شورای مورد نظر دارای عضویت گسترده ای است و از جمله فیلسوفان برجسته، دانشمندان علوم اجتماعی، نمایندگان هیئت علمی دانشگاه ها، شورای تحقیقات علوم اجتماعی هند، شورای تحقیقات تاریخی هند، آکادمی ملی علوم هند، دولت مرکزی و دولت های محلی ایالت ها، اعضای آن می باشند.

معرفی نهاد های فرهنگی هند

شورای تحقیقات فلسفی هند، توسط وزارت توسعه منابع انسانی هند تأسیس یافت و در ماه مارس سال ۱۹۷۷م تحت قانون انجمن ها ثبت شد، اما در ژوئیه ۱۹۸۱م زیر سرپرستی پروفسور دی.پی . چتپوآدیا به طور یک سازمان غیر انتفاعی فعال آغاز به کار کرد.

شورای مورد نظر دارای عضویت گسترده ای است و از جمله فیلسوفان برجسته، دانشمندان علوم اجتماعی، نمایندگان هیئت علمی دانشگاه ها، شورای تحقیقات علوم اجتماعی هند، شورای تحقیقات تاریخی هند، آکادمی ملی علوم هند، دولت مرکزی و دولت های محلی ایالت ها، اعضای آن می باشند. هیئت مدیره و کمیته تحقیق پروژه مقامات اصلی این شورا می باشند. ارگان های این مرکز دارای قدرت و اختیارات مشخصی هستند. هیئت مدیره که شامل رئیس، عضو کمیته ملی، سه عضو منصوب شده توسط شورا، نماینده وزارت توسعه منابع انسانی و وزارت دارایی کشور و دو نامزد دولت محلی ایالت ها مدیریت، نظارت و کنترل امور شورا را انجام می دهد. کمیته تحقیق پروژه، که شامل رئیس، به اضافه حداقل ۴ نفر منصوب شده توسط شورا به بررسی و پشتیبانی مالی برای پروژه ها و سایر پیشنهادات دریافت شده یا برنامه ریزی شده توسط شورا می پردازد. کمیته امور مالی بررسی، برنامه ریزی بودجه و سایر پیشنهادهای مربوط به هزینه ها را بررسی می کند.

رئیس و دبیرکل که توسط دولت مرکزی منصوب می شوند دارای قدرت و وظایف مشخصی هستند.

اهداف:

· استمرار روند پیشرفت پژوهش در فلسفه

·  حمایت از پروژه ها و برنامه های تحقیقی در فلسفه

·  حمایت مالی از نهادها و سازمان هایی که در انجام تحقیقات در فلسفه فعالیت می کنند؛

· ارائه کمک های فنی یا راهنمایی برای تدوین پروژه ها و برنامه های پژوهشی در فلسفه توسط افراد یا موسسات و / یا سازماندهی و حمایت از نهادهای سازمانی و غیره به منظور  آموزش در روش تحقیق فلسفه

·  نشان دادن دوره ها، زمینه ها و موضوعاتی که ظرفیت پژوهش های فلسفه در آن وجود داشته باشد .

·  هماهنگ کردن فعالیت های پژوهشی در فلسفه و تشویق برنامه تحقیق بین رشته ای

·  سازماندهی، حمایت و کمک به سمینارها، دوره های ویژه، گروه های تحصیلی / کاری  برای ترویج پژوهش در فلسفه، و ایجاد موسسات در این راستا

کتابخانه

این مرکز در حال حاضر کتابخانه ای دارای حدودا ۳۰۰۰۰ عنوان کتاب است. به غیر از آن کتابخانه، حدود ۲۷ مجله را به صورت مبادله دریافت می کند.

انتشارات

این مرکز فصلنامه ای نیز تحت عنوان "مجله شورای تحقیقات فلسفی هند" (JICPR)، چاپ و نشر می کند. این مجله فلسفه و تحقیقات بین رشته ای در سال ۱۹۸۳ آغاز شده است.  

دی ماه سال ۱۳۹۶

کد خبر 2062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =