زن،خانواده و جوانان
-
زنان پاکستانی و توسعه ملی
اگر محمد علی جناح پس از تأسیس پاکستان عمر طولانی تری داشت، گام های فراتری را برای جایگاه با وقار زنان در زندگی ملی می برداشت، اما زندگی به وی وفا نکرد و درگذشت، از زمان درگذشت وی، زنان پاکستانی برای حقوق اولیه انسانی خود بسیار تلاش کردند
-
در پاکستان خشونت علیه فرزندان جرم است
در پاکستان نیز مانند سایر کشورهای جهان، خشونت علیه فرزندان جرم است. در همین رابطه پدری به جرم شکنجه پسرش، از سوی کلانتری منطقه صدر راولپندی دستگیر شد.
-
برای توسعه کشور نقش زنان بسیار مهم است
دکتر قبله ایاز، رئیس شورای ایدئولوژی اسلامی روز گذشته در کاخ ریاست جمیوری با دکتر عارف علوی، رئیس جمیور پاکستان دیدار کرد. دکتر عارف علوی گفت، هیچ جامعه ای بدون مشارکت اقتصادی زنان نمی تواند توسعه یابد. اسلام حقوق اجتماعی و اقتصادی را به زنان داده است و باید علما و آئمی مساجد نقش میمی…
-
سازمانهای مسئول امور جوانان در تونس
حوزه جوانان مورد توجه جدی جمهوری تونس قرار دارد و دولت این کشور، از طریق "وزارت جوانان، ورزش و ادغام شغلی" که یک نهاد دولتی دارای قدرت حاکمیت است و به صورت مستقیم بر تمامی برنامهها و فعالیتهای جوانان نظارت دارد، به وظایف خود در این حوزه عمل میکند
-
اسلام مدافع حقوق زنان است. علما باید آگاهی را افزایش دهند
اسلام به زنان حقوقی داده است و زنان می توانند با مهارت خود، تربیت نسل آینده برای رهبری صالح را مهیا کنند.
-
اجرای قانون اصلاحی جدید برای حمایت از زنان کارگر
جهت حمایت از زنان کارمند که در موسسات دولتی و خصوصی، در سراسر ایالت پنجاب وظایفی را انجام می دهند قانون اصلاحی جدید اجرا گردید
-
"روزجهانی زن" در دانشگاه های مختلف پاکستان
زنان نیز بخش مهمی از جامعه هستند و بدون تقویت آن ها توسعه کشور امکان پذیر نیست.
-
پیام شخصیت های دینی و سیاسی پاکستان به مناسبت "روزجهانی زن"
دوران دولت اسلامی پیامبر اکرم (ص) زنان بازار را با زینت خود آراسته نمی کردند و هیچ کس دوست ندارد که امروز برای زنی چنین اتفاقی بیافتد. با مطالعه تاریخ بشریت معلوم می شود زن همیشه در جهان مظلوم بوده و اسلام آن را از ظلم آزاد کرده و مقام ولایی اعطاء کرد.
-
روز جهانی زن" و راهپیمایی زنان در شهرهای مختلف پاکستان
بمناسبت "روز جهانی زن"راهپیمایی استقلال زنان در سراسر کشور از جمله در شهر اسلام آباد برگزار گردید و بار دیگر زنان معترض خواسته های خود را مطرح کردند.
-
تصویب قانونی جنجالی در فرانسه
قانون رومئو و ژولیت
مجلس ملی فرانسه اخیرا قانونی را با نام "رمئو و ژولیت" به تصویب رسانده که مخالفان و موافقان بسیاری را به دنبال داشته است. در این گزارش به شناخت بیشتر این قانون می پردازیم.
-
نگاهی به وضعیت خانواده در آلمان
سازمان ملل متحد خانواده را چنین تعریف میکند:«خانواده یا خانوار به گروه دو یا چند نفرهای اطلاق میشود که با هم زندگی میکنند؛ درآمد مشترک برای غذا و دیگر ضروریات زندگی دارند و از طریق خون، فرزندخواندگی یا ازدواج، با هم نسبت دارند. در یک خانواده ممکن است یک یا چند خانواده زندگی کنند، تمام…
-
افزایش خشونت علیه زنان در دوره کرونا در اتریش
مدیر عامل خانه امن زنان اتریش خانم ماریا روزل هومردر گفت وگو با روزنامه استاندارد می گوید؛ قوانین موجود مربوط به حمایت از زنان خوب است اما کافی نیست و خواستار اقدامات بیشتری برای محافظت از زندگی زنان است.
-
پیشینه فمینیسم در ژاپن و مبارزات کیشیدا توشیکو
نظام سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ژاپن بر اساس معیارهای غربی یک نظام دموکراتیک توسعه یافته تلقی می شود، نظامی که بسیاری از معیارها و هنجارهاس لیبرالیسم سیاسی و اقتصادی غربی در آن اعمال و جاری شده است.
-
خانم پومزیله ملامبونوکا؛ اولین معاون رئیس جمهور زن آفریقای جنوبی
پومزیله ملامبونوکا؛ اولین معاون رئیس جمهور زن آفریقای جنوبی
پومزیله ملامبو– نوکا (متولد ۳ نوامبر ۱۹۵۵) سیاستمدار آفریقای جنوبی و از مقامات سازمان ملل است که در حال حاضر، به عنوان مدیر اجرایی زنان سازمان ملل با درجه معاون دبیرکل سازمان ملل مشغول به کار است.
