از آن جا که هنر ، نور است و تروریسم و قتل ، جهل و تاریکی ، لذا نور نام کودکی است که در  "زبدانی " یکی از مناطق جنگی و زیر محاصره در سوریه به دنیا می آید و فیلم کوتاه " الحبل السرّی " داستان ولادتش را به تصویر می کشد .

از آن جا که هنر ، نور است و تروریسم و قتل ، جهل و تاریکی ، لذا نور نام کودکی است که در  "زبدانی " یکی از مناطق جنگی و زیر محاصره در سوریه به دنیا می آید و فیلم کوتاه " الحبل السرّی " داستان ولادتش را به تصویر می کشد . خلاصه موضوع فیلم بیان این نکته است که اراده زندگی ملت سوریه ، قوی تر از هر تروریسمی و هر کشتاری می باشد . این را قهرمان فیلم که تجسم زن سوری است به نمایش می گذارد ، هنگامی که فرزندش را با کمک همسرش و با راهنمایی همسایه قابله اش که در آن طرف محله که در محاصره و تحت هدف تک تیراندازهای تروریست می باشد ، به دنیا می آورد . در چنین شرایطی ، نور به دنیا می آید تا ولادت جدید سوریه و خروج پیروزمندانه اش از جنگ و بازگشت زندگی به شهرهای سوریه را اعلام نماید .

فیلمنامه این فیلم را آقای رامی کوسا نوشته و کارگردانش آقای اللیث حجو می باشد . ابین فیلم جایزه بهترین سناریو از جشنواره کورت میراژ دوچ در فرانسه را برده است  . این فیلمنامه خلال کارگاهی در مورد ارتقای نقش زن در سناریوهای فیلم و سریال نوشته شده است .

فیلم الحبل السرّی با حضور فیلمنامه نویس ، کارگردان و بازیگر نقش اول زن در مرکز فرهنگی عربی شهر حمص به نمایش در آمد و مورد استقبال مردم قرار گرفت و در پایان بین تماشاچیان و عوامل فیلم گفتگو به عمل آمد .   

برگرفته از روزنامه الثوره شماره ۱۷۰۵۰ مورخ ۱۹/۸/۲۰۱۹

توضیح:

از مجموعه اخبار و گزارش های فیلم و سینمای سوریه بر می آید که مؤسسه سینمایی وابسته به وزارت فرهنگ سوریه ، امکانات خود و دست اندرکاران سینما اعم از کارگردان ، فیلمنامه نویس ، بازیگر و .... را برای تولید فیلم هایی با مضمون جنگ سوریه و ابعاد و آثار و نتایج اجتماعی ، فرهنگی و انسانی آن ، بسیج نموده است و تقریباً تمامی تولیدات سینمایی ، مستقیم یا غیر مستقیم به جنگ و بحران سوریه می پردازند . این سیاست رسمی سوریه ، فرصت مناسبی برای صنعت سینمای کشورمان فراهم می آورد که با تولید مشترک فیلم های جذاب و مؤثر ، فداکاری ها ، رشادت ها و خون دادن های بهترین فرزندان وطن اسلامی در سوریه و نقشی که در نجات تاریخی این مهد تمدن داشتند را جاودان سازند و به عنوان اسناد فرهنگی و هنری در بایگانی سوریه و برای نسل های آینده حفظ نماید . به ویژه آن که توان تولید سینمای سوریه محدود است و سالانه چند فیلم انگشت شمار تولید می کند لذا از همکاری و تولید مشترک استقبال می نماید . تأکید بر تولید مشترک است به گونه ای که محصول تولیدی ، محصولی سوری نیز محسوب شود و در آرشیو فیلم سوریه حفظ گردد. متأسفانه این موضوع مورد غفلت قرار گرفته است و این فرصت هم از دست می رود ، در حالی که سرمایه برای تولید فیلم ، وجود دارد و سوریه نیز امکانات و تسهیلاتی را در اختیار قرار می دهد . در این عرصه ، قابلیت تولید انواع فیلم های جذاب کمدی ، اجتماعی ، جنگی ، هیجان انگیز در مورد جنگ و مسائل پیرامونی آن وجود دارد و بی توجهی به آن قابل توجیه نمی باشد .  

کد خبر 1353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =