-
مسلمانان و قوانین ازدواج و طلاق
هر گونه قانون در رابطه با اسلام یا بودیسم تنها پس از مشورت با رهبران مذهبی مربوطه اصلاح می شود.
-
چرا پاکستان و هند روز استقلال را به فاصله یک روز جشن می گیرند؟
پاکستان و هند به دلیل شرایط تاریخی ویژهای، روزهای استقلال خود را به فاصله یک روز جشن میگیرند. در نیمه شب ۱۴ اوت ۱۹۴۷ قانون استقلال هند به اجرا درآمد و کشور به دو قلمرو مستقل هند و پاکستان تقسیم شد. هرچند این قانون تاریخ ۱۵ اوت را به عنوان روز استقلال هر دو کشور تعیین کرد، پاکستان روز استقلال…
-
قانون و حقوق بومیان سریلانکا
وداها (Veddahs) مردم بومی سریلانکا قبل از قرن ششم قبل از میلاد بودند. بیشتر آنها به جای زبان های بومی خود که رو به انقراض هستند به زبان سینهالی صحبت می کنند. از نظر قومی، آنها با مردم جنگل قبیله ای جنوب هند و مردمان اولیه آسیای جنوب شرقی مرتبط هستند.
-
قانون زکات در پاکستان
کراچی: در پاکستان، سیستم جمعآوری و توزیع اجباری زکات و عشر در سال 1980 با فرمان ژنرال محمد ضیاءالحق مبنی بر کسر سالانه 2.5 درصدی از حسابهای بانکی شخصی در روز اول ماه مبارک رمضان آغاز شد. درآمدی که برای فقرزدایی مصرف شود و در سال 1999 احکام تکمیلی تصویب و ابلاغ شد.
-
تاملی بر قانون اساسی پاکستان
کراچی: در حالی که قانون اساسی پاکستان با هدف شکل دادن به یک هویت ملی از طریق میانجیگری بین گروه های قومی مختلف تدوین شده است، اما اکنون با چالش های اساسی روبرو است، زیرا برخی از قضات به دنبال ایفای نقش های انقلابی هستند.
-
گزاشی از حذف بودجه اختصاص یافته به اقلیت های مذهبی پاکستان و حقوق اقلیت ها در پرتو قانون اساسی پاکستان
تمام اقلیت های مذهبی پاکستان از حقوق اساسی برخوردار هستند، زیرا قانون اساسی پاکستان ضامن حقوق برابری برای همه شهروندان این کشور است. پاکستان بعد از استقلال مواجه مسائل و مشکلات گونا گونی بوده، لذا نتوانسته بسیاری از مسائل حائز اهمیت را توجه دهد،
-
ممنوعیت تنبیه بدنی کودکان در سریلانکا
دولت اصلاحیه ای در قانون مجازات و آیین دادرسی کیفری برای ممنوعیت هرگونه مجازات بدنی و تنبیه بدنی در همه بخش ها تصویب کرد.
-
مجلس سنا قانونی را در برابر توهین به اهلبیت (ع) همسران پیامبر و صحابه تصویب کرد
مجلس سنا قانونی را تصویب کرد که هدف آن افزایش مجازات حبس ابد و مجازات بالای 10 سال برای افرادی است که به امهات المومنین (همسران پیامبرگرامی)، اهل بیت، خلفای راشدین و صحابهکرام بیاحترامی میکنند. این مجلس لایحه قوانین کیفری (اصلاح) را تصویب کرد که به دنبال اصلاح قانون مجازات پاکستان (PPC)،…
-
سخنگوی شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان: اجازه [سفر] حج برای زنان بدون محرم، مشروط به شرایط خاصی است.
شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان نظر خود را مبنی بر اینکه زنان پاکستانی بدون محرم مجاز به رفتن به سفر حج است، به وزارت امور مذهبی اعلام کرد. این نظرخواهی در پی اعلام عربستان سعودی مبنی بر پذیرش زنان بدون محرم برای سفر حج تمتع و عمره صورت گرفته است.
-
حکم دادگاه عالی لاهور برای رسمیت زبان اردو در پاکستان و چرایی موانع آن
با حکم دادگاه عالی لاهور مبنی بر استفاده از زبان اردو در دفاتر و نهادهای دولتی و خصوصی و همچنین محیط های آموزشی و دانشگاهی این کشور ظرف یکماه آینده به عنوان زبان ملی، بار دیگر بحث و جدل ها در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بین کاربران پاکستانی بر ضرورت اجرای حکم دادگاه بالا گرفت.
-
واکنش جامعه شیعی پاکستان علیه تصویب لایحه توهین به صحابه، اهل بیت (ع) و همسران پیامبر اکرم(ص).
در پی طرح و تصویب لایحه توهین به صحابه، اهل بیت (ع) و همسران پیامبر اکرم(ص) از سوی مولانا عبدالاکبر چیترالی، نماینده حزب جماعت اسلامی پاکستان در مجلس ملی پاکستان، حجت الاسلام و المسلمین سید ساجد علی نقوی رهبر شیعیان و رئیس نهضت جعفری پاکستان در خصوص تصویب لایحه توهین به صحابه، اهل بیت (ع) و…