انیمیشن دست ساز پاکستانی "کارگر شیشه" نامزد دریافت جوایز اسکار شد.

اولین انیمیشن دست ساز پاکستان به نام کارگر شیشه برای نامزدی در اسکار 2025 انتخاب شد. فیلم «کارگر شیشه» در بخش «بهترین فیلم بلند بین‌المللی» نامزد جوایز اسکار 2025 از سوی پاکستان شده است.

اولین انیمیشن دست‌ساز پاکستان به نام "کارگر شیشه‌" برای نامزدی در جوایز اسکار 2025 منتخب شد.  عثمان ریاض، کارگردان این انیمیشن این موفقیت را در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد و گفت که این یک لحظه افتخارآمیزی برای پاکستان است که "کارگر شیشه‌" برای اسکار نامزد شده است. این اولین بار است که یک انیمیشن دو بعدی دست‌ساز از پاکستان نامزد اسکار می‌شود[i].

عثمان ریاض کارگردان این فیلم این موفقیت را در اپلیکیشن اشتراک عکس و فیلم اعلام کرده است. او در پست خود نوشت: «ما مفتخریم اعلام کنیم که «شیشه‌کار» از پاکستان برای نامزدی در بخش «بهترین فیلم بلند بین‌المللی» در اسکار 2025 انتخاب شده است.

این انیمیشن با الهام از استودیو گیبلی، داستان واقعی وینسنت جوان و پدرش توماس را روایت می کند که بهترین کارگاه شیشه ای کشور را اداره می کنند و زندگی خود را درگیر جنگی قریب الوقوع می بینند که خودشان نمی خواهند در آن شرکت کنند.سپس ورود یک سرهنگ ارتش به شهر و دختر ویولونیست جوان با استعدادش الیز واقعیت رابطه پدر و پسر را متزلزل می کند و رابطه پدر و پسر را در معرض آزمایش قرار می دهد. فیلم کارگر شیشه با همکاری ژئو فیلمز در تاریخ 26 جولای امسال در سینماها اکران شد.

انیمیشن دست ساز پاکستانی "کارگر شیشه" نامزد دریافت جوایز اسکار شد.

عثمان ریاض در سن 33 سالگی استعداد فوق العاده ای است که چشم انداز فرهنگی پاکستان را به میزان قابل توجهی غنی کرده است. عثمان ریاض موسس استودیو انیمیشن Mano، اولین استودیوی انیمیشن سازی پاکستان است. عثمان، یک خلاق همه کاره، در زمینه های مختلف، از موسیقی گرفته تا فیلم سازی، سرآمد می باشد. . در فیلم، عثمان فیلم‌های کوتاهی مانند «Ruckus» و «The Waves» را نویسندگی، کارگردانی  و امتیازآوری کرد. بلندپروازانه‌ترین پروژه او، «شیشه‌کار»، استعدادهای او در داستان‌سرایی و انیمیشن را برجسته می‌کند و استودیو انیمیشن Mano را به عنوان پیشرو در داستان‌سرایی فرهنگی معرفی می‌کند. این فیلم یک لحظه مهم برای سینمای پاکستان و انیمیشن سنتی است و بر هنر طراحی دستی در عصری که تحت سلطه CGI است، تأکید دارد. عثمان به طور مستمر برای ارتقای شهرت پاکستان در هنر، پرورش استعدادهای محلی و ترویج تبادل فرهنگی تلاش کرده است. عثمان ریاض از طریق داستان سرایی نوآورانه و بینش هنری خود به یک چراغ الهام تبدیل شده است که میراث هنری و پتانسیل غنی پاکستان را برجسته می کند.

منابع:


[i] https://jang.com.pk/news/1394928

https://www.imdb.com/name/nm4912682/?ref_=nmbio_ov_i

کد خبر 22395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =