اندونزی
-
پگاسوس اسرائیلی و نگرانی مقامات اندونزی
مجریان قانون دراندونزی نگران استفاده از نرم افزارهای جاسوسی پیچیده ساخت اسرائیل، پگاسوس (Pegasus) هستند. خیرالفهمی ناظر دفاعی انستیتو مطالعات امنیتی و استراتژیک، از کاربران پگاسوس خواست تا هوشیار باشند. درخواست فهمی که در پادکست دیپ تاک در یوتیوب کومپاران ارائه شد.
-
تصویر ایران در رسانه های اندونزی
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۱۹۷۹، جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال تقویت روابط خود با کشورهای مسلمان بوده است. اندونزی، به عنوان بزرگترین کشور مسلمان جهان از نظر جمعیت، جایگاه مهمی در سیاست خارجی ایران داشته و همواره بهعنوان یکی از شرکای استراتژیک جمهوری اسلامی در زمینههای اقتصادی، فرهنگی…
-
موسسه «میزان» پیشرو تولیدات فرهنگی و هنری در اندونزی
میزان - به زبان عربی به معنی "متعادل" - در سال ۱۹۸۳ توسط دانشجویان تاسیس شد. با انتشار ترجمه کتاب هایی از نویسندگان برجسته بین المللی آغاز شده و به تدریج با انتشار آثار اسلامی که نمایانگر دیدگاه های مختلف اندیشمندان بوده، پرداخته است. در نخستین سال تاسیس، تنها سی عنوان کتاب منتشرکرده و اکنون…
-
نگرش مردم و دولتمردان اندونزی نسبت به شیعه و ایران
اندونزی به عنوان پرجمعیتترین کشور مسلمان جهان با اکثریت اهل سنت، همواره به عنوان یکی از نمونههای برجسته همزیستی مسالمتآمیز میان ادیان و مذاهب مختلف شناخته میشود. با این حال، حضور اقلیت های مذهبی، از جمله شیعیان، در این کشور گاهی با چالش های سیاسی، مذهبی و اجتماعی همراه بوده است. در همین…
-
صنعت حلال در اندونزی
اندونزی به عنوان کشوری با بزرگ ترین جمعیت مسلمان جهان، در مسیر تبدیل شدن به یک مرکز جهانی برای صنعت حلال قراردارد. دولت با سیاستگذاری های استراتژیک، توسعه زیرساخت ها، و ایجاد استانداردهای دقیق، در تلاش است تا نقشی کلیدی دربازار جهانی محصولات و خدمات حلال ایفا کند.
-
بدون خاموشی در مجمع الجزایر اندونزی
صنعت برق دراندونزی به عنوان یکی از عوامل کلیدی توسعه اقتصادی و اجتماعی، نقشی حیاتی در پیشرفت این کشوردارد. از زمان ورود برق به اندونزی در اوایل قرن بیستم تا به امروز، صنعت برق با چالش ها و فرصتهای فراوانی مواجه بوده است.
-
تهران و جاکارتا در ریل دیپلماسی غذایی، چالش ها و فرصت ها
دیپلماسی غذا به عنوان یکی از ابزارهای نرم قدرت، به کشورها این امکان را میدهد تا فرهنگ و هویت خود را از طریق غذا به جهان معرفی کنند. اندونزی به عنوان یکی از بزرگ ترین کشورهای مسلمان در جهان، با استفاده از غذاهای ملی خود و توسعه صنعت حلال، بهخوبی از این ابزار برای تقویت روابط بینالمللی بهرهبرداری…
-
سینمای معاصر اندونزی (2)
سینما و فیلم در اندونزی تحت تأثیرنگرش های اسلامی، مذهبی واخلاقی و همچنین تمدن اسلامی قرارگرفته است. جامعه اندونزی عمدتا˝ مسلمان اند و به این ترتیب ارزش های اسلامی نقش مهمی درشکل دادن به چشم انداز فرهنگی این کشور، ازجمله صنعت فیلم ایفا می کنند. برخی از فیلم های معاصر اندونزی به بررسی مضامین…
-
پاپ مهمان بزرگترین مجمع الجزایر جهان
ورود پاپ به اندونزی چهل و پنجمین سفر رسمی وی به خارج از کشوراست. سفر 12 روزه به چهار کشور در آسیا و اقیانوسیه طولانی ترین سفر از زمان پاپ ژان پل دوم خواهد بود. اندونزی اولین کشور ازسری سفرهای پاپ فرانسیس از آسیا و اقیانوسیه است.
-
دیپلماسی گرم اندونزی برای کشورهای آفریقایی در بالی
رئیس جمهور جوکو ویدودو برای رهبران کشورها و نمایندگان شرکت کننده در دومین مجمع آفریقا - اندونزی در بالی ضیافت شام تدارک دید.
-
ایرانیان و ایرانی تباران در اندونزی
اندونزی بهعنوان بزرگ ترین کشور مسلمان جهان با جمعیتی بالغ بر 275 میلیون نفر از دیرباز بهعنوان مقصدی مهم برای مهاجران و تاجران ایرانی شناخته شده است. تاریخ طولانی روابط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بین ایران و اندونزی، این کشور را به یکی از مهمترین شرکای ایران درمنطقه جنوب شرق آسیا تبدیل کرده…
-
جامعه و نظام اجتماعی اندونزی
جامعه و نظام اجتماعی اندونزی از تنوع فرهنگی، قومی و مذهبی بسیاری برخوردار است که تأثیر عمیقی بر ساختارهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی این کشور دارد.
-
سینمای معاصر اندونزی(1)
سینما و فیلم در اندونزی تحت تأثیرنگرش های اسلامی، مذهبی واخلاقی و همچنین تمدن اسلامی قرارگرفته است. جامعه اندونزی عمدتا˝ مسلمان اند و به این ترتیب ارزش های اسلامی نقش مهمی درشکل دادن به چشم انداز فرهنگی این کشور، ازجمله صنعت فیلم ایفا می کنند. برخی از فیلم های معاصر اندونزی به بررسی مضامین…
-
هپکُن (کنفرانس مشارکت های آموزش عالی)
هپکُن (HEPCON) یک کنفرانس بین المللی درحوزه همکاری ها و شراکت های دانشگاهی است که از ۲۹ تا ۳۱ آگوست ۲۰۲۴ در بالای کارتینی جاکارتا، اندونزی برگزار می شود. این رویداد ...
-
مقبره پاپان تینگی باروس با نقش و نگاره های فارسی
مقبره پاپان تینگی باروس یکی از جاذبه های گردشگری مذهبی و تاریخی است که در ناحیه باروس شمالی، تاپانولی مرکزی استان سوماترای شمالی اندونزی واقع شده است. این جاذبه گردشگری یکی از جاذبه های طبیعی است.
-
نگرانی های امنیتی ، ژئوپلیتیکی درخاورمیانه پس از شهادت اسماعیل هنیه رهبرسیاسی حماس
بیش از یک قرن، به ویژه پس از جنگ جهانی دوم، خاورمیانه به عنوان یک مرکز مهم جنگ و بحران ها شناخته شده است. در قرن بیست و یکم، این منطقه به طور خاص با درگیری و تروریسم مرتبط شده است. این منطقه با انواع مختلفی از درگیری ها روبرو بوده است، از جمله اختلافات منطقهای پایدار، برخوردهای کوتاه مدت…
-
نقش پسانترن ها درشکل دهی سنت های دینی در اندونزی
اهل سنت در اندونزی با تاریخچهای غنی و نقش برجسته درجامعه، فرهنگ و سیاست، یکی از ارکان اصلی اندونزی مدرن است. با وجود چالش های موجود، این جامعه توانسته است با حفظ ارزش ها و فرهنگ خود، در جهت توسعه و پیشرفت کشور گام های مهمی بردارد. آینده اهل سنت در اندونزی به توانایی آنها در تطبیق با تغییرات…
-
تصوف در اندونزی
تصوف به عنوان عرفان اسلامی نیز شناخته میشود. این مسیر معنوی به جستجوی تجربهی مستقیم و شخصی از حقیقت الهی متمرکز است.
-
دغدغه و چالش های پایتخت جدید اندونزی
اندونزی امسال مراسم جشن استقلال ۱۷ اوت را در پایتخت جدید، نوسانتارا برگزار خواهد کرد.....
-
انتشار کتاب "ردپای تاریخ جهان اسلام از نگاه یک دیپلمات" در اندونزی
در کتاب رد پای تاریخ اسلام از نگاه یک دیپلمات تلاش شده تا روند توسعه تمدن اسلامی بررسی شود. در این کتاب ، تمدن اسلامی از زمان پیامبر اکرم (ص)، خلافت خلفای راشدین، امویان، عباسیان و ....به تصویر کشیده شده است.
-
اندونزی در تلاش برای کاهش نرخ بلیط پروازهای داخلی و خارجی برای ترویج گردشگری
وزیر گردشگری و اقتصاد خلاق اندونزی، سندیاگا اونو، با پیشنهاد وزارت حمل و نقل برای حذف مالیات بلیط هواپیما موافقت کرده است.
-
معماری رِوانو ساتریا (Revano Satria)
رونوا ساتریا متولد 7 اکتبر 1984 معمار و مدیر عامل گروه RSI است. رِوانو در طول زندگی حرفهای خود جوایز ملی و بینالمللی متعددی را از طریق آثار شگفت انگیز خود دریافت کرده است. رِوانو پس از اتمام تحصیلات معماری خود در دانشگاه کاتولیک پارهیانگان شهر باندونگ و برنامه کارشناسی ارشد فناوری های نوظهور…
-
سازمانها و نهادهای بینالمللی مردم نهاد در اندونزی
اندونزی، مجمعالجزایری با بیش از ۱۷۰۰۰ جزیره، نه تنها از لحاظ جغرافیایی بلکه در زمینه های فرهنگی و اجتماعی نیز دارای تنوع است. این کشور به دلیل موقعیت استراتژیک خود، همواره مورد توجه سازمان های بینالمللی و نهادهای مردم نهاد (NGOs) بوده که سعی دربهبود شرایط زندگی.....
-
بازتاب شهادت اسماعیل هنیه در رسانه های اندونزی
بازتاب شهادت اسماعیل هنیه در رسانه های اندونزی...
-
موضع گیری مجلس العلمای اندونزی در قبال ترور شهید هنیه
سودارنوتو عبدالحکیم، رئیس روابط خارجی مجلس العلمای اندونزی، با انتشار پیامی شهادت اسماعیل هنیه را تسلیت گفت و اظهار نمود: "آن شهید....
-
دیپلماسی عمومی اسرائیل دراندونزی
درگزارشی درلس آنجلس تایمزدر 28 ژانویه 1988 که توسط روزنامه نگار دن فیشر (Dan Fisher) نوشته شده است، هاسبارا به زبان عبری به معنای «توضیح»، «اطلاعات» یا به اشکال دیگر «تبلیغات» اشاره میکند. این گزارش چند روز پس ازحمله ارتش اسرائیل به ساکنان فلسطینی درسامره ...
-
ویزای طلایی تسهیل جلب سرمایه از سوی دولت اندونزی
رئیس جمهورجوکو ویدودو درمراسم رونمایی از ویزای طلایی درهتل ریتزکارلتون کونینگان جاکارتا به طور نمادین ویزای طلایی را به....
-
تاملی بر سفر شیخ الازهر مصر و پاپ فرانسیس به اندونزی
در سال جاری دو رویداد مذهبی مهم دراندونزی مورد توجه و اهمیت قرارگرفته، که مربوط به سفر دو شخصیت دینی از اسلام وکاتولیک به اندونزی است.
-
رادن صالح نقاش معروف اندونزیایی (1811-1880 میلادی)
نام کامل وی رادن صالح شریف بوستمان، نقاش مشهور اندونزیایی است که در30 جولای 1811 (۷ اَمرداد ۱۱۹۰) در شهر سِمارنگ، جاوه مرکزی به دنیا آمده است. رادن صالح یکی از اولین نقاشان اندونزیایی بود که دراروپا تحصیل کرده است. درسال 1829 میلادی به هلند رفت تا درآکادمی سلطنتی هنرهای تجسمی (Koninklijke…
-
گسترش اسلام در اندونزی
برای مسلمانان اندونزی، اصطلاح ولی سونگو دارای یک معنی خاص در ارتباط با حضور چهره های مقدس درجاوه است که نقش مهمی درگسترش و توسعه اسلام درقرن پانزدهم و شانزدهم میلادی داشته اند.