کنفرانس مطبوعاتی بزرگداشت روز جهانی حجاب، با موضوع "حجاب تاج من است و جنایت نیست" در ابوجا برگزار شد.

کنفرانس مطبوعاتی بزرگداشت روز جهانی حجاب، با موضوع "حجاب تاج من است و جنایت نیست" در ابوجا آغاز گردید . ۱۰ سال از آغاز روز جهانی حجاب در نیجریه می گذرد تا  از این طریق از حقوق زنان مسلمان درحوزه حجاب دفاع گردد. این یک جنبش بین‌المللی است که بدنبال رفع تبعیض و سلب حقوق علیه زنان مسلمان نیجریه فعالیت دارد . آزادی، حق مسلم بشری است و حجاب یک لباس الهی است که برای زنان مسلمان به عنوان وسیله عبادت و هویت سفارش شده است. در این روز بیش از ۲۰ سازمان گرد هم آمدند تا آنچه را که حق همه زنان و دختران مسلمان است، در روز جهانی حجاب آنرا مطالبه کنند. (۱۳ بهمن

https://muslimnews.com.ng/۲۰۲۲/۰۲/۰۱/

توضیح:

متاسفانه در نیجریه شاهد مواردی هستیم که زنان مسلمان به دلیل حجاب در معرض سختی و محرومیت از حقوق و خدمات اولیه قرار می گیرند که در ذیل به برخی آز آنها به مناسبت روز جهانی حجاب در نیجریه به آن اشاره می شود:

۱-     اداره مهاجرت در ایالت اویو نیجریه همچنان زنان مسلمان را از گرفتن پاسپورت در صورت عدم برداشتن حجاب ، محروم می کند

۲-    برخی از مدارس در ایالت لاگوس همچنان از ورود دختران محجبه به مدارس ، محروم می شوند .

۳-    آزار و اذیت دختران مسلمان در دانشگاه فدرال کشاورزی و رفتار غیرانسانی با یک دانشجوی پرستاری در دانشگاه Ladoke Akintola نیجریه که دارای سابقه چندین ساله در محاکم قضائی است .

 

فدراسیون زنان مسلمان  در نیحریه

فدراسیون زنان مسلمان نیجریه FOMWAN به زنان مسلمان سراسر جهان پیوست تا روز جهانی حجاب را در ایالت کبی جشن بگیرد. امیر ملاما و ابوبکر زکی دان این روز را روزی مبارک و بسیار بزرگ برای همه زنان مسلمان توصیف کردند و گفتند، حجاب دستور خدا و قرآن کریم است و برای همه زنان مسلمان آمده است که بدن خود را از نامحرم بپوشانند.در این مراسم به صد نفر بسته حجاب در ایالت کبی از طرف این تشکل اهداء شد. (۱۴ بهمن)

https://www.vanguardngr.com/۲۰۲۲/۰۲

فردوس آماسا قهرمان حجاب در نیجریه

وکیل فریداوس آماسا عضو حقوق بشر شورای عالی امور اسلامی نیجریه از مجلس ملی خواسته است تا اقدامات لازم برای تصویب لایحه منع تبعیض مذهبی که در حال حاضر در صحن مجلس درحال بررسی است ، را تسریع کند . به گفته او در نیجریه، قوانین برای اکثر نیجریه‌ای‌ها معنی ندارد.

فردوس آماسا معروف به قهرمان حجاب دانشکده حقوق نیجریه، روز جهانی حجاب را روزی برای ایجاد آگاهی در مورد استفاده از حجاب، به ویژه برای نیجریه ها توصیف کرد ، که به دلیل انتخاب فرمان پروردگار خود ، تقریباً هر روز با آزار و اذیت مواجه می شوند . آماسا که چند روز پیش در فهرست نهایی ۳۰ زن مسلمان دنیا قرار گرفت که به کمپین حجاب پیوست ،  گفت: من احساس افتخار می کنم که در فهرست زنان بزرگ مسلمان قرار گرفتم. (۱۴ بهمن)

توضیح :

آماسا فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه ایلورین است که در سال ۲۰۱۸ ، هفت ماه پس از آن که برای اولین بار توسط هیئت داوران دانشکده حقوق نیجریه به خاطر داشتن حجاب از این دانشکده اخراج شد . ولی پیگیری و مبارزه پیوسته او برای رسیدن به حق خود ، راهکارهایی را برای سایر فارغ‌التحصیلان در این خصوص در نیجریه هموار کرده است و از آن پس ، دانشجویان مسلمان با حجاب وارد این دانشکده می شوند . فریداوس آماسا ، اخیراً پس از اتمام مدرک کارشناسی ارشد خود در حقوق تطبیقی از دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی، به نیجریه بازگشته است .

واکنش گروه اسلامی به درگیری میان مسلمانان و مسیحیان

سازمان نگرانی حقوق مسلمانان نیجریه (MURIC) به خشونتی که در مدرسه متوسطه اویون باپتیست درایجاگبو در منطقه اویون در ایالت کوارا بر سر قانون پوشش حجاب رخ داد، واکنش نشان داده است.  دیلی پست ، پیشتر گزارش داده بود که فرماندهی پلیس ایالت کوارا ، تایید کرده است که در جریان برخورد مسلمانان و مسیحیان بر سر استفاده از حجاب در دبیرستان اویون باپتیست ، آزادانه از سلاح های خطرناک استفاده شده است. (۱۵ بهمن)

https://dailypost.ng/۲۰۲۲/۰۲/۰۳/hijab-controversy-islamic-group-reacts-as-muslims-christians-clash-in-oyun-baptist-secondary-school/?amp=۱

https://www.vanguardngr.com/۲۰۲۲/۰۲/one-killled-۴- other-injured-as-hijab-test-turns-bloody-in-kwara

https://muslimnews.com.ng/۲۰۲۲/۰۲/۰۲/hijab-firdaus-amasa-charges-nass-on-religious-discrimination bill

کد خبر 11237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =