۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۷

بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۱ مسیحیت سومین مذهب در هند به شمار می رود و در حدود ۲.۵ درصد از جمعیت هند را مسیحیان تشکیل می دهند و ایالت کرلا خانه جامعه مسیحیان محسوب می گردد.

بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۱ مسیحیت سومین مذهب در هند به شمار می رود و در حدود ۲.۵ درصد از جمعیت هند را مسیحیان تشکیل می دهند و ایالت کرلا خانه جامعه مسیحیان محسوب می گردد. یکی از حواریون بنام سنت یهودا توماس که نجار و شاگرد حضرت عیسی بود، توسط تاجری برای ساخت یک معبد به ایالت کرلا آورده شد. وی بعد ها شروع به تبلیغ دین مسیحت برای بومیان هند کرد.« سنت توماس» فعالیت مذهبی خود را در سال ۵۲ میلادی آغاز کرد و پس از مدتی توانست تعداد کثیری از مردم آنجا را مسیحی کرد. برخی از افرادی که توسط وی به این دین گرویده بودند از یهودیان این مناطق بودند، زیرا تصور می کردند که به لحاظ فلسفه دینی، مسیح نسخه مدرن یهودیت است. بعدها دیگر قدیسان مسیحی به عنوان مبلغ به هند آمدند، اما بسیاری از هندی ها که در دیگر ایالت ها زندگی  می کردند، توسط مبلغان مذهبی که با قدرتهای اروپایی از قرن ۱۵ وارد این کشور شدند، به مسیحیت گرویده اند.

 اولین کشوری که سعی در استعمارکردن مردم این کشور قدم برداشت پرتغالی ها بودند. پرتغالی ها در بحبوحه جنگ های صلیبی در اروپا، اولین کشتی خود را در سال ۱۴۵۳میلادی، تحت رهبری واسکو دوگاما (DaGama)، وارد ایالت کرالا شدند و بدون توجه به آیین مسیحیت و اجرای غسل تعمید همگان را مجبور به اجرای نماز کاتولیک رومی خود کردند.

حاکمان محلی هند با پرتغالی ها جنگیدند و توانستند آنان را به ایالت گوا کوچ دهند و تنها همین منطقه بود که در تصرف پرتغالی ها بود. پس از آن، حاکمان محلی مجبور بودند در مقابل قدرتهای اروپایی مثل هلند و انگلیس نیز بجنگند زیرا آنان نیز تشنه تصاحب این سرزمین بکر بودند. مبلغان انگلیسی شروع به تبلیغ دین و زبان انگلیسی کردند. مبلغان انگلیسی ها  شروع به ساختن مدارس زیادی کردند و با توزیع نیاز های اساسی زندگی از قبیل غذا و لباس  و درست کردن سرپناه سعی در جذب بومیان کردند و تا حدودی موفق شدند و بسیاری را جذب مسیحیت کردند. حدود ۳۰ میلیون مسیحی در هند وجود دارد. مراکز عمده مسیحیت در هند کرالا، تامیل نادو، گوا، مانیپور و میزورام است. علاوه بر این یک جامعه بزرگ مسیحیان نیز در بمبئی زندگی

می کنند. بخش اصلی مسیحیان در هند پروتستان و کاتولیک هستند. همچنین فرقه های مختلف درمیان آنها، کلیسای سوریه، کلیسای ارمنی، کلیسای آنگلیکان و دیگران وجود دارد. هم اکنون هند در رتبه ۱۵ از لحاظ داشتن کلیسا در دنیا محسوب می گردد و هر ساله مسیحیان هند نیز همانند همکیشان خود در کشور های دیگر مراسم ها و جشنواره مخصوص به خود را برگزار می کنند. در تاریخ هند نیز Good Friday (جمعه خوب) ـ آخرین جمعه ماه مارس که مختص مسیحیان است ـ به عنوان تعطیل رسمی اعلام گردیده است.

سال ۱۳۹۵

کد خبر 1805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =