تشکیل کمیسیون جدیدی برای مبارزه با نژادپرستی در برلین

برلین در جستجوی راه‌حل‌های جدید برای مقابله با اسلام‌ستیزی، یهودستیزی و سایر اشکال نژادپرستی است. مجلس نمایندگان این شهر کمیسیونی ویژه را برای این منظور ایجاد کرده است.

مجلس نمایندگان برلین در یک جلسه عمومی، کمیسیون تحقیقاتی ویژه‌ای (Enquete-Kommission) را برای تدوین استراتژی‌هایی در برابر تمام اشکال نژادپرستی تأسیس کرد. اعضای این کمیسیون شامل سیاستمداران، دانشمندان و کارشناسان حوزه‌های مختلف هستند.

نمایندگان احزاب دموکرات‌مسیحی (CDU)، سوسیال‌دموکرات (SPD)، سبزها و چپ‌ها (Linke) اعضای خود را برای این کمیسیون معرفی کردند و همه آن‌ها با اکثریت آرا پذیرفته شدند. اما دو نامزد پیشنهادی حزب راست‌گرای آلترناتیو برای آلمان (AfD) رأی نیاوردند و از عضویت در این کمیسیون بازماندند.

اهداف کمیسیون: مقابله با نژادپرستی و تبعیض

این کمیسیون مأموریت دارد برای تقویت همبستگی اجتماعی و مقابله با یهودستیزی، نژادپرستی، اسلام‌ستیزی و هرگونه تبعیض کار کند. اعضای این گروه تا پایان دوره قانون‌گذاری در سال آینده فرصت دارند که راهکارهای جدیدی ارائه دهند.کمیسیون ۲۶ عضو دارد که توسط فراکسیون‌های پارلمانی معرفی شده‌اند: ۱۴ نفر از نمایندگان مجلس و ۱۲ نفر از کارشناسان مستقل. انتظار می‌رود که این نهاد از اواسط یا اواخر مارس فعالیت رسمی خود را آغاز کند.

AfD  از حضور در کمیسیون حذف شد

کریستین برینکر، رئیس فراکسیون و حزب AfD در برلین، از حذف حزبش از این کمیسیون ابراز تأسف کرد. او مدعی شد که بسیاری از افراد دارای پیشینه مهاجرت اکنون به AfD رأی می‌دهند و به حزب ما می‌پیوندند، زیرا آن‌ها نیز نگرانی‌های مشابهی دارند .او همچنین گفت که احزاب دیگر نمی‌توانند AfD را از رقابت سیاسی کنار بگذارند و چنین اقداماتی تنها به قدرت گرفتن بیشتر این حزب منجر خواهد شد.

نقش کمیسیون‌های تحقیقاتی در مجلس نمایندگان برلین

طبق قوانین مجلس نمایندگان برلین، کمیسیون‌های تحقیقاتی (Enquete-Kommissionen) برای بررسی مسائل پیچیده و گسترده تشکیل می‌شوند. این کمیسیون‌ها پس از پایان کار خود، گزارش نهایی را به پارلمان ارائه می‌دهند تا بر اساس آن، تصمیمات لازم اتخاذ شود.

منبع: Zeit

کد خبر 23213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =