• ناسیونالیسم مذهبی (هندو) و آینده هند

    ناسیونالیسم مذهبی (هندو) و آینده هند

    نویسنده ، ناسیونالیسم سکولار را در مقابل ناسیونالیسم هندو به عنوان دیدگاه‌های رقابتی برای هویت ملی هند مطرح می‌کند و مفهوم هندوتوا و تفاسیر مختلف آن را در جنبش ملی گرای هندو مورد بررسی قرار می‌دهد و می‌نویسد که اغلب، اساس هویت ملی را به گونه‌ای بازتعریف می‌کنند که اقلیت‌های مذهبی را حذف یا…

  • انحلال وزارت آموزش و پرورش آمریکا

    خبرگزاری انگلیسی زبان تایمزایندیا هند بررسی می کند

    انحلال وزارت آموزش و پرورش آمریکا

    خبرگزاری انگلیسی زبان تایمزایندیا هند سؤالات مهمی در مورد اینکه آیا پیشنهاد انحلال وزارت آموزش و پرورش آمریکا از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده از نظر سیاسی قابل دستیابی است؟ پیامدهای بالقوه آن چه می تواند باشد؟ را بررسی می کند.

  • حسینی برهمن، هندوهای عاشق امام حسین (ع) و خاندان عصمت و طهارت

    حسینی برهمن، هندوهای عاشق امام حسین (ع) و خاندان عصمت و طهارت

    هند یکی از پنج گهواره تمدن جهان به شمار می آید که در خود مذاهب و آیین های مختلفی را جای داده است و به همین خاطر به کشور هفتاد و دو ملت نیز نامیده می شود. مذاهب گوناگون برای سالیان دراز در کنار هم با همزیستی، هارمونی بسیار زیبا و شگفت آوری را ایجاد کرده اند و همگی به هم احترام می گذارند.

  • هند در تقاطع فساد و تبعیض

    هند در تقاطع فساد و تبعیض

    «سایکت مجومدار» نویسنده کتاب« بقایای بدن» در مقاله‌ای با عنوانThe Republic of Apathy » به تقاطع فساد و تبعیض در هند و تأثیر بالقوه هوش مصنوعی بر رویه‌های آن می پردازد.

  • بالیوود پلتفرم گردشگران هندی

    بالیوود پلتفرم گردشگران هندی

    گردشگری خارجی هند می تواند تا سال 2040، به 90 میلیون مسافر برسد و به طور بالقوه چین را به عنوان بزرگترین منبع گردشگران بین المللی پشت سر بگذارد. این مقاله بینش های ارزشمندی را در مورد پویایی در حال تغییر گردشگری جهانی ارائه می دهد و نقش نوظهور هند را به عنوان منبع اصلی مسافران بین المللی برجسته…

  • هوش مصنوعی بستری برای افزایش افراط گرایی

    دموکراتیک کردن تولید محتوا

    هوش مصنوعی بستری برای افزایش افراط گرایی

    «آشیش ختان» در مقاله ای که 19 شهریورماه در خبرگزاری wire the منتشرکرد، به خطرات بالقوه ابزارهای تولید متن مبتنی بر هوش مصنوعی مانند ChatGPT که بستری برای دامن زدن به افراط گرایی و خشونت است، هوشدار می دهد.

  • رمزگشایی از کمک های مالی هند

    رمزگشایی از کمک های مالی هند

    این مقاله با بررسی 16 سال داده‌ و ارائه 8 نمودار نشان می‌دهد که کمک‌های خارجی و بودجه‌های امور خارجی هند نه تنها بر اساس اهداف دیپلماتیک، بلکه بر اساس واقعیت‌های اقتصادی، مانند نیاز به مدیریت بدهی‌های مشکوک و تأثیر عوامل اقتصادی داخلی مانند پول‌زدایی و کووید-۱۹ شکل می‌گیرد.

  • ترجمه شعر، وفاداری یا جسارت

    ترجمه شعر، وفاداری یا جسارت

    «پراتیوش پاراسورامان» در این مقاله با استفاده از نمونه هایی مانند آثار مولانا، غزلیات غالب، شعر توکرام و ترجمه هانومان چالیسا توسط ویکرام ست، چالش ها و تفاوت های ظریف ترجمه شعر را مورد بحث قرار می دهد. بحث اصلی این است که ترجمه شعر، اغلب مستلزم یک مبادله بین وفاداری به متن اصلی و جسارت خلاقانه…

  • رسانه های دیجیتال تخیل را می کشند

    مصاحبه هنرمند تحسین شده هند

    رسانه های دیجیتال تخیل را می کشند

    شیخ نگرانی خود را در مورد ظهور هنر دیجیتال بیان می کند و خاطرنشان می کند که در حالی که این رسانه امکانات گسترده ای را ارائه می دهد، همچنین تمایل به خفه کردن خلاقیت دارد. فراوانی ابزارها و انتخاب‌ها در پلتفرم‌های دیجیتال می‌تواند حواس را از جوهره هنرسازی منحرف کند، که اغلب به محدودیت‌ها و تفکر…

  • شکست دیپلماسی هند با سقوط بنگلادش

    شکست دیپلماسی هند با سقوط بنگلادش

    شیخ حسینه و استبداد مارپیچ او در سه انتخابات تقلبی توسط دولت مودی مورد حمایت قرار گرفتند تا اینکه حکومت او چنان شکننده شد که سقوط کرد.

  • تبدیل هند به مرکز گردشگری جهان

    تبدیل هند به مرکز گردشگری جهان

    در بودجه سال 2024، وزیر دارایی، نیرمالا سیتارامان، بر برنامه هایی برای تبدیل هند به قطب گردشگری جهانی با توسعه مقاصد گردشگری نمادین و معنوی، با تمرکز ویژه بر لاکشادویپ  تاکید کرد.

  • دارالعلوم دیوبند هند

    دارالعلوم دیوبند هند

    دارالعلوم دیوبند یک مدرسه علمیه اسلامی (دارالعلوم) در هند است که جنبش اسلامی دیوبندی سنی در آن آغاز شد. دارالعلوم مستقر در اوتار پرادش یکی از مهم ترین مدرسه های علمیه اسلامی در هند و بزرگترین مدرسه علمیه در جهان است. این شهر در دیوبند، شهری در ناحیه ساهارانپور، اوتار پرادش واقع شده است.…

  • کتاب "تاریخچه مختصر حال حاضر؛ مسلمانان در هند جدید" دهلی نو

    کتاب "تاریخچه مختصر حال حاضر؛ مسلمانان در هند جدید" دهلی نو

    کتاب «تاریخچه مختصر حال حاضر؛ مسلمانان در هند جدید » نوشته دکتر هلال احمد توسط انتشارات پنگوئن وایکینگ در دهلی نو به زبان انگلیسی در 226 صفحه در 22 July 2024 چاپ و منتشر شد .

  • مناسک اربعین حسینی در هند

    یکی از مناسبت های دینی و فرهنگی مسلمانان به ویژه شیعیان، ایام سوگوای حضرت ابا عبدالله (ع) است که مردم این کشور برای آن اهتمام و توجه خاصی به خرج می دهند و در ماه‌های محرم و صفر و به ویژه عاشورا و اربعین با علاقه‌ی وصف نشدنی، برنامه‌های مختلف و ویژه‌ای را برگزار می‌کنند.

  • قدرت نرم هند

    قدرت نرم هند

    «قدرت نرم، هنر تاثیرگذاری» عنوان مقاله است از خانم سوهانی سینگ که به قدرت نرم و نفوذ فرهنگی رو به رشد هند در سطح جهانی در زمینه های مختلف از جمله سینما، ورزش و هنر می پردازد.

  • هندو هایی که به یاد امام حسین (ع) نوشتند

    هندو هایی که به یاد امام حسین (ع) نوشتند

    شجاعت علی قدری در مقاله ای با عنوان «نویسندگان هندو که مرثیه را به یاد امام حسین نوشتند» می نویسد که قدمت سنت عزاداری در ماه محرم در هند به اندازه ظهور اسلام در شبه قاره است. در هند، محرم از کشمیر تا کانیاکوماری متفاوت است. او تعزیه را نماد امام حسین(ع) بیان می کند و معتقد است که محرم، دیگ…

  • سیاست های جدید مشرف شدن هندیان به حج

    دولت هند اعلام کرده است که طبق سیاست جدید حج در سال 2025، مسلمانان هند تنها یک بار در طول عمر خود مجاز به انجام حج از طریق کمیته حج هند (HCoI) خواهند بود.

  • نیویورک تایمز :

    سنت افتخارآمیز مطبوعات آزاد هند در خطر است

    سرمقاله روزنامه نیویورک تایمز دیدگاهی انتقادی از رویکرد دولت مودی به آزادی مطبوعات ارائه می‌کند و آن را بخشی از الگوی رفتاری گسترده‌تر رهبران پوپولیست و اقتدارگرا می‌داند.

  • عدم آزادی مطبوعات در هند

    این مقاله دیدگاهی انتقادی از وضعیت فعلی آزادی مطبوعات و حقوق دیجیتال در هند ارائه می‌کند و استدلال می‌کند که اقدامات مجریان قانون و انفعال محسوس قوه قضاییه، اصول اساسی دموکراتیک را از بین می‌برد. نویسنده پیشنهاد می‌کند که بدون مداخله، به‌ویژه از سوی دادگاه عالی، هند در معرض خطر حرکت به سمت…

  • انتخابات استبدادی هند

    «دباسیش روی چاودوری » در مقاله تحلیلی با عنوان« انتخابات استبدادی هند» تاکید می کند که هند در زمان نخست وزیری نارندرا مودی دیگر یک دموکراسی واقعی نیست، بلکه به یک «خودکامگی انتخاباتی» یا «استبداد انتخابی» تبدیل شده است.

  • مصاحبه با وزیر امور خارجه هند

    دست‌های محکم و استوار

    جایشانکار وزیر امور خارجه هند در مصاحبه ای با آر سوکومار و شیشیر گوپتا[1] که روز جمعه 28 اردیبهشت ماه(17 می 2024) در 4100 کلمه در روزنامه هندوستان تایمز منتشر شده مودی نخست وزیر هند را به عنوان رهبری قدرتمند و ملی‌گرا که به بهترین وجه برای محافظت از منافع هند در سطح جهانی در دوران پرتلاطم مجهز…

  • دستاوردهای مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور ایران در هند

    مرکز بین‌المللی میکروفیلم حدود ۳۵ سال است که در هند فعالیت می‌کند. بیش از ۱۰۰ هزار نسخه از کتابخانه‌های هند از ۳۵ کتابخانه آورده شده است. حدود ۷۳ فهرست از نسخه‌های خطی به زبان انگلیسی اردو و فارسی آماده کردیم و بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار سند را دیجیتال کرده‌ایم.

  • یادداشت مدیر مرکز تحقیقات فارسی- دهلی نو؛

    دشمنان این زمانه فردوسی و شاهنامه

    درس استاد طوس به ما فرزندان ایران جز مهر و دوستی و همدیگر پذیری چیزی نیست، در این زمانه دشمنان فردوسی و شاهنامه کسانی حقیقت را در پس پرده‌ای از عصبیت قومی پنهان می‌کنند.

  • فرسایش دموکراسی در هند

    فرسایش دموکراسی در هند

    پراناب بردهان در مقاله ای به بررسی وضعیت دموکراسی در هند در زمان نخست وزیری نارندرا مودی می پردازد و می نویسد که او «روایت‌های نادرست» قدرتمندی را فراتر از جلب نظر رأی‌دهندگان کم‌سواد روستایی ساخته است که به موفقیت انتخاباتی حزب BJP و فرسایش دموکراسی کمک کرده است.

  • شناسنامه فرهنگی فارسی زبان‌های جهان

    شناسنامه فرهنگی فارسی زبان‌های جهان

    اثر فردوسی در حدود هزار سال پیش را اکنون می‌توان به عنوان شناسنامه فرهنگی فارسی زبان‌های جهان نامید.

  • عوامل رشد جمعیت هند

    عوامل رشد جمعیت هند

    در این مقاله با اشاره به این که بار دیگر جمعیت مسلمانان به محل بحث تبدیل شده آمده است که پیش از انتخابات، آماری منتشر شد که نشان می دهد نرخ باروری مسلمانان افزایش یافته و نارندرا مودی، نخست وزیر هند از مسلمانان هند به عنوان «کسانی که تعداد زیادی فرزند دارند» یاد کرده است. شورای مشورتی اقتصادی…

  • چالش نوظهور در قانون اساسی هند

    قانون اساسی هند در سال 2023 به دلیل «استعماری» و «قدیمی بودن» به چالش کشیده شد. یکی از این چالش‌ها این است که قانون اساسی باید بازنویسی شود. تاریخ انقضای آن گذشته است و هند به قانون اساسی جدید نیاز دارد.

  • ظهور سینمای هندوتوا در هند

    «هاریش اس» در مقاله ای با عنوان «ظهور سینمای هندوتوا» استدلال می‌کند که در سینمای عامه پسند هند ژانر جدیدی از «هندوتوا» یا سینمای ناسیونالیستی هندو ظهور کرده است که به طور آشکار دستور کار ایدئولوژیک حزب حاکم BJP را ترویج می کند.

  • انتقاد رئیس حزب کنگره از اظهارات مودی در مورد مسلمانان

    نخست وزیر مودی همیشه در سخنرانی های انتخاباتی خود در مورد مسلمانان صحبت کرده و می گوید که حزب کنگره دارایی های شما را گرفته و به کسانی که کودکان زیاد دارند(مسلمانان) خواهد داد.

  • رقابت 35 نامزد مسلمان در انتخابات هند

    حزب بهوجان سماج(BSP) تنها حزب ملی است که یک نفر مسلمان را از حوزه گاندینگر(Gandhinagar) برای انتخابات 7 می لوک سابها در گجرات معرفی کرده است.