-
مستندی درباره زندگی زنان محجبه در آلمان
“سر من، روسری من” عنوان فیلم مستندی درباره نحوه زندگی زنان مسلمان در آلمان است که به تازگی از شبکه تلویزیونی غرب آلمان پخش شده است. در این فیلم، زندگی پنج زن مسلمان در آلمان نمایش داده شده است که به صورت داوطلیانه و با خواست خود، حجاب را انتخاب کردهاند. آنها در این مستند، تلاش کردهاند تا…
-
اعتراض جوامع اسلامی آلمان به رای دیوان دادگستری اتحادیه اروپا درباره حجاب
رای دیوان دادگستری اتحادیه اروپا درباره ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار در آلمان، باعث اعتراض گسترده جوامع اسلامی در آلمان شده است. این دیوان چندی پیش اعلام کرد که حکم ممنوعیت حجاب اسلامی در محل کار که از سوی دادگاههای کار آلمان صادر شده، با قوانین اتحادیه اروپا سازگار است.
-
زنان قرقیزستان: آمار و ارقام و فاکت ها
به طور میانگین یک زن در قرقیزستان اولین فرزند خود را در ۲۴ سالگی و در طول عمر سه فرزند به دنیا میآورد که یک شاخص نسبتاً بالاست. در قرقیزستان، بر خلاف بسیاری از کشورهای مشترک المنافع که در آنها نرخ زاد و ولد تا سطح تولید مثل ساده کاهش یافته است، تولید مثل گسترده دیده میشود، یعنی جمعیت کشور…
-
وضعیت زنان در صربستان
زنان در صربستان با وجود اینکه در پارلمان کمی بیش از حداقل قانونی ( ۳۷.۲ درصد) کرسی دارند، اما باید گفت که صربستان پس از انتخابات پارلمانی در سال ۲۰۱۶ میلادی (۱۳۹۵شمسی) از بین ۱۹۰ کشور به لحاظ تعداد نماینده در پارلمان در رتبه ۲۷ قرار دارد.
-
تلاش ژاپنی ها برای گذراندن زمان کمتر در محیط کار
بر اساس نظر سنجی شرکت واچ سیتیزن ، ژاپنی ها ترجیج می دهند تا در مقایسه با ۳۰ سال گذشته زمان بیشتری را با خانواده های خود سپری کنند.
-
زن مسلمان در جامعه صربستان
خانم میسالا پرامنکوویچ اولین زن مسلمان محجّبه در مجلس ملی جمهوری صربستان طی مصاحبه با مجله صدای اسلام چاپ «جامعه اسلامی در صربستان» توضیحاتی در باره وضعیت زنان مسلمان در منطقه ارائه داد.
-
داستان هایی با لکه های روغنی
داستان های مردمی اردو
-
احتمال خروج ترکیه از "کنوانسیون استانبول"
برخی از سیاستمداران، به ویژه رئیس جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان، اخیراً در مورد احتمال خروج از "کنوانسیون استانبول"اعلام نظر کرده اند و این در حالی است که ترکیه شاهد اعتراضات بسیاری از سوی سازمانهای زنان در این باره بوده که خواستار اجرای توافق نامه می باشند.
-
تاسیس اولین بانک زنان
تابلونگ لیکوتسی[۱] ، بنیانگذار زنان جوان در شبکه تجارت ([۲] YWBN)، به عنوان رئیس اولین موسسه مالی با اکثریت زنان در کشور تاریخساز شد. این موسسه مالی از طرف بانک ذخائر آفریقای جنوبی اجازه تاسیس یک بانک تعاونی را کسب کرده است که عموم مردم می توانند تا ماه ژوئن نسبت به خرید سهام آن اقدام کنند.
-
درگذشت زکیه یاغمورجو از مدافعان حجاب در ترکیه
زکیه یاغمورجو از مدافعان حجاب در ترکیه در سن ۴۸ سالگی پس از طی یک دوره بیماری بر اثر ابتلا به سرطان درگذشت.
-
تاثیرات کرونا بر وضعیت زنان و خانواده در صربستان
سلامتی و مراقبت از خانواده که زنان هر جامعه ای نقش بسیار مهمی را برای حفظ آن ایفا می کنند، اکنون در زمان بیماری همه گیر کووید-۱۹ از ارکان مهم پیشگیری از این ویروس به ویژه در خانه و به دنبال آن در جامعه به شمار می رود که باید به آن توجه کرد.
-
افزایش گرایش به روسری و حجاب در میان دختران شهری
در مناطق شهری پاکستان گرایش دختران و بانوان به حجاب و روسری افزایش یافته است
-
تفسیر آیه "الرجال قوّامون علی النساء"
وقتی که این سخن خداوند تعالی را در آیه ۳۴ از سوره نساء میخوانیم که "الرجال قوامون علی النساء"، مردان خیالباز و دارای افکار عقیم، در مفهوم قیم بودن حیران میگردند و با فهم ناقصشان این آیه را یوغی از سلطهگری بر گرده زنان و گردن آنان میبینند، اما نمیفهمند که منظور از سرپرستی در اینجا چیز…
-
پایش وضعیت خانواده در قطر در سایه کرونا
در پی شیوع ویروس کووید ۱۹ (کرونا) در سطح جهان و نیز انتشار آن در قطر ، دولت این کشور کمیته ای را به عنوان «کمیته عالی مدیریت بحران» تشکیل داد. کمیته مدیریت بحران برای مقابله با شیوع این ویروس درکشور، همانند سایرکشورها اقداماتی راکه تا تاریخ تهیه این گزارش همچنان ادامه دارد به اجرا گذاشت
-
هزینه های اقتصادی خشونت بر علیه زنان و دختران
گزارش فنی در خصوص هزینه های اقتصادی و اجتماعی خشونت علیه زنان و دختران در پاکستان
-
پاکستان برای زنان
داستان واقعی ۵۰ تن از زنان موفق پاکستانی