مرکز تساهل و تسامح یهودیان روسیه برنامه هایی برای آموزش و ترویج تحمل پذیری در تمام اشکال آن برای مناطق مختلف و بویژه قفقاز شمالی آماده کرده است.

"الکساندر بارادا" رییس انجمن یهودیان، مدیر و موسس موزه یهودیان و همچنین رییس مرکز علمی – آموزشی تساهل و تسامح در حوزه روانشناسی و تربیت مدرس راجع به گسترش حوزه عملکرد این مرکز توضیحاتی ارایه و بر آماده سازی برنامه­ های جدید تربیتی در جمهوری­های قفقاز شمالی اشاره کرد.

در چارچوب روز «تساهل و تسامح عمومی در روسیه» و تعاملات این مرکز با آژانس فدرال امور اقوام برنامه­ هایی برای هفت مرکز آموزشی در قفقاز شمالی آماده شده است. این مرکز هم اکنون در حال مذاکره با دپارتمان آموزش وابسته به وزارت علوم قفقاز شمالی است. پیشنهاد این مرکز آماده کردن برنامه ­هایی برای ترویج و آموزش تحمل پذیری در تمام اشکال آن است. زیرا به اعتقاد رییس مرکز، برای قفقاز شمالی باید نیرو و زمان زیادی صرف کرد تا به مرحله تساهل و تسامح دست یافت. از نظر وی، رهبران جمهوری­های قفقاز شمالی مسیر درستی را در سیاست­گذاری­های خود انتخاب کرده­اند، اما منابع آموزشی کافی در اختیار ندارند.

الکساندر بارادو معتقد است که با همکاری این مرکز و مراکز مشابه می­توان در قفقاز شمالی فضای همدلی و آرام همچون دوران اتحاد جماهیر شوروی بوجود آورد.

از نظر وی، برگزاری جلسات درسی و آموزشی با موضوع تساهل و تسامح در تمام نقاط کشور و بویژه در قفقاز شمالی اهمیت زیادی دارد.

مرکز تساهل و تسامح همزمان با موزه یهودیان در ماه نوامبر ۲۰۱۳ افتتاح شد. در این سه سال و نیم مرکز به طور مستقل برنامه ­های متعددی برای تبیین مفهوم آموزش و گسترش حوزه آن انجام داده است که نه تنها حوزه تحمل پذیری بلکه حوزه­ های دیگر آموزشی را نیز در برمی­گیرد. به گفته مدیر مرکز، تحمل ­پذیری تنها به معنای درک و فهم متقابل بین پیروان ادیان یا اقوام نیست، بلکه مشکلات مختلف اجتماعی و همچنین نوع برخورد با معلولین، افراد ناتوان و غیره را نیز شامل می­شود. این مرکز شیوه جدیدی برای آموزش به صورت تعاملی با موضوع «تحمل پذیری» تدوین کرده و به اجرا گذاشته است.

در پایان جلسات که به صورت دوره­ ای برگزار می­شوند، افراد گواهی شرکت در کلاس­ها را دریافت کرده و تعداد علاقه­ مندان به حضور در کلاس­ها هر سال بیشتر می­شود. با توجه به همکاری­های متقابل با دپارتمان آموزش وابسته به دولت مسکو، کتاب­های آموزشی و شیوه تدریس به مدرسین را آماده کرده و از آنها در مدارس و موسسات آموزشی استفاده می­شوند. برای جوانان اعم از گروه­های ورزشی، فرهنگی و غیره نیز برنامه ­های آموزشی – تفریحی تدارک می­بینند. بعد از بازدید ایرینا بوکوا رییس سازمان یونسکو، موافقتنامه ­ای برای اجرای برنامه ­های مشترک در حوزه «تساهل و تسامح» و دیگر حوزه ­ها به امضا رسید. اخیرا در یونسکو کنفرانسی تحت عنوان «سازگاری مهاجرین با محیط جدید» در اروپا برگزار شد. این مرکز نیز برای همکاری در این حوزه جلسات آموزشی آماده کرده­ و در تمام کشورهای اتحادیه اروپا و دیگر نقاط به ۶ زبان دنیا جلسات برگزار خواهند شد.

در این کنفرانس تاکید شده که روسیه دومین کشور دنیا از نظر تعداد مهاجر است و با توجه به کم بودن مشکلات حاصل از مهاجرت می­تواند تجربه خود را در اختیار سایرین قرار دهد.

منبع: وستنیک قفقاز

http://www.vestikavkaza.ru/video/Federalnyy-tsentr-tolerantnosti-i-YUNESKO-zapuskayut-proekt-po-voprosam-migratsii.html

کد خبر 3155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =