دومین کارگاه جهانی هنر پزشکی در نیجریه با حمایت آمریکا

https://tribuneonlineng.com/new-fellows-resume-for-arts-in-medicine-programme

دومین کارگروه جهانی فلوشیپ هنر در پزشکی با حضور بیش از ۱۰۰ نفز از ۱۶ کشور آغاز گردید . مصر، کنیا، اتیوپی، آفریقای جنوبی، نیجریه، بریتانیا، اسکاتلند، ایالات متحده، برزیل، بوتسوانا، کانادا، غنا، اوگاندا، تانزانیا، امارات متحده عربی ، جامائیکا و باربادوس کشور های شرکت کننده در این کارگاه هستند.

بنیانگذار و مدیر اجرایی بورسیه هنر در پزشکی در نیجریه اعلام کرد که این امر با حمایت آمریکا در نیجریه آغاز شده و یک برنامه جهانی چند رشته ای و بین فرهنگی است که تاکنون در این رشته بیش ۶۰۰ نفر از ۲۵ کشور فارغ التحصیل شده اند و کمک می کند تا درک بیشتر بین هنر و سلامت عمومی حاصل شود و محلی برای پر کردن شکاف های حرفه ای بین شاغلان هنر و بهداشت باشد .

او گفت: ما قصد داریم به دانشجویان و متخصصان کمک کنیم تا رابطه‌ای معنادار ایجاد کنند و راه‌های نوآورانه ، برای افزایش  امید، شادی و شفا برای بیماران، مراقبان، اعضای خانواده و جامعه پیدا کنند . افرادی که برای دومین گروه جهانی انتخاب شده اند، از میان دانشجویان و متخصصان امر آموزش، سلامت روان، هنر درمانی، عکاسی، رسانه، کارآفرینی، بهداشت عمومی، هنر و داروسازی و سایر رشته‌ها هستند . این دوره به مدت ۱۲ هفته به صورت ترکیبی و بیشتر در تعطیلات آخر هفته انجام می پدیزد. (۱۱ بهمن)

https://tribuneonlineng.com/new-fellows-resume-for-arts-in-medicine-programme

همکاری ایالات متحده و رهبران مذهبی نیجریه

سرکنسولگری آمریکا در لاگوس اعلام کرد با همکاری ائتلاف های مذهبی ، علیه فساد در نیجریه مبارزه می کند و برای همین منظور، پرتالی با ادرس ReportMagoMago.com راه اندازی کرده است تا با مشارکت شهروندان ، با فساد در نیجریه مبارزه کنند . ایشان اشاره می کند، این تعامل در سال ۲۰۱۶ به رهبری اسقف امانوئل گاسپل ایسونگ به نمایندگی از جامعه مسیحیان و امام شفیو عبدالکریم ماجمو به نمایندگی از جامعه مسلمانان با هدف فعال کردن نقش جوامع مذهبی در مبارزه با فساد ، بنیان گذاشته شده است. پیرانجلو سرکنسول آمریکا در لاگوس از نیجریه‌ها درخواست کرد تا با استفاده از پلتفرم آنلاین ، به دنبال رسیدگی به فساد در نیجریه باشند که میلیون‌ها نیجریه ای با آن روبرو هستند . ایشان اضافه می کند این ابتکار، نیجریه‌ها را تشویق می‌کند تا تجربیات خود را به اشتراک بگذارند. (۱۱ بهمن)

https://allafrica.com/stories/۲۰۲۲۰۱۳۱۰۰۹۶.html

توضیح :

همانطور که ملاحظه می شود، یکی از راهبردهای کلان دولت آمریکا در عرصه بین المللی بویژه در کشورهای در حال توسعه، آماده سازی زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری برای تربیت نیروی انسانی متخصص در آن کشورهاست . از آنجائیکه کشورهای درحال توسعه، نیاز به متخصص برای هدایت جامعه خود دارند و از سوی دیگر به نوعی با حضور مستقیم متخصصان خارجی در کشور خود نیز مخالف هستند، بنابراین تن به همکاری های مشترک و برنامه های مشترک با کشورهای توسعه یافته می دهند. در زمره این کشورها، آمریکا با توجه به داشتن زیرساخت های خوب و امکانات بیشتر و حمایت مالی مستقیم از این کشورها، پیشتاز بوده و به نوعی یکه تاز این عرصه هاست.

کشور نیجریه با توجه به وضعیت نابسامان خود، یکی از کشورهایی است که مورد هدف جدی آمریکاست، که از این فرصت پیش آمده بهترین استفاده را کرده تا برنامه تربیت نیروی انسانی متخصص خود را در این کشور عملیاتی نماید. برنامه فوق نیز یکی دیگر از برنامه های بلند مدت امریکا برای تربیت نیروی انسانی متخصص در این کشور است که این بار جامعه پزشکی و درمانی این کشور را هدف قرار داده است.   

کد خبر 11245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =