داشتن بزرگ ترین جمعیت مسلمانان جهان، خانه ادیان متنوع دیگری…
-
دیپلماسی مردم با مردم، پیشران دیپلماسی بنیادین کشور بزرگ چین
در سالهای اولیۀ چین جدید، وظیفۀ مبرم دیپلماسی، جلب درک و حمایت بیشتر کشورها و مردم آنها بود. با توجه به شرایط، رئیس مائو تسه تونگ، نخست وزیر ژو انلای و دیگر بنیانگذاران جمهوری خلق تصمیم گرفتند که در جبهۀ دیپلماتیک، باید بر مردم تمرکز کنیم، با مردم کار کنیم و به آنها امیدوار باشیم.
-
همزیستی مسالمتآمیز ادیان در اندونزی
اندونزی به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای مسلمان و چندفرهنگیترین جوامع جهان، با موفقیت در مدیریت تنوع مذهبی و فرهنگی، الگویی ازهمبستگی و تعامل مسالمتآمیز میان پیروان ادیان و گروههای قومی مختلف به شمار میآید. این کشور با بیش از ۲۸۰ میلیون نفر جمعیت و گستردگی جغرافیایی در بیش از ۱۷۰۰۰ جزیره،…
-
یازدهمین جشنواره فیلم بین المللی جاده ابریشم در شهر شی آن
یازدهمین جشنواره فیلم بین المللی جاده ابریشم روز ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۴ در شهر شی آن آغاز شد . قبل از آغاز مراسم افتتاحیه یازدهمین جشنواره فیلم بین المللی جاده ابریشم ، مهمانان خارجی و داخلی، مهمان ضیافت شام استانداری شانشی بودند ، همزمان در محلی دیگر مراسم فرش قرمز هم برگزار شد . امسال کشور ازبکستان…
-
گونه شناسی دیپلماسی مردم به مردم
در این جستار، من میخواهم گونه شناسی دیپلماسی م.ب.م را بر اساس دو بعد معرفی کنم. بعد اول مشخص میکند که آیا ابتکارات م.ب.م به دنبال نفوذ سیاسی از طریق فرآیندهای پایین به بالا یا از بالا به پایین است. از بالا به پایین، به ابتکارات سیاسی اشاره دارد که از سطح رهبری شروع شده و با هدف مشارکت دادن…
-
جشنواره بین المللی فرهنگی اندونزی ۲۰۲۴
جشنواره بین المللی فرهنگی اندونزی ۲۰۲۴ وارد سومین سال خود شده و از۱۰ تا ۱۶ اکتبر ۲۰۲۴ با موضوع «از طریق فرهنگ ما یکی میشویم» درتامان مینی اندونزی و آنچول با حضور ۱۰ کشور شرکت کننده برگزار گردید.
-
ازدواج زودهنگام در اندونزی؛ چالش ها و پیامدها
اندونزی با جمعیت بیش از ۲۸۰ میلیون نفر و ترکیبی از فرهنگ ها و باورهای مذهبی متنوع، یکی از پرچالشترین کشورهای جهان در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی است. یکی از مسائل اصلی اجتماعی در این کشور ازدواج زودهنگام دختران نوجوان است که در بسیاری از مناطق روستایی و محروم رواج دارد. این مسأله بهویژه…
-
باتیک؛ هنری اصیل با جایگاهی جهانی در اندونزی
باتیک، این هنر دیرینه و نفیس، نمادی از فرهنگ، هویت و تاریخ اندونزی است که به یکی از شناخته شدهترین میراث های فرهنگی و هنری این کشور تبدیل شده است. این هنر که شامل طراحی نقش های پیچیده و جذاب بر روی پارچه است، نه تنها در فرهنگ محلی و آداب و رسوم اندونزیایی نقش دارد، بلکه درصنایع مد، طراحی…
-
سین کیانگ : سرزمین آشتی طبیعت و صنعت
این منطقه، سرزمین بیش از ۴۰ گروه قومی از جمله اویغورها و چینیهای هان است. اویغورها: گروه مسلمان ترک که حدود نیمی از جمعیت منطقه را تشکیل میدهند. اکثر اویغورها مسلمان سنی هستند؛ چینیِ هان: دومین گروه قومی بزرگ است که حدود ۴۲ درصد از جمعیت است و سایر گروههای قومی، عبارتند از هوی (مسلمانان…
-
کتاب آبیِ «اوضاع بین المللی و دیپلماسی چین»
《国际形势和中国外教蓝皮书》(۲۰۲۳ - ۲۰۲۴ )..در سال ۲۰۱۹مرکز مطالعات اندیشه دیپلماتیک شی جین پینگ تأسیس شد وسال ۲۰۲۰ ، با بررسی و تأیید کمیته تعمیق همه جانبه اصلاحات مرکزی چین ، مؤسسه مطالعات مسائل بین المللی چین در فهرست اتاق فکر عالی ملی قرار گرفت .این کتاب در این موسسه روابط بین المللی چین را در سی…
-
مولفه های رهبری سید حسن نصرالله از دیدگاه رسانه ها و اندیشکده های غربی
شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان، درحمله هوایی اسرائیل، فصل جدیدی از تحولات سیاسی و نظامی را درخاورمیانه رقم زده است. سید حسن نصرالله به عنوان یکی از بزرگترین چهرههای مقاومت اسلامی، از طریق رهبری کاریزماتیک، پایبندی به اصول، و تواناییهای استثنایی در دیپلماسی و مدیریت بحران، حزبالله…
-
تاریخچۀ ورزش تای چی در چین
اصول اساسی تای چی بر اساس فلسفۀ چینی باستانی تائوئیسم است که بر تعادل طبیعی در همه چیز و نیاز به زندگی در انطباق روحی و جسمی، با الگوهای طبیعت تأکید دارد. بر اساس این فلسفه، همه چیز از دو عنصر متضاد، اما کاملاً مکمل «یین» و «یانگ» تشکیل شده است که رابطه ای با یکدیگر دارند که در تعادل دائمی…
-
معرفی موزه سین کیانگ
موزه منطقه خودمختار سین کیانگ در پلاک ۱۳۲ جاده شمال غربی در شهر ارومچی واقع شده و یکی از اولین دسته از موزه های سطح اول ملی و موزه جامع استانی است. همچنین مؤسسه جمع آوری و حفاظت میراث فرهنگی و مرکزی برای تحقیقات علمی، تبلیغات و آموزش منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ است .
-
معرفی موزه پایتخت پکن
موزه پایتخت از نظر محتوایی بسیار غنی و دارای عملکردهای کاملی است و آثار گرانبهایی از تاریخ سکونتِ حدود ۷۰۰هزار ساله پکن، بیش از ۳۰۰۰ سال تاریخ شهرنشینی و بیش از ۸۰۰ سال تاریخ پایتخت را حفظ کرده و با گردآوری و نمایش گنجینه هایی از تمدن چین که در مجموع بیش از ۲۰۰ هزار قطعه است، سهم شایانی در…
-
اصول «پانچاسیلا» اساس ایدئولوژی در اندونزی
اندونزی یک کشور مجمع الجزایراست که دارای اقوام، فرهنگ ها و زبان های مختلف است. اندونزی دارای ۱۷.۵۰۴ جزیره، ۱.۳۴۰ گروه قومی و ۵۴۶ زبان است. با این حال برغم تلاش استعمار برای تفرقه و جدایی به لطف و برکت پانچاسیلا، این ملت می تواند با هم متحد و یک کشور و یک ملت بزرگ را بسازند.
-
پگاسوس اسرائیلی و نگرانی مقامات اندونزی
مجریان قانون دراندونزی نگران استفاده از نرم افزارهای جاسوسی پیچیده ساخت اسرائیل، پگاسوس (Pegasus) هستند. خیرالفهمی ناظر دفاعی انستیتو مطالعات امنیتی و استراتژیک، از کاربران پگاسوس خواست تا هوشیار باشند. درخواست فهمی که در پادکست دیپ تاک در یوتیوب کومپاران ارائه شد.
-
معرفی کتابخانه پایتخت چین
تاریخچه کتابخانه پایتخت به سال ۱۹۱۳ بازمیگردد و حاصل ادغام شعبه کتابخانه جی شی، کتابخانه عمومی جی شی و کتابخانه پارک مرکزی است که به همت آقای لو ژون راه اندازی و ساخته شده است.