اندونزی
-
سنت ازدواج در اندونزی (بخش اول)
ازدواج یکی از آن نقاط عطف مهمی است که همه ما در زندگی آن را گرامی می داریم. ازدواج امری مقدس است که زن و شوهر را متحد می کند. البته خود عروسی را می توان با سنت های مختلفی با توجه به آداب و رسوم هر منطقه انجام داد. بر اساس قوانین کشور اندونزی ......
-
نمایشگاه حلال - اندونزی 2023
نمایشگاه حلال اندونزی یک رویداد بزرگ در زمینه صنعت حلال و محصولات مرتبط است که هر ساله در اندونزی برگزار میشود. این نمایشگاه، فرصتی برای تولیدکنندگان، واردکنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان از سراسر جهان فراهم میکند تا در زمینه حلال و صنایع وابسته به آن آخرین دستاوردها، محصولات و خدمات…
-
مجلس علمای اندونزی
مجلس علمای اندونزی نهادی رسمی و مشورتی مذهبی است که با عضویت علماء وشخصیت های برجسته دینی وفکری مسلمان اندونزی تشکیل شده و هدف از تشکیل آن ایجاد وحدت نظر در بین گرایشات متعدد فکری اسلامی وتحقق آرمان های مشترک اسلامی است. این مجلس در 7 رجب 1395 هـ.ق / 26 جولای 1975 در جاکارتا، و در پی برگزاری…
-
مراسم های سنتی عید قربان در اندونزی
برای مسلمانان اندونزی، عید قربان یک جشن مذهبی است که همیشه انتظارآن را می کشند. این زمان که مصادف با فرا رسیدن موسم حج است، بهترین لحظه برای پرورش نیکی و توجه به دیگران است. عید قربان موسوم است با ذبح حیوانات قربانی مانند گاو، بز یا گوسفند و توزیع گوشت آن بین مستضعفان است. در کشور اندونزی٬…
-
بررسی نشر کتب اسلامی در اندونزی
انتشارات اسلامی دراندونزی با حضور ناشران جدید خصوصا درحوزه نشرالکترونیک توسعه فراوانی پیدا کرده است. بسیاری از ناشران اسلامی بدنبال تغییر رویه و برطرف کردن نیازهای اساسی مخاطبان هستند. دراین مقاله تلاش شده به زمینه های بروز انتشارات اسلامی و انحرافات آن اشاره هم شود.
-
مراسم عبادی حج (تمتع – عمره) برای مسلمانان اندونزی
برگزاری مراسم عبادی حج در اندونزی یک وظیفه ملی است چرا که با توجه به کثرت جمعیت زائران اندونزیایی باید سازمان ها و نهادهای مختلف، چه داخل و چه خارج از کشور مشارکت کرده و با جنبه های گوناگون از جمله راهنمایی، حمل و نقل، بهداشت، اقامت و امنیت آشنا شده و به زائران خدمات بدهند.
-
آب و هوا، ویژگی های زمین و مسائل زیست محیطی در اندونزی
اندونزی بزرگترین مجمع الجزایر جهان با حدود ۱۷۰۰۰ جزیره پراکنده، در فاصله شرقی - غربی بیش از ۳۰۰۰ مایل (۴۸۰۰ کیلومتر) است. همچنین، این کشور یک سرزمین گرمسیری است که هیچ بخشی از آن، بیش از ۱۱ درجه عرض
-
جمهوری اندونزی
نام کشور: جمهوری اندونزی مکان: جنوب شرقی آسیا، مجمع الجزایر بین هند و اقیانوس آرام پایتخت: جاکارتا
-
افتتاح اتاق علامه اقبال در کتابخانه دانشگاه الازهر جاکارتا
قاضی گلزار احمد، رئیس دیوان عالی پاکستان اتاق علامه محمد اقبال و گوشه پاکستان را در کتابخانه دانشگاه الازهر در جاکارتا افتتاح کرد.
-
به همت دانشکده الهیات دانشگاه تهران
برگزاری دوره آشنایی با فرهنگ و رسوم کشورهای جهان اسلام
به همت دانشکده الهیات دانشگاه تهران ،دوره آشنایی با فرهنگ و رسوم شش کشور جهان اسلام با حضور اساتید و پژوهشگران این حوزه برگزار گردید
-
زندگینامه روسای سازمان اسلامی نهضت العلماء اندونزی
نهضت العلماء سازمان اسلامی است که توسط علماء در ۱۶ رجب ۱۳۴۴ هـ ق / ۳۱ ژانویه ۱۹۲۶ م در شهر سورابایا، استان جاوه شرقی و دو سال بعد از سقوط امپراتوری قدرتمند عثمانی بنیانگذاری شد. نهضت العلماء یک سازمان اسلامی بزرگ در اندونزی است که نفوذ زیادی در جهان اسلام دارد . نهضت العلماء سازمانی با پایه…
-
شورای عالی سازمان اسلامی نهضت العلماء اندونزی
نهضت العلماء مجمع دینی علماء و پیروان آنها است که هدف حفظ و محافظت، توسعه و عمل به آموزههای اسلامی مبنی بر گرایش اهل سنت و جماعت با تبعیت از یکی از چهار مذهب حنفی، مالکی، شافعی و حنبلی، دارد. ن
-
بهترین دانشگاه های اسلامی دولتی از نگاه وبومتریک
دانشگاه اسلامی دولتی سونان گونونگ جاتی باندونگ اولین رتبه دانشگاه های دولتی از نظر وبومتریک (Webometrics) شد رتبه بندی وبومتریک وب دانشگاه ها لیستی از بهترین دانشگاه های جهان را منتشر کرد. دانشگاههای اسلامی دولتی نیز با موفقیت در این فهرست قرار دارند و حتی هشت مورد از آنها موفق شده اند در…
-
الخیرات ( Alkhairaat)
الخیرات بزرگترین سازمان جامعه اسلامی در اندونزی شرقی است که در پالو، سولاوسی مرکزی مستقر است. این سازمان توسط یک روحانی عرب اندونزیایی متولد حضرموت به نام حبیب سید عیدروس بن سلیم الجفری در ۳۰ ژوئن ۱۹۳۰ تأسیس شد.
-
حبیب سید سقاف بن محمد الجُفری
حبیب سید سقاف بن محمد الجُفری یک عالم و دانشمند مسلمان اندونزیایی اهل پالو است.
-
تفاوت رسانه های اجتماعی در میان شیوع کووید-۱۹
این نوشتار وجود رسانه های اجتماعی یوتیوب، اینستاگرام و واتساپ را در میان شیوع کووید-۱۹ در میان جوامع مجازی در اندونزی بحث می کند. توسعه رسانه های اجتماعی هر ساله بخصوص در شرایط شیوع ویروس کرونا بسیار افزایش می یابد. توسعه رسانه های اجتماعی در اندونزی با افزایش بسیار چشمگیری روبرو شده است. اندونزی…
-
زندگینامه و فعالیت روسای سازمان محمدیه اندونزی در ادوار مختلف
محمدیه که به معنای پیروان محمد است در ۱۸ نوامبر ۱۹۱۲ میلادی در منطقه کاومان استان جوگجاکارتا تاسیس شد. دید این سازمان بیشتر براساس دستور قرآنی از آیه ۱۰۴ سوره آل عمران می باشد که خداوند متعال می فرماید: " و باید برخی از شما مسلمانان ، خلق را به خیر و صلاح دعوت کنند و امر به نیکوکاری و نهی از…
-
استانداردهای مدیریت مسجد - اندونزی
مصوبه وزارت دین اندونزی درمورد استانداردهای مدیریت مسجد
-
محمدیه با پویایی جدید روبرو می شود
الحمدالله، امروز، یکشنبه ۸ ذیحجه ۱۴۴۲ هـ مصادف با ۱۸ جولای ۲۰۲۱ میلادی، صد و دوازدهمین تاسیس سازمان محمدیه به سال هجری است. محمدیه اکنون و در آینده باید پیشرفت بیشتری داشته باشد. اگر محمدیه بخواهد در پیشرفت مردم، ملت و جهان بشریت نقشی داشته باشد، ابتدا باید خود پیشرفت کند. اگر بخواهد چیزی…
-
مرکز مطالعات ستاره شناسی دانشگاه احمد دهلان، جوگجاکارتا
مرکز مطالعات ستاره شناسی دانشگاه احمد دهلان، جوگجاکارتا یک مرکز مطالعاتی است که بر توسعه آموزش و تحقیقات ستاره شناسی تمرکز دارد. پس از چندین سال وقفه، این مرکز از ژانویه ۲۰۱۴ با صدور حکم رئیس مرکز تحقیقات و رئیس دانشگاه احمد دهلان، فعالیت های تحقیقاتی و آموزش ستاره شناسی را دوباره شروع کرده…
-
پروفسور دکتر نیایو خدیجه، اولین رئیس دانشگاه زن در دانشگاه رادن فتح پالمبانگ
پروفسور دکتر نیایو خدیجه (Nyayu Khodijah) رئیس دانشگاه اسلامی دولتی رادن فتح پالمبانگ دوره ۲۰۲۰-۲۰۲۴ است.
-
جهاد علیه سخنان نفرت انگیز دینی
نوسانتارا یا مجمع الجزایر اندونزی نه تنها از انواع مختلفی از زبان ها، پوست و فرهنگ، بلکه از ادیان با پیروان بسیار وفادار پر شده است. پیروان ادیان در سراسر مجمع الجزایر اندونزی عشق زیادی برای ادیان خود دارند. از یک طرف، این شرایط یک پتانسیل جداگانه ای برای ملت اندونزی است، اما از سوی دیگر، خطای…
-
تأثیر فلسفه زندگی جامعه جاوه بر مدل رهبری
جامعه جاوه یکی از انواع جوامع اندونزی است که به یک گروه فرهنگی تعلق دارد. جامعه جاوه به عنوان یک گروه فرهنگی (جاوه ای) با یک تشابه هویتی متمایز در مقایسه با سایر گروه های فرهنگی در اندونزی مشخص می شود. شباهت هویتی هم از نظر جسمی و هم از نظر انتزاعی وجود دارد. شباهت هویت جسمی یا حداقل هویتی…
-
کتاب "سواد دیجیتال برای طلبه هزاره"
دانشگاه اسلامی دولتی سونان آمپِل سورابایا، جاوه شرقی این کتاب با عنوان "سواد دیجیتال طلبه هزاره: کتاب راهنمای طلاب در عصر سیل اطلاعات" مورد توجه خوانندگان قرار گرفته است. این را نویسنده هنگام سخنرانی در یک نشست آنلاین "بررسی کتاب" که توسط سیبرکراسی (Siberkreasi) و وزارت ارتباطات و انفورماتیک
-
یوسف منصور
یوسف منصور پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان در سال ۱۹۹۲، در دانشکده حقوق، گروه شریعت دانشگاه اسلامی دولتی شریف هدایت الله ادامه تحصیل داد. با این حال، در میانه راه ادامه نداد، زیرا او مسابقه موتور را ترجیح داد.
-
موسسه عامل زکات، انفاق و صدقه نهضت العلماء (LAZISNU)
مؤسسۀ عامل زکات انفاق و صدقه نهضت العلماء (LAZISNU) طبق نتیجه سی و یکمین کنگره نهضت العلماء در شهر بویولالی، جاوه مرکزی در سال ۲۰۰۴ به عنوان وسیله ای برای کمک به جامعه تأسیس شد. LAZISNU به طور قانونی-رسمی توسط مصوبه وزیر دین شماره ۶۵ سال ۲۰۰۵ برای جمع آوری زکات، انفاق و صدقات برای جامعه گسترده…
-
این چه اسلامی است؟
یک روز دوستم گفت که او محمدیه، نهضت العلماء یا وهابی نیست، بلکه اسلام (مسلمان) است. به گفته وی، در زمان پیامبر هیچ شاخه دیگری از اسلام وجود نداشت. فقط یکی وجود داشت. اسلام اسلام است، بدون زواید اسلام پیشرفته، اسلام نوسانتارا یا اسلام معتدل.
-
قوانین مدیریت مساجد در اندونزی
أ. اینکه مسجد به عنوان مرکزی برای پرورش امت در تلاش برای محافظت، توانمند سازی و اتحاد امت جهت ایجاد امت باکیفیت، معتدل و بردبار، نقش استراتژیک دارد؛ ب. اینکه به منظور ارتقای کیفیت مدیریت، نقش و عملکرد مسجد نه تنها به عنوان یک مکان عبادی آیینی (محض) است، بلکه یک عبادت اجتماعی گسترده تر (غیر…
-
روش شناسی صدور فتوای مجلس علمای اندونزی
مجلس علمای اندونزی (MUI) یک سازمان مذهبی مستقل و آرمان خواه است. در مورد خط مشی آن، یکی از نقشهای مجلس علمای اندونزی فتوا دادن (إفتاء) است. فتوا توضیحی درباره احکام یا شریعت اسلامی است که توسط یک مستفتی (درخواست کننده فتوا) مطرح می شود. در صدور فتوا، مجلس علمای اندونزی از روش اخذ شده توسط (اکثریت)…
-
تفاوت روش اجتهادی نهضت العلماء و محمدیه
اکثر جوامع مسلمان اندونزی در فهم فقهی خود به دو سازمان بزرگ اسلامی در این کشور، یعنی نهضت العلماء (NU) و محمدیه گرایش دارند. این دو سازمان اسلامی پایگاه های مختلف جامعه ای دارند. نهضت العلماء با رویکرد فرهنگی خود به طور گسترده ای توسط جوامع روستایی پذیرفته می شود، در حالی که محمدیه با رویکرد